Nekem is jobban bejött a régi. Kilátástalan, hogy írok egy mondatot és úgy néz ki mint egy litánia.
MI voltunk ma a gyerekszigeten, de az én gyerekeimmel valami baj lehet, mert tök fapofával járkáltak egész végig. Az állatsimogatónál némileg feloldódtak a kacsák láttán, de a lovas kocsira a világ minden kisautójáért nem ültek volna fel.
Minden gyerek vidáman ugrándozott a mondenféle felfújt csodákban, de az en fiaim csak bámulták. Aztán bedobtam a Nándust a gyerekek közé az ugrálóba és 2 mp-ig úgy tünt, hogy akár még játszani is fog, de aztán elkezdte pánikszerűen a kijáratot keresni. Mikor feladtuk a naphoz fűzött reményeinket éppen egy sóderes útra tévedtünk ahol is a Levi és a Dundi szeme tágra nyílt és önfeledten elkezdtek szórakozni a kavicsokkal, később a bogarakkal.
Nesze neked műjátszótér! A puszta közepén jobban érzik magukat...
Meg persze a Szentendrei úton.
Amúgy tényleg klassz, csak nem nekünk.
Vikics

Egy állatvédő, egy másik fórumon (index) bosszút esküdött, és embereket keres, nem tudom, hogy törvényesen, vagy anélkül. Már írtam neki e-mailt, kíváncsi vagyok, mi lesz. Nem számít a büntetés, nagyon felháborodtam ezen, és nem érdekel semmi. Dömbörit nem lehet visszahozni...

) az hiányzott volna a legkevésbé, meg még babát nem is akartunk jó pár évig. Ha új a lakás, vagy újonnan költöztek be akkor bármilyen dekor is jó nászajándék lehet. Pl ha üres a fal egy szép kép, vagy egy üres sarokba egy állólámpa. Én pl nagyon tudnék örülni egy állólámpának, már régóta szívem vágya, de magamank csak úgy nem venném meg