Sziasztok!
Meme!
Részvétem Lacinak

hogy lehet ezt kibírni...
Detti!
Sajnálom a bicót

Tényleg tüntessétek el a többit mert szerintem is lába kelne azoknak is. A húgomnak egy elég drága versenybicója van, ő gyakorlatilag vele alszik, bent van a lakásban. Amúgy ő valami U-lakatra esküszik, de majd megkérdezem tőle, szerinte azt lehetetlen elvágni (szerintem lehetetlen nincs legfeljebb nem éri meg a macerát, de ki tudja? )
Árpi elutazását próbáld meg pozitívan felfogni - csak 4 nap...

Az uramat most Londonba akarják küldeni valami laparoscopos tanfolyamra, 3 hét

Mondtam, hogy most csak a testemen keresztül

Én 4 nappal simán kiegyeznék
Cat, Nettke!
Jobbulást !!
Vikó!
Én is két külön csíkot csináltam a csajoknak, ez is mamanet-es. Egyben nem tudom hogy be lehetne-e illeszteni. Úgy csináld mint akinek két gyereke van. Na most jól megmondtam

szóval mint akinek nem ikrei vannak hanem különböző korú gyerekei és két vonalzója van.
Hallom, otthon rossz idő van

Itt még lehet napozni, fürdeni. Bár a csajok annyira hajlamosak a megfázásra hogy őket már nem engedjük, de én még tegnap is úsztam, napoztam.
Az ajándékötleteket figyelem
Nekünk a görkori fix, azt kértek szülinapjukra, meg Pepének karácsonyra az a tigris ami énekelt, bukfencezett, stb. Nem tudom emlékeztek-e vagy írtam-e egyáltalán, de mielőtt kijöttünk ide tavasszal hülye kölykök ellopták Pepétől ezt a játékát amit apa hozott mikor hazajött értünk. Azóta is emlegeti, hogy a télapó biztos virgácsot fog hozni azoknak a rossz gyerekeknek, ő meg ír levelet a télapónak, ő biztos vissza tudja hozni a tigrisét. Így már be is szereztük, nehogy véletlenül ne kapjon a télapó

Meg egy kinevet a végén-t biztosan kapnak meg kiakót, mert kirakózni imádnak. Valami társas is kellene de itt nem nagyon láttam azokat amiket otthon ismertem, majd ha ráérek akkor elolvasgatom őket. Nálunk most a Lego-Playmobil kiesik, mert állatos-lovasból már gyakorlatilag mind megvan a többi meg nem érdekli őket. A Legot sem igazán építik, max. istállót vagy állatkertet.
Ráadásul itt szívás, mert nem karácsonykor kapnak a gyerekek ajándékot hanem vízkeresztkor. Persze a csajok már tudják és várják azt IS
Ditke