Nagyon klasszak a képek!
Kata,
Szia!
Nagyon édesek a fiúk!Az alvós kép csúcs!
Brigi,
Annak idején nekem is ilyentájt a szülés után jött ki az aranyér.Pocsék volt.De egész gyorsan elmúlt a krémektől,főleg ahhoz képest,hogy azt hittem örökre ott marad.
Viszont Emeséért,a babázásért én is nagyon-nagyon irigyellek!Más a babázás most eggyel,mint a lányokkal volt?Én arra emlékszem,hogy mindig rohantam,hogy kész legyek,nem tudtam annyit csendben csodálni Őket,mint amennyi az igényem lett volna.
Fogorvos:
Nagyon kedves "néni"volt.
Alsó állkapocs előbbre mint a felső:sokat fog még javulni(főleg,hogy nincs már cumi),meg is szűnhet.Ha nem, kell egy röntgen 7éves kor körül,hogy a felső kisebb,vagy az alsó nagyobb,v.mindkettő egyszerre.Ha a felső kisebb,maszkot fog kapni otthonra,aludni.Ez a homloknál és az állnál van rögzítve,és gumival rögzíti a fogszabályzót a felső állkapocshoz.Ezzel lehet növekedésre serkenteni.Azt mondta eredményes eljárás.
Viszont,ha az alsó nagyobb,és csak nő nő,azzal nem lehet semmit kezdeni,mert visszanyomni nem lehet.Ha nagyon gáz vagy zavarja,műteni lehet.
Keresztharapás:Van.Fogak is befelé dőlnek.Ez is változik az állandók kinövésével.De az állkapocs keresztbe menetele nem szűnik meg(javulhat),így biztos hogy ezért majd kell fogszabályzó,de ez viszont korrigálható!
2 év múlva megyünk megint,hogy szokja a dolgot a kicsi,még akkor se fog semmit csinálni.Most azért se,mert még nincsenek kint azok a rágók,amikhez a maszkot rögzítené,ezért nem is röntgenezte meg.
Hát ez van.Talán nem annyira szörnyű a helyzet.
Korán végeztünk,erre Johanna közölte,hogy be akar menni az oviba.Gondoltam oda lesz a gyönyörtől,hogy kettesben töltünk egy napot,erre már a villamoson kiabálta:Marianna(ovónéni) hol vagy.Szeretlek!
Gege még reggel velünk akart jönni,meg nyafizott,hogy nem tudja majd fogni J.kezét alváskor.Erre az oviban már úgy otthagyott minket,hogy se puszi,se köszönés nem volt.
Délután meg nem akartak hazajönni.10 percig búcsúzkodtak a Krisztitől(ovónéni),puszi,ölelés.
Persze ez tökjó,mert azt jelenti,hogy nagyon szeretnek oviba járni.De olyan furcsa érzés.Tényleg nagyok már.Anya nélkül eddig sehova,semmit nem csináltak,most meg lepasszolnak.Mi lesz 10év múlva?Edit?????
Cat,
Na,mit szólsz Johanna lábaihoz?Te milyennek látod Oliéhoz képest?
Viki

"Vószem, vószem..." Ők így hívják!