A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Vikó,
jobbulást! :cry: Nagyon sajnálom... Mi a stratégia amúgy a gyógyulásra??

Detti,
most már tényleg: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT AMBRUSNAK ÉS BERNÁTNAK!!!

:lol:

Kép
nettke

Vikó!

Sajnálom :( Mi a stratégia?

Vonalzó: www.mamanet.hu

Jó hétvégét mindenkinek!
(Itt 4 napos ünnep van (péntek-hétfő), erre ebből 2 napot ügyel a férjem (ma meg hétfőn), így lehet totálisan elcseszni egy jó kis hétvégét :evil: )

Ditke
ditke62

Detti :)
Isten éltesse Ambrust és Bernátot!!!

Kép
pramprampram

Sziasztok!

Ambrus, Bernát!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1255263216.4505.jpg[/img]

Reméljük jól sikerül a zsúr. Szerencsére ez a délelőtti eső elment....

Vikóka!

Ez már elég sok....jól elnyúlik. Reméljük ez az utolsó és végre vége!!!!!

Meme!

Kristóf hogy van?

Edit!

Jelentkezz azért!!!!!!

Csajok!

Tiszta tévedésben voltam, ma jöttem rá, hogy nem hétfőn, hanem kedden megyünk vacsizni. Hányra is?

Képzeljétek tegnap kerestünk egy "egyenes utcát itt a dombvidéken.... , ahol nem nagyon jár autó és levettük a fiúknak a bringájáról a pótkereket. Gergő mintha mindig is tudott volna menni. Az elindulás egy kicsit nehezebb, de abba is belejött. Vendelnek nehezebben ment, elindulni és megállni nehéz neki, ha megvan a sebesség, akkor megy. Aztán visszatetette a pótkereket majd egy idő múlva újra levetette. Persze hazafelé fel kellett tenni mindkettőnek, mert lejt az út és péntek óta csak járdán mehetnek, ami elég keskeny, két kerékkel nehéz nekik. Pénteken kiborított Gergő, az úton bicikliztünk lefelé, persze élvezte a sebességet, én már csak ordítottam, hogy menjen az út szélére, meg lassabban, de mintha nem is hallotta volna. Mindez az út közepén, közben meg mögöttem jött az autó. Annyira gyorsan ment, hogy alig értem utol. Pedig előtte tisztáztuk a szabályokat. Alig voltam ideges.

Ditke!

Milyen szívás!!! sajnálom.. :twisted: [/img]

Kata

Kép
kateduo

Gyorsan rakok fel bringás képeket.... megőrülök, egyedül vagyok itthon a fiúkkal, apa szörfözik... Nem bírnak magukkal, pedig csomót kint voltunk csigát gyűjteni.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1255278092.7401.jpg[/img] Így indultunk...

[/img] Kép Gergő

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1255278150.0852.jpg[/img] Vendel

[/img] Kép Apával

Kata

Kép
kateduo

Még az oviban alvással kapcsolatban. Pár nap alatt megszoktam, nem is értem magam miért nem ment ez nekem. Nettke!
Legyőztem démonjaimat, mégpedig nagyon nagyon simán!!!!!
Szóval élvezem, nagyon jó, de nagyon nehéz a délután velük, erre még ki kell fejlesztenem valamit, hogy megmozgassam őket. Valami sport kellene.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok,

Mindenkinek köszönjük a szülinapi jó kívánságokat! Nagyon királyul sikerült a mai nap! REggel megkapták a fiúk az ajándékokat: Ambrus egy várat, Bernát egy tűzoltót (ezeket kérték), meg 1-1 könyvet és egy ébresztőórát. Nagyon örültek mindennek, bár egyre kevésbé férünk el a lakásban :roll: Kéne egy játszószoba... A család nagy része már felköszöntötte őket, kaptak még egy nagyon jó kis társasjátékot (Castle logic - ismeri valaki??), meg természetesen Playmobil katonákat.

Ebéd után kapták meg a tortákat, utána meg elmentünk az újpesti Aquaworld-be. Hát, nem tudom, hogy valaki járt-e már közületek itt, de nekünk nagyon bejött. A fiúk nagyon élvezték a csúszdákat, iszonyú bátrak.

Majd dobok fel képeket.

Kata,

NAgyon ügyesek a fiúk! De jól látom, hogy 12-es a biciklitek? Vagy 14-es?
Úszáson nem gondolkodtál? Az egy mozgásnak nagyon jó.

Vikóka,

Basszus, most tényleg rátok jár a rúd :( Remélem, minél hamarabb meggyógyultok. Nem is értem, már egy éve járnak a gyerekek közösségbe, és most jön ez így elő? Immunerősítő??!!?!

Detti

KépKép
kiliman

És akkor a képek:

Kép Ambrus és a vára

Kép Bernát és a tűzoltója

Kép Bernát és a tortája

Kép Ambrus és a tortája

Detti

KépKép
kiliman

Úgy tűnik lemaradok itt a köszöntésekről. :oops:

Lucát és Bencét és Bernátot és Ambrust és Olit és Samut Isten éltesse nagyon sokáig!!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Csak néhány kép (Édesapámnak készítettem őket, mert Tőle kapták a macikat, amikor megszülettek):

Kép Luca akkor...

Kép Luca most...

Kép Bence akkor...

Kép Bence most...

Amúgy állapotilag javulgatunk..holnap vérvétel..hétvégén aludtam jó sokat, meg ki is mozdultam egy picit... :lol:

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok :)

Nagyon helyesek a szülinapi képek!

Nekünk van Castle Logic. De az nem társasjáték, hanem pont magányos farkas játék, kézségfejlesztő. Van a párja a Camelot, az még jobb. Abban van egy királyfi meg királylány is, és el kell juttatni a királyfit a királylányig falépcsőkkel.

Mi tele vagyunk ilyen kézségfejlesztőkkel, mert a compaya-t felvásároltuk, ugyanis mi Zolival is imádjuk ezeket a játékokat. De a fiúk is egészen ügyesen játszanak vele, már a junior/intermediate kategóriákat is simán rakják. 8)

Kata :)
Bitang ügyesek a fiaid! Viszont nagyon vigyázz velük, mert nem nagyon van félelemérzetük, amint látom.

Vikó :)
Nagyon helyesek apörcök. Mi nem vagyunk plüssösek, de ez a barna maci ami Bencénél van nálunk is fellelhető. 8)

Képzeljétek a hétvégén kaptak a fiúk két távirányítós, rádiós autót a szülijükre, Zoli egyik barátjától. Olyan fajta ami a falra is felmegy. Nagyon nagy volt az öröm, betalált ez az ajándék. 8)

A jövő heti családi ünneplésre kértem a családot, hogy csak kisebb dolgokat hozzanak, mert már nem tudom hova tenni ezt a sok játékot. :roll:

Foglaljam a Pastramit? Hányra?

Cat
Kép
cateye

Cat,

Igen, valójában nem társasjáték a CL, de mi azért társasjátékként használjuk valamennyire. A kezdőt már ki tudják rakni segítség nélkül. Mondjuk Bernátnak sokkal nagyobb a türelme, meg úgy látom, hogy jobban átlátja a dolgokat.

Melyik játékot tudod még ajánlani a compaya-tól? Még kell kiadnom néhány ötletet a családnak meg az ismerősöknek.

Vikóka,

Cukik a gyerkőcök. Ugyanilyen állataink nekünk is vannak, csak sapka sál nélkül :lol:

Ja, Cat,

Foglald a helyet mindenképpen, én fél 8-tól érek oda szerintem.

Detti

KépKép
kiliman

Cat!
Én 100%-ra nem tudom ígérni magam (ma volt vérvétel, délután eredmény, holnap délelőtt doki, aztán még esetleg röntgen is), de ha rajtam múlik megyek. Zsolt elvileg 18:30-ra ér haza, akkortájt tudok indulni. Szerintem a 19:30 jó lehet nekem is. Nagyon várom!

Más: Ti nem jártatok úgy, hogy a profilban az aláírásra azt írta a rendszer, hogy túl hosszú? Külön szerettem volna választani a Lurkók vonalzóját, és nem hagyja...tudtok valami megoldást?

És néhány kép (az igazi szülinap még várat magára...):

Kép A reggeli köszöntés

Kép A perc, amikor 4 éve megszületett Luca

Kép A perc, amikor 4 éve megszületett Bence

Kép Vacsikészítés aznap...jó sok hagymával...

Kép Papa-ajándékok

Kép Szuper mi a helikopterem?

Kép Beados-ozás közben a Csapat...

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Vikóka!

Én csak azt lesem, hogy mennyire nagyok már a gyerkőcök. Úgy elment az idő. Nyerő a szülinapi ajándék!!!!! Az egyik képen Bence is lesi a Beados-t. :D

Cat!

A fiúknak nulla félelemérzetük van. Mondjuk Vendel sokkal óvatosabb, de Gergő nagyon brutál. Szóval csakis egyenes út mostantól egy darabig.
Pastramit foglalhatod, remélem odaérek, Attila már megint szörfözni készül....mondtam, hogy felőlem mehet, csak érjen haza időben. Szóval mindenképp megyek és remélem, hogy nem kések.

Detti!

Igen, 12-es a bicaj, az ülését kéne magasabbra tenni, de mivel levettük a kereket muszáj, hogy stabilan leérjen a lábuk és meg tudjanak állni.

na meglesem milyen játékokról is írtok.... :D

Kata

Kép
kateduo

Itt a játékajánlóm, leszögezem, nem kapok a Compayától jutalékot :D :D : Ezek megvannak nekünk, kb egy éve gyűjtjük, bejöttek, és azóta csak náluk vásárolunk játékokat.

Ez a Camelot ami a CL párja. Nálunk ez a Best.

http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=8948

Ez a játék olyan, hogy a fagyis kocsit kell kiszabadítani a dugóból, és csak előre hátra mozoghatnak az autók:

http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=2925

Ez Zoli kedvence. Egy füzet szerint kell letakarni a képeket. Ebből sokféle van a Compayán, a lényege mindnek ugyanaz.

http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=6584

Ezt meg a fiúk nagyon szeretik. Állatokat és tárgyakat kell feltenni az ábrára, a megadott szabályok szerint: kutya nem tehető macska mellé, egér nem tehető sajt mellé, csont nem tehető kutya mellés stb. Ez leginkább nekik való.

http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=7941

Még ezt fogják a szülijükre megkapni, egy rokontól:

Ez is Smart Games, a tüzet kell eloltani a megfelelő logikai szabályok szerint:

http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=7874

Remélem rendben lesz Bence holnapra, és tudsz jönni, főleg mert ezt miattad tettük erre a napra. :D Ne is gondolj worse case scenariora. Rendben lesz és kész. 8)

Cat
Kép
cateye

Nagyon igyekszem menni, csak valami Anya-függő betegség helyzet állíthat meg. Szerencsére Zsolttal csereszabatosak vagyunk...Azért remélem nem lesz harag, ha mégsem tudok ott lenni... :oops: (Bevallom az elmúlt néhány hét eseményei alapján már nem merek néhány óránál hosszabb távra előretervezni...így nem csalódok...)

Kata!
Képzeld sose hittem volna, de Bence ügyesebb a Beados-ban. Oka: sokkal türelmesebb, mint Luca...nekünk nagyon bejött több szempontból is: leköti Őket, számolgatnak vele, finom kézmozdulatok kellenek hozzá, fantáziára is építhet, lesz kézzelfogható eredménye.

Cat!
Meg fogom lesni a játékajánlódat, aztán majd lesz Karácsony is! :lol:

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Detti!
A fiúknak utólag is sok boldogságot kívánunk 4.szülinapjukhoz!!!

Cat!
Ez meg a mi kedvencünk :wink:
http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=6585

Mi amúgy jól vagyunk.Felénk semmi nem történik.Fiúk oviznak,idén még nem voltak betegek- hála a homeonak.Dávid élvezi a sulit, és a jegyei is jók.Úgy tűnik,beilleszkedett és tetszenek neki az új kihívások. :lol:

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit :)
Rajta van a karácsonyi listán. :lol: Voltunk egy játékkiállításon, ahol Zoli elkezdett ezzel játszani, és nem tudtam elvonszolni onnan. 8)

Cat
Kép
cateye

Detti!

Téged kihagytalak...... 8) Szóval nagyon jók a képek, Ambrus tök barnának tűnik, mármint a bőre, mint aki strandolt... és kiszőkült.
Bernát tűzoltóautója tényleg locsol vizet?

Kata

Kép
kateduo

Cat!
Nálunk is azon játékok közé tartozik,amit még apa-any jobban kedvelnek,mint a gyerekek.De a compaya-tól tuti lesz ajándék nálunk is a karácsonyfa alatt.
A ti távirányítós kütyütök mit tud? Mennyire bonyolult játszani vele? És hány elem kell bele?A Beni mindig a Dávid dög nagy terepjárójával szemez,de azt nem szeretném neki odaadni.

Vikó!
Megkérdezhetem,mit tud a helikopteretek? Oli ajándékaival mindig bajban vagyok.Mostanában rákapott ( a dínók mellett) az autókra,repülőkre,hajókra.

Kép

Kép
edit73

Meme :)
Kristófnak gyors gyógyulást kívánok!

Jobbulást a gyerekeknek! A képek nagyon jók!

Nagyon ügyesek a fiúk!

Nagyon jók a szülinapi képek!!!

Kép
pramprampram

Sziasztok,

Jó hír. :lol: :lol: :lol: Kristófnak a helyén maradtak a csontjai, így nem kell semmi brutál beavatkozás.

Edit,

mi is homeozunk, most éppen Zsombi manduláit kezelem. Meg most, hogy a csontok forrhatnak össze ezerrel, Kristinek is hozom a jó szert.

Cat,

Zoli a harmadik gyerek a családban? :wink:

Vikó,

hihetelen sokat nőtt főleg Luca. Olyan szép, Bence meg teljesen levett a lábamról azzal a huncut mosolyával. Mi lesz vele úgy kb. 10 év múlva? Vagy a csajokkal majd, ugye? :wink:

Kata,

az én nagy kölkeim még mindig nem tudnak 2 kerekűzni, agy külön gratula a fiaidnak. Egyszerűen nem érzik, vagy lehet, hogy mi nem szánunk rá elég időt, meg teret. :oops:

Detti,

nálatok pedig Bernát lett nagyon nagyfiú. Olyan édes a haja a képeken. Ambrus pedig milyen büszke a várára.Édesek.

Csajok, nem tudom csak én vagyok-e lelassult, de most fogok menni őszi cuccokat ( bakancs, kabát ) venni. Bejött a hideg, aztán fázunk. :roll: Alig jó valami a tavalyi ruhákból.

Meme
szinta

Edit,

Nekünk ez a helikopterünk van:

http://www.playmobil.de/on/demandware.s ... 4222&cgid=

Nem a legolcsóbb, de hogy baromi strapabíró, azt biztos! Minden nap, kivétel nélkül játszanak a fiúk vele, leesett már 10x, belerúgtam már 5x, ráléptem 8x, és még mindig bírja :) Mondjuk mi Playmobil fanatikusok vagyunk, nekünk azért is jött be nagyon, mert a többi PM játékot tudjuk vele kombinálni. Szerintem nézz szét, a toystore-on lehet, hogy egész olcsón hozzá lehet jutni.

Kata,
Igen, locsol! Ez volt a kívánság...

Meme,

Tényleg jó hír, hogy nem kell műteni Kristófot. Azért az valóban kínos lenne. Bernát haja sajnos ilyen :roll: Nem tudom, hogy kitől örökölte, senkinek nem áll égnek a haja, csak neki :roll:

Cat,

Néztem ezeket a játékokat, de főleg 5 éven felülieknek szól. Majd még jobban szétnézek, mert tényleg tök jók, köszi.

Kérdés: szerintetek hol vegyek cipőt a fiúknak? Ausztriában se láttam semmit... Nem ovisat szeretnék, hanem "eljárósat". Amit láttam, és tetszik, az 16e ft volt/pár :twisted: Azért annyiért nem, még magamnak se...

Detti

KépKép
kiliman

Edit!
Helikopter: forog a propellere, világít a lámpája, lehet vele le-fel csörlőzni egy hordágyat, nyílik a pilóta fülke ajtaja meg az oldalsó ajtók, hangot ad. Ennyi.

Nálunk nem jött be a Playmobil, ezért nem vettük meg a Dettiék féle verziót. Ebben szerintem mi is benne voltunk, mert se Zsolt, se én nem nagyon játszottunk a playmobillal a Lurkókkal. Nálunk a lego a favorit.

Vonalzó ügyben semmi ötlet? Meme? Ditke? (Nektek van kettős vonalzótok)

Viki

KépKép
vikóka

Vikó,

az enyém mamanet-es. Csináltam 2 db-ot,majd azokat egymás után beillesztettem.

Detti,

szerintem nagyon édes így. Aztán, ha nagyobb lesz majd lezselézi. :wink:

Meme
szinta

Ebből kaptak 1-1-t a fiúk:

http://kyoshoworld.com/shop_artdet.php? ... yw281010-3

Kár, hogy a csomagolása nem látszik, mert nagyon profi. Az a garázsa, mint egy táska, és a távirányító is rá van erősítve. Irányítani egyszerű, mert egy pisztollyal kell a gázt, és a rajta lévő tekerővel az irányt. 4 ceruzaelem kell az autóba, és kettő az irányítóba. Nekünk gavallér volt az ajándékozó, mert aksikkal hozta, így azokat tudjuk töltögetni. De elég sokáig jó, legalábbis szombat óta nyúzzák, és még nem merült le.

Igazad van, hogy a játékok egy része még nem túl jó nekik, illetve csak ismerkedés szintjén. A Castle Logix a Camelot és a Zoologic amit már ők is tudnak játszani, a többivel csak szülői segédlettel. Részben magunknak is vásároljuk ezeket, mert annyira kis "okos" játékok, élvezet velük játszani.

Örülök, hogy nem kell műteni Kristi kezét. 8)

Én sem tartok sehol a téli ruhákkal. Illetve kabátjuk van, de se téli cipő, se overáljuk, se meleg nadrágjuk nincs. Lövésem sincs hol vegyek. De valami olcsót kellene néznem. Lehet, hogy az overált a kínaiban veszem, nekünk bölcsiben nagyon bejöttek azok.

Mi is Legosak vagyunk, de határozottan szemezek egy-két Playmobil szettel (többek közt a Rescue-val is), mert tetszenek, és én gyerekkoromban Playmobilos voltam. 8) Például van egy-két kisebb lovagi szettjük, ami Playmobil és szeretik. 8)

Sajnos olyan borsos ezeknek az ára, hogy el kell dönteni tényleg, hogy legozik az ember vagy playmobilozik. :(

Cat
Kép
cateye

Cat,Detti!
Köszi!

Cat!
Ez egész jó!Beninek gondolkodom karira ilyesmin,mert ő imádja ezeket a mechanikai dolgokat.3-at bizti nem kapnak,de egy valamilyen távirányítósra beszavazunk.És gondolkodós azaksis változat,mert elemet nem győzöm.Venni és tölteni.

Vikó!
Még megírod a márkáját is?
Elsőkörben jónak tűnik és funkcióját tekintve Olinak is megfelelne.Playmobilt mi sem szeretjük,nincs is belőle egy sem.Meg már nem is lesz!mert nekünk rengeteg legonk van.Így ha még kapnak,akkor ahhoz kapnak valamit.

meme!
Örülök,hogy nem kell Kristóf kezét műteni.

Mi már letudtuk a téli ruha vásárt.Dávid kap még egy bakancsot az őszi szünetben.Ha megjönne a hideg addig,akkor még épp jó neki a tavalyi,így az addig kitartana.A kicsik kaptak bakit,overalljuk a tavalyi.Még lesz nekik karira 1-1 "szőrös" pulcsi.Bélelt nacijuk van tavalyról,meg most vettem nekik fejenként 1-t bársonyból a színházhoz.Termo sapit, vízálló kesztyűt megvettem + tavalyi váltónak még jó.Harisnyák is betankolva, illetve 1-1 járműves megy még a télapó csomiba.

Kép

Kép
edit73

A legóval építkezni lehet, a playmobil meg szerepjáték. Tök más a funkciójuk. És tök drága mind a kettő :roll: Nekünk van egy mázsa legónk is, de többet játszanak a playmobillal. Tavasszal tervezzük is, hogy elmegyünk a német playmobil funparkba.

Pont most néztem az időjárás-jelentést: totál kivagyok attól, hogy a múlt héten még 30 fok volt, holnap meg esni fog a hó :roll: Nekünk még nincs hótaposónk. A többi már megvan, még akarok plusz 1-1 sínadrágot (overált tök jót vettem már).

Cat,

Foglaltál asztalt? Mikorra?

Detti

KépKép
kiliman

Csajok, én sajnálom, de beteg vagyok.. :cry: így biztos nem tudok holnap menni. Ma haza kellett jönnöm a munkahelyről, mert émelyegtem, borzongtam, most már lázas is vagyok :( Szóval a holnapi találkánkról le kell mondanom fájó szívvel.

Detti,
nekem nagyon tetszik Bernát haja, szerintem tök vagány :lol:

Ezeket a játékokat én egyáltalán nem ismerem, de tőletek mindig olyan jó ötleteket lehet lopni :lol:

Kép
nettke

Lányok, ComPaYa akció:
2009. 10.12-17 között, 10 000-Ft feletti vásárlás esetén, a levásárolt összeg 10%-ának értékében választhatsz egy játékot, melyet megkapsz ajándékba.
A 2+1–es matricával jelölt játékokból, ha 3-at vásárolsz, akkor a legkisebb értékűt ajándékba kapod.

Nettke,
Jobbulást!!!!

Kép
pramprampram

Nettke,

jobbulást!!!

CSajok,

jó bulizást este!!

Megfagyom, nem bírom ezt a hirtelen jött sz@r időt !!

Meme
szinta

Csajok :D

Most ünneprontó leszek. :( Elég kutyául vagyok én is. Ráz a hideg, és hányingerem van. Haza is kéredzkedtem, délután megyek haza. Így nem szeretnék este senkit megfertőzni, így lemondom az estét.

Ha van kedvetek így is menni, akkor az én nevemen van az asztal foglalva 19.30-ra. Ha nem mentek, akkor lemondom.

Nettke :)
Jobbulást! A Mozart jegyeket nem kell holnap átvenned a SCS-től, mert elpostázza a Ridly Kati nekem.

Cat
Kép
cateye

Nettke, Cat,

Jobbulást nektek! Hol jártatok már együtt? :lol:

Én nem fizikailag vagyok szarul. Ma reggel arra ébredtem, hogy ellopták a biciklimet :twisted: :cry: El akartam adni, ez tény, de nem így szerettem volna megszabadulni tőle... A szemétláda, tetű banda bejött az előudvarba, és a két lánccal a gázcsőhöz lakatolt, fekete ponyvával letakart biciklit elvitte. Még szerencse, hogy a gyerekekét meg Árpiét ott hagyták.
Reggel felhívtam a rendőrséget, hogy mondják már meg, hogy milyen a statisztikájuk bicikli megtalálás ügyben? Hát elég katasztrófa, úgyhogy nem is teszek feljelentést.

Így viszont tényleg muszáj vennem egy újat.

Úgyhogy totál kivagyok. És akkor még hozzájön az is, hogy holnap Árpi elutazik Frankfurtba 4 napra. Szombaton jön haza, de a reptérről egyenesen jöhet is hozzám a diliházba a levessel... :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Cat,

jobbulást. Valami vírus?

Detti,

tudom, hogy ez közhely, de én ilyenkor mindig azzal vigasztalom magam: pótolható dolog. ( tudom, az anyagi része nem mindegy ). Sokkal inkább arra vigyázz, hogy nehogy nagyon fizikai hatásai is legyenek a lelki dolgoknak.

Meme
szinta

Sziasztok!

Detti!

Nagyon sajnálom, ez tényleg nagyon rossz!!!!! És vigyázzatok, mert a tolvajok látták a többi bringát, nehogy visszajöjjenek.
Meg az a tudat is, hogy egyáltalán idegenek mentek be oda.

Cat, Nettke!

Jobbulást!!!!

Egyáltalán ki jönne még, Dettin és rajtam kívül? Detti! Akkor mondjuk le? Nekem az odaérkezésem rizikós apa szörfözése miatt. Ma lesz a harmadik napom egyedül emiatt!!! :evil:

Tényleg jópofák ezek a compaya játékot, mindig jó ötletet adtok!!!!

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Cat,Nettke!
Jobbulást!!!

Kata!
A férjed munka helyett vagy munka után jár szörföznni? :wink: Nem fagy be a hátsófele ilyen cudar időben??Azért most iszonyat nagy szél van!!!

Detti!
Sajnálom ezt a reggeli meglepit!!! :evil: Most azért vagy ki,mert Árpi elutazik? Bár bennem is bennem lenne a para,hogy mi van,ha akkor jönnek vissza,amikor egyedül vagyok otthon.Mert mostanság elég sok rémisztőt mesélnek arról,milyen bátrak és szemtelenek ezek a betőrök.

Kép

Kép
edit73

Kata, Cat,

Akkor mondjuk le szerintem a mai estét. Sajnálom, mert jó lett volna. Majd akkor megyünk november 13-án.

Edit,

Minden miatt kivagyok :( Szar a hangulatom mostanában, sok a munkám (mától már esténként is fogok otthon dolgozni - de legalább ezt kifizetik), ez a ma reggeli dolog meg csak olaj volt a tűzre :cry:
Elvileg pénteken már jön anyukám, és akkor jobb lesz. El is megyek aznap szórakozni a barátnőimmel :wink:

Detti

KépKép
kiliman

Kata, Detti,

az én férjecském is egész héten tréningezni van Mezőkövesden. :?
Telefonált, s közölte, hogy alig van szabad perce, mert vagy foglalkozás van, vagy szaunázik, vagy úszik,vagy masszáson van.... Meg a szabadidő is be van osztva : Szépasszony völgyi kirándulás stb....

Meme
szinta

Lemondtam csajok fájó szívvel a vacsit, de majd november 13-án pótolunk. Mehetünk ugyanide.

Már a fejem is fáj, lázam egyenlőre nekem nincs. Hányingerem van. Ez valami kósza vírus.

Fúú ez igazán dühítő. Szerintem is vigyázz, hogy vissza ne menjenek a többi bringáért. Többek közt ez tart vissza attól, hogy drága bringám legyen. :roll: Lopják mint a cukrot.

Az én hangulatom sem rózsás mostanában, és rájött még ez a nyavalya is. :evil: :twisted:

Cat
Kép
cateye

Sajnálom a ma estét, dehát ez van, a betegség az nagy úr...én már csak tudom...sajnos...nov 13. naptárban van...még képlékeny egy hazautunk, de majd kiderül akkor...

Cat és Nettke!
Jobbulást!

Mai hírek: voltunk dokinéninél. A tegnapi vérvétel eredménye azt mutatja, hogy Bencének bakteriális a tüdőgyuszija, és amúgy - a hangok alapján - már javul. Lucának a torka nem teljesen semleges, de nem vészes.
Bízom benne, hogy elindultunk a gyógyulás útján...

Hangulat ügyben szerintem nem kell nyilatkozzak, mindent tudtok!!! :oops:

Viki

KépKép
vikóka

Sajnálom a vacsit... :cry:
Cat,
nekem is hányinger/émelygés, borzongás, fejfájás volt tegnap. Estére láz. 1 Algopiryn éjjelre, ma már jobban vagyok, bár a gyomromat még érzem. Szerintem is csak kósza vírus, valószínűleg ugyanazt kaptuk be.

Vasárnap mi IKEA-ztunk, szerintem ott köhögték/prüszkölték rám, iszonyú sokan voltak!
Detti,
nagyon sajnálom!! :( Megértem a rossz hangulatot abszolút!! Tüntessétek el a többi bicajt onnan még ma szerintem is!

Kata,
hol szörföl Férjurad ilyenkor? velencei-tavon?

Meme,
Lacit rémesen sajnálom, szörnyű lehet ez a tréning.. :lol: :roll:

Kép
nettke

Sziasztok!

Meme!

Részvétem Lacinak :lol: hogy lehet ezt kibírni...

Detti!

Sajnálom a bicót :( Tényleg tüntessétek el a többit mert szerintem is lába kelne azoknak is. A húgomnak egy elég drága versenybicója van, ő gyakorlatilag vele alszik, bent van a lakásban. Amúgy ő valami U-lakatra esküszik, de majd megkérdezem tőle, szerinte azt lehetetlen elvágni (szerintem lehetetlen nincs legfeljebb nem éri meg a macerát, de ki tudja? )
Árpi elutazását próbáld meg pozitívan felfogni - csak 4 nap... :) Az uramat most Londonba akarják küldeni valami laparoscopos tanfolyamra, 3 hét :evil: Mondtam, hogy most csak a testemen keresztül :evil: Én 4 nappal simán kiegyeznék :wink:

Cat, Nettke!

Jobbulást !!

Vikó!

Én is két külön csíkot csináltam a csajoknak, ez is mamanet-es. Egyben nem tudom hogy be lehetne-e illeszteni. Úgy csináld mint akinek két gyereke van. Na most jól megmondtam :oops: szóval mint akinek nem ikrei vannak hanem különböző korú gyerekei és két vonalzója van.

Hallom, otthon rossz idő van :( Itt még lehet napozni, fürdeni. Bár a csajok annyira hajlamosak a megfázásra hogy őket már nem engedjük, de én még tegnap is úsztam, napoztam. :)

Az ajándékötleteket figyelem :)
Nekünk a görkori fix, azt kértek szülinapjukra, meg Pepének karácsonyra az a tigris ami énekelt, bukfencezett, stb. Nem tudom emlékeztek-e vagy írtam-e egyáltalán, de mielőtt kijöttünk ide tavasszal hülye kölykök ellopták Pepétől ezt a játékát amit apa hozott mikor hazajött értünk. Azóta is emlegeti, hogy a télapó biztos virgácsot fog hozni azoknak a rossz gyerekeknek, ő meg ír levelet a télapónak, ő biztos vissza tudja hozni a tigrisét. Így már be is szereztük, nehogy véletlenül ne kapjon a télapó :roll: Meg egy kinevet a végén-t biztosan kapnak meg kiakót, mert kirakózni imádnak. Valami társas is kellene de itt nem nagyon láttam azokat amiket otthon ismertem, majd ha ráérek akkor elolvasgatom őket. Nálunk most a Lego-Playmobil kiesik, mert állatos-lovasból már gyakorlatilag mind megvan a többi meg nem érdekli őket. A Legot sem igazán építik, max. istállót vagy állatkertet. :?
Ráadásul itt szívás, mert nem karácsonykor kapnak a gyerekek ajándékot hanem vízkeresztkor. Persze a csajok már tudják és várják azt IS :roll:

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!

Irigyirigy a napsütés miatt. Itt brutál, 3 napja iszonyatos szél van, ma reggel 4 fok volt. Szétfagyok!!!! Nehéz átállni így hirtelen.

Nettke!

Ikeába én nem is megyek hétvégén, nem bírom az ilyen tömeget. Mi csak hétköznap megyünk, akkor tök jó nyugis, na meg a játszóház + étterem is üres.

Meme!

Laci aztán tuja, hogy kell élni!!!! :D
A biciklizéssel kapcsolatban meg lehet, hogy azért is ment a fiúknak, mert ők imádnak bicajozni, na meg mióta megkapták (húsvét), azóta könyörögnek, hogy vegyük le. Nyáron a rövid ruhák miatt nem vettük le, ha elesnek most legalább védi őket a ruha. Na meg kaptak könyök és térdvédőt is. :D

Edit, Nettke!

Szélfüggő, hogy apa mikor szörfözik. Hétfőn mondjuk nem engedték el a munkahelyéről, ezért munka után ment, tegnap el tudott jönni hamarabb, így már kora du. elindult. De ilyen hidegben kb. 1 órát bír. Csak persze ott a társaság, azokkal cseveg utána.
Vagy Balaton (Sóstó) vagy Velencei tó ( Gárdony) . De függ a széliránytól is, ezért van, hogy fűzfő. Ezek a leggyakoribb helyek. Mondjuk tőlünk a Velencei tó, szűk fél óra.

Cat, Nettke!

Jobban vagytok?

Detti, te? lelkileg.....

Kata

Kép
kateduo

Jelentem jobban vagyok. 8) Az Algopyrin és az izzasztás segített. Mondjuk még hányingerem van, de ez már bírható. Oli tegnap hányt az oviban, így tuti valami vírus futott át rajtunk.

Lacikádnak jó dolga van! A betyárját. Te mikor kapsz ilyen kényeztetést?

Ditke :)
Nem az itthoni szerint ülitek mega karácsonyt? Vagy is-is?

Ismerem az a tigrist, vicces egy példány, megértem Pepét. :D

Nálunk Samu egy furberrysért rágja a fülünket, és minden meghívott pajtásától azt kért a szülinapjára. Tulajdonképpen már azóta rajong érte, amióta Editéknél voltunk, ott látta a fiúkét. Kategórikusan kijelentettem neki, hogy nem veszek ilyen baromságot. Tegnap megint meglátta a játékboltban. Otthon lerajzolta, és a bébiszitterrel alá iratta, hogy: "Kedves Télapó! Egy ilyen macit kérek tőled. És ne feledd szeretlek. Samu" Na ezek után mondtuk az apjával, hogy lehet, hogy a télapó csomagba bele fog kerülni a furberrys. :lol:

Reméljük innen már csak egyre jobban lesz Bence! Jövő héten ovi?

Ilyenkor te betegácsiba vagy velük?

Azért ezt a hobbit sem lehet könnyű tolerálnod! 8) Pont a sz*r időben megy el, amikor te is be vagy szorulva a fiúkkal a házba, és le kell foglalni őket. :?

Zoli mostanában rádiózik. Eddig minden hobbiját tök jól vettem, sőt élveztem is (fotózás, geocaching, autómánia, pc mánia) de most ez az amatőr rádiózás kivágja nálam a biztosítékot. Hogy mi a francot tudnak karattyolni a Mátra és a Mecsek között, azt nem értem. :twisted: :evil: Mostmár vizsgázni is akar belőle. :roll:

Cat
Kép
cateye

Vendel belázasodott , hívtak az oviból. Elhoztam mindkettőt, nincs kedvem még egyszer elmennem oda, főleg, hogy lázasan nem akarom Vendelt hurcolászni. Amikor hazaértünk, akkor volt 38,7, kapott kúpot, most alszik. Ja és megint fájlalja a nyakát. Gondoltam, hogy a múltkoriból még nem lábalt ki, mert az orrából próbálom kiszedni a taknyot, de nagyon nehéz. Meg mindig ez az orrhangja van. Ma megyünk dokinénihez.

Cat!

Nem egyszerű ez a hobby, de ennyi év után azt mondom menjen, mert hiába marad itthon csak morog, tiszta idegbeteg, hozzászólni nem lehet és ül a net előtt nézi az időjárást, a webkamerát. Szóval nem sokra megyek vele, sőt!!!!!! Jobb ha nincs itt....

Rádiózás? Hogyan? morze? Vagy milyen rádiózás? Nem is értem.....és akkor idegen emberekkel cseveg?
Amúgy jót mosolyogtam a "hobbykon". Főleg ezen. :D

Kata

Kép
kateduo

Ja még akartam írni, hogy Lillát elértem az iwiw-en. Írtam neki, mert láttam, hogy oda belépett.
Üzeni, hogy lassan már jelentkezik, csak eddig nem volt ideje, házkeresés...stb.
Házuk megvan, nagyjából bebútorozva, csak még a rend hiányzik.
Robi dolgozik, gyerekek oviba járnak, de épp betegek, köhögnek.
Kb. ennyit írt.....

Kata

Kép
kateduo

Cat!
Örülök,hogy valamivel jobban vagy!!Otthon vagy?
Rádiózás: :shock:
Fur berries: kész pénzrablás!!!Az illata kb. 2napig tart.DE!!!Enyémek tavaly kari óta nyúzzák!!!Valamit mégiscsak szeretnek rajta.Megjegyzem: azért azt a közel 15.000Ft-ot másra is tudtam volna költeni (igaz az anyutól kapták hivatalosan) Mert akkor még csak :roll: 4.990Ft/db van,most meg 6.190-ért láttam. :shock:
Engem most Oli egy interaktív dínóért nyúz,ami összesen lépegetni és üvölteni tud,de közel 7000Ft-ba kerül.nagyon nem akaródzik megvenni karira. Igaz,idén személyreszabott ajccsit kapnak.Szóval nem lesznek egyforma játékok.Kik érdeklődésének megfelelőt.

Kata!
És a gyerekek nem akarnak vele menni,ha szörfözik?Ügyik vagytok a bicózással!!!

Ditke!
Jaj,de irigy vagyok a napsütésre!!! Akkor majd beszámolsz,hogy mennyire éri meg megvenni a görkorit!!Szülinapjukra mi is szeretnénk venni,mert bízom benne,hogy a jövő nyáron már megtanulnának vele menni.

Meme!
Borzalmas férfisors!!! :wink: :lol:

Nettke!
Család többi tagja megúszta? Te még otthon vagy?

Kép

Kép
edit73

Kata!
Ajaj!Megint betegen? szegény Vendel!!!

Na végre valami hír Lilláékról!!!Már azt hittem valami gond van náluk,hogy nem jelentkezik ennyi ideig!!!

Kép

Kép
edit73

Minden rosszban van valami jó: tegnap a vacsi helyett összedobtam egy szilvásmuffint, és elmentem masszázsra. :lol:

Furberries: Nálunk is régóta megy a nyíg érte. Egy darabig kerestem a boltokban, aztán kiderült, hogy épp hiánycikk, és így letettek róla. De most megint van a boltokban és látták. Én szeretem a plüssöket (mondjuk nem olyan mértékben, amennyit a Lurkók kapnak innen-ponnan), de ez a furberry még plüssnek is már bocsi, de o...mány :oops: ...szóval én nem veszek...még bírom...

Cat, Nettke! Örülök, hogy jobban vagytok!

Szuper, hogy van hír Lilláékról! Kösz Kata!

Viki

KépKép
vikóka

Nem vagyok otthon, dolgozom. Sajnos olyan kevés a táppénz, hogy nem maradhatok otthon, amíg lábra tudok állni. Na meg a munkahelyem sem tolerálná. Szabim meg nincs. De már jobban vagyok, csak kicsit megfáztam még a hirtelen télben.

Azt hiszem nem kap Samu furberriest. Ma szóltak az oviban, hoyg a vezetőnő beszélni akar velem. Tegnap bemutató óra volt az oviban, és Samu elhajított egy fém autót, és majdnem fejbe kapta a vezetőnőt, meg a helyettesét. Állítólag nagyon sok balesetveszélyes helyzetet okoz a csoportban is, túl aktív, verekszik, lökdösődik. Sajnos ez igaz, tudjuk, Olinak is már többször okozott balesetet, a vehemenségével. Rengeteg energiája van, és most hogy a rossz idő miatt be vannak szorulva, nem fárad ki. Ilyenkor jön a hülyeségek kitalálása.....

Most sportokat keresünk neki, mindenre elvisszük, csak fáradjon el.
Na meg büntetni kell, nincs mese, túl jó dolga van.

Örülök, hogy végre jelentkezett Lilla. Már aggódtam, hogy valami baj van. Ezek szerint akkor sikerült ovit is találni a pörcöknek. 8)

Rádiózás: Igen ez a korábban walkie talkie-nak nevezett cuccal, ugynevezett PMR rádiókkal megy. Átbeszélnek az ország egyik részéből a másikba, és utána lemérik, hogy hány km-t beszéltek át. Ebben azt utálom, hogy ott vagyunk a csendes, nyugis erdőben, és bekapcsolja a hülye rádióját, szekrénynyi antennával, és vadidegen emberekkel elkezd a semmiről karattyolni. Na de ez már odáig fajult, hogy a lakásban is este rádiózik, mert a 3. emeleten lakunk, és elég messze elvisz a rádiója. :roll: Szóval legközelebb csak földszintes lakásba költözöm. 8)

Jobbulást Vendelnek! Mit mondott a dokinéni?

Nettke :)
Na milyen volt? Gondoltam tegnap este rád irigykedve. 8)

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?