Még anyit a szobatisztaság témához, hogy esetleg ha bili, wc helyett a szabadban próbálkoznátok amennyit csak lehet? Nyilván nekem kertes házban könnyeb, de séta közben is lehet szerintem, ha az utcán jön rájuk és simán psisltetem őket ott is. Nálunk legalább is nagy sláger a virágot "öntözni". Már mindig mondják hogy melyik virágot akarják lepisilni. sőt, Csenge minden egyes alkalommal közli, hogy "Anya, vigyázz a cipődre!"
lúdtalp: nekünk az orthopédusunk azt mondta, hogy csodára semmi njem képes. Vehetem a drága cipőt de az sem fogja az igazinagy gágogó lúdtalpat megoldani. Szerinte a régi jó "kertben mezítláb" dolog segít a legtöbbet. Csengének nagyon kellene mert borzalmas a lába (befele dől a boka, a térdei összeakadnak
Annamari!
Drukkolok a vizsgáidhoz! Hogy tehetnek egy vizsgát fél 7-re este?? Addigra olyan fáradt az ember hogy a saját nevére sem emlékszik
Autó
Mondjuk a múltkor én is majdnem összetörtem, igaz, direkt. Egy fickó beállt a kórház kijárata elé egy böhöm nagy fekete Mercivel és telefonált. Én először csak álltam, majd diszkréten rádudáltam, hogy ugyan húzzon már az útból, szeretnék kihajtani. Erre leengedte a felőlem eső ablakot és kimosolygott rajta, meg mutatta hogy telefonál, majd mindjárt. És felhúzta az ablakot. Erre megint rádudáltam, most már durvábban, hogy mit képzel. Rám se bagózott, ott állt vagy 1-2 percet én meg várhattam. A biztonsági őrök meg persze ilyenkor a fasorba se
Már el is képzeltem magamban ahogy vigyorgok
Csak épp a gyerekért mentem oviba és sajnáltam volna szegényt hogy megvárja míg én lepapírozom a dolgot, meg persze a kötelezőm csak az ő kocsiját fizetné én meg csináltathatnám az enyémet
Lilla!
Fellebbezés? A mi ovinkba elvileg 20 gyerek/csoport, de minden évbe felvesznek 2-3 plusz gyereket a fellebbezések miatt. Meg lehet, hogy van olyan gyerek is akit felvettek csak mégsem oda fog járni. Pl. az egyik barátnőm is jelentkezett a mi ovinkba, fel is vették a gyereket de aztán mégis máshová viszi. Vagy a mi csoportunkban is van egy kisfiú aki egyész évben max. 2 hetet ha járt. Nem azért mert beteg hanem mert anyuka jobban szereti ha otthon van. Csak akkor minek iratja be...?
Amúgy igenis kérd meg a vezetőnőt, hogy indokolja meg, hogy titeket miért nem vett fel. Van egyetlen olyan gyerek is aki utánatok tölti a 3-at? Mert akkor tuti ti vagytok előbb. Van olyan gyerek aki nem körzetes és úgy vették fel?
Hidd el, sokat sumákolnak a vezetőnők, remélik, hogy nem turkálsz mélyebben a dologban.
Mindenkinek jó szórakozást hétvégére, addig már nem jövök mert pénteken és szombaton is dolgozom
Apropó! Az augusztusi talinak a pontos időpontja, hogy 2-a vagy 3-a az eldőlt már? Csak hogy időben tudjak szólni hogy mikor nem lenne jó nekem.
Ditke

Ekkorák vagyunk...
Jó a verdám, csajok?
Imádok csúszdázni!
Egy mosoly...
Bugi strandolásra várva...
Párosan szép az élet!
Jó ez a fagyizás, de aludni nem megyünk???
Imádom az őszilevet! 

Pancsolás
Eme es a macitorta
Reka es a cicatorta
A szulinapi ajandek...
Eme
Reka (grimaszban)