A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Lilla :)

Jajj de ügyes vagy, hogy így tartod a kúrát! Te leszel a katalizátorom, és tök jó, hogy előttem vagy, mert erőt ad, ha te tudtad csinálni, akkor nekem is kell.
Hány napot tervezel?

Vikics :)
Jajj, azt hittem a 9 éveseknek már nem kell ilyen szülinapi ugra-bugrát tartani. Én ezektől rosszul vagyok. :twisted: Már most gondolkodom, hogy keüljük el a 6 évest, pedig még messze van.

128-as volt a legnagyobb jelmez amit a tescoban láttam, de lehet, hogy van nagyobb csak elvitték.

Nettke :)
Milyen volt a R and J.? Tybalt még mindig nem kapta meg Júliát? :D

Az egyik barátunknak vettünk jegyet karácsonyi ajándékba a Szentire, jan 13-ra. Utolsó percig reménykedtem, hogy a srác nem akar elmenni és akkor elmegyek a feleségével, de el akart. Sőt tetszett is nekik. Felhívtam tegnap a csajszit és kérdeztem tőle, hogy milyen volt. Azt mondta, hogy igen különleges előadás lehetett, mert állva tapsoltak a végén. :lol: :wink: Meg, hogy előtte ült egy csaj a 2. sorban akivel a Janza kezet is fogott, és a csaj már negyedszerre látta az előadást. Vannak ilyen őrültek is, mondta. Én meg: Tényleg? :shock: :lol: :wink:

Cat
Kép
cateye

Brigi,

irtam privit.

Meme
szinta

Cat, Meme
ó, igen, vannak ilyen őrültek. Én ugyan egyet sem ismerek :wink: de sokat hallottam róluk. :lol:
Szóval ugye 2 garnitúra jegyem volt, tegnapra és mára, és a maira megyünk.. szóval már alig várom!!!!! Remélem ma Tybaltot választja :lol: a tegnapit seperc alatt eladtuk, mikor kijött a szerepo. A maiban egy kicsit jobb volt a szereplőgárda, csak JKata nincs (F Niki) és Németh A nincs (Imre Seb), ellenben van SzPSz, MÁZS, BZ, Dolhai... Ha isten is úgy akarja, maga a tökély lesz :lol:

Lilla,
egy nagy hős vagy!! De jó. Biztos nekünk is menni fog. A szirup szaga nagyon tetszik, szívem szerint beledézsmálnék egy kicsit :roll: :lol:

Vikó,
köszi, semmi gond. Megpróbálom valami vitorlás boltban. Hátha. Vagy kapitány helyett lesz matróz 8)

Kép
nettke

Lilla,

Drukkolok, hogy minél tovább bírd a kúrát! Számolj majd be, hogy hol tartasz és hogy érzed magad. Én csak február 22-én kezdem el, addig másfajta kúrán veszek részt :)

Brigi,

Sajnálom az autót :( TAvasszal sokkal nagyobb lesz a választék az autópiacon, hátha akkor sikerül valami sokkal jobbat sokkal kedvezőbb áron megszerezni :wink:

Cat,

Hogy áll Zoli az álláskereséssel? Nézeget vagy inkább pihen még egy kicsit?

Emlékeztek, hogy írtam, hogy a múlt hét pénteken vettem egy farmert, ami alig jött rám, nem tudtam összegombolni. Na, holnap viszem vissza mert nagy :roll: Begombolva is le tudom venni. Vagy én fogytam ilyen sokat, vagy ennyire kinyúlt... Ez utóbbit nem tudom elhinni, mert 1x volt rajtam. Ennyit számít, hogy eljárok futni meg spinningre :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Detti,
hú!!! Azért már biztos jobban is érzed magad a bőrödben :lol: gratulálok, nagyon kitartó és ügyes vagy .

Cat, Meme,
írok privit színház ügyben :D

Kép
nettke

Sziasztok :)

Detti :)
Ügyes vagy! Visszavették használat után a nacit cimkétlenül? :shock:
Az biztos, hogyha még vetted nem tudtad begombolni, mostmeg begombolva leesik rólad, annyit nem nyúlhat.

Mi ma teljesen kihajtottuk magunkat. Mátrafüred-Mátraháza-Kékestető vonalon ládáztunk egész nap. 3 ládát becserkésztünk, utána meg játszottunk az Oxygén Adrenalinparkban. Tök jó hó volt még fent, Kékesen rengetegen síeltek, szikrázó napsütés volt. A fiúk szuperül bírták. 8)

Cat
Kép
cateye

Pram,

Köszi a jelmezt, nagyon nagy a sikere!

Cat,

Mi nagyon gyakran járunk arrafelé, mert anyukámék ott laknak a Mátrában. Az Oxygen a fiúk egyik kedvenc helye, sokszor emlegetik.
Sokakat láttam már arra ládázni.

További szép hétvégét,

Detti

KépKép
kiliman

Hát igen, ma ragyogó idő volt kirándulni.
Mi ez az Adrenalin park, mit lehet ott csinálni?

Mi Vácrátóton voltunk, az arborétumban, csuda klassz séta volt. Remélem ma nagyot alszanak éjszaka, legalább reggel 8-ig 8)

Kép
nettke

Az Oxygen Adrenalinpark a Mátrában egy nagyberuházás. Még nagyon épülőben van, de amik megvannak élményelemek azok klasszak. Csak sajnos brutál drága. Mindenért kell külön fizetni, nem úgy van mint az európai élményparkokba, hogy X napidíjért bármire bárhányszor felülhetsz. :(

http://kepgaleria.adrenalin-park.hu/

Mi ládázni mentünk be, végigjártuk az egészet, játszóztunk. 8)

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nálunk is teljes siker volt a mai nap.Délelőtt volt az első foglalkozásunk.És jelentem: NAGYON BÜSZKE VAGYOK A FIAIMRA.
Apjuk vitte őket.Itthonról minden gond nélkül elindultak. Ott már a marci egy picit pityerget,majd amikor külön kellett válniuk,akkor a Beninek görbült le a szája.De utánna szuperul kooperáltak mindketten,minden feladatban részt vettek és nagyon megdicsérték őket.Nagy örömmel jöttek haza,tetszett neki a foglalkozás és jövő héten is szeretnének menni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(hú lehet,hogy reménykedhetek?)
Persze ez csak az első lépés volt egy nagyon hosszú úton,de nagyon boldogok és büszkék vagyunk.

Detti!
Visszavették a nacit?
Engem tegnap majdnem megölt az ideg.A Dávidnak vettünk novemberben a Deichmanban egy téli banakcsot,ami már esős időben a vizes betonon is beázott (igaz nem volt vízálló papírforma szerint,na de ennyire :shock: :shock: :shock: ). Amikor letört róla az egyik kampó is,amibe a cipőfüzőt kellett akasztani,visszavittük.A csaj elkezdett velem kötözködni,hogy nem tiszta a bakancs. Tényleg nem volt tökéletesen kiskálva a recés talpa és látszott rajta,hogy használták (előtte húztam le a gyerek lábáról),de nem volt sáros,dzsuvás. (a fene gondolta,hogy ezeket kiteszik még és eladják) Ráadásul közölte azt is,hogy az hogy beázik nem indok a visszavételre.Csak azért veszi vissza,mert letört a kampó!!!!! :roll: :roll: :roll:
Persze alig találtunk neki másikat,mert már nincs téli cipőjük.Pedig nekünk mindenképp az kellett.Remélem,a következővel nem járunk így.

Lilla!
Gratula! Nagyon kitartó vagy!!!Biztos meglesz a várt eredmény!

Kép

Kép
edit73

Edit,
Nagy gratula a fiúknak és persze a jól szervező mamájuknak :)
Cat,
Nem ismertem az Oxigén parkot, de a képek alapján jó kis hely. :)
Nettke,
Szuper kinti programotok volt, nektek is :)
Detti,
Szívesen :)
Milyen volt a film?

Kép
pramprampram

Edit,
de szuper!!! Hát lehetsz is büszke, minden alapod megvan rá!! :lol: :lol: Bíztató kezdet, az biztos.
Képzeld, megkerestem a pszicho-t, és most tudott fogadni :D Úgyhogy elkezdtem bombázni a kérdéseimmel.

Cat,
elkezdted? Hogy bírod?

Mi tegnap pancsizni voltunk, irtó jól sikerült. Reggel sírtak, nyafogtak, hogy nem akarnak menni, miért nem maradunk itthon.. csak Sárika örült, mint minden kinti programnak. A vége az lett, hogy alig tudtuk őket kihúzni a vízből, és azt kérdezgetik, mikor megyünk megint . :lol: Na és este 8-kor néme csönd volt nálunk :wink:

Meme,
állítólag (fórumon olvastam) a jövő héten már lesz szerepo., és márc-ápr műsor is.
Van már anyukádnak eredménye, vagy még izgulni kell?

Kép
nettke

Még mindig élek!!! :lol: És tegnap volt az utolsó napom, végigcsináltam 7 napot. Köszi, elég is volt. Ma már ehetek, de nem nagyon kívánom. Vagyis az agyam igen, ahogy végig is kívánta, de ha konkrétan evésre gondolok, nem igen izgat fel. :) Remélem mindenki elkezdte aki ma akarta!!!!

Edit

Nagyon- nagyon ügyik a fiúk!!!! Büszke is lehetsz rájuk és ők is magukra. :D

Cat, Nettke

Biztos jó lehetett a kirándulás. Mi pénteken voltunk, van itt több Nature Park is, az egyikben voltunk már kétszer is és nagyon bejön a gyerekeknek is. Most itt is nagyon jó idő van pár napja. Pénteken is az volt, úh ebéd után elhoztam a gyerekeket az oviból és 2,5 órát kirándultunk. Nagyon jól bírták, sokat is mentünk, csak 3-szor álltak meg közben játszani az erdőben.

Detti

Csak így tovább! De még mindig csak 2 kilónál tartasz? Nem tudom elhinni, ha így leesik rólad a gatya! :shock: Én is kivi vagyok, h visszavették-e. Itt Robi visszavitt egyet 501-est, mert hiába az a méret, amit évek óta hord, én vettem észre itthon h rövidebb a szára a kelleténél. És simán visszavették blokkal, de címkék nélkül-szinte meg se kérdezték h miért. De Floridában eredeti csomagolásban vittünk vissza 2,5 hónapig használt mikrót is- hogy csak úgy nem kell. És visszavették!!! :shock:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla,

Hú, ügyes vagy nagyon, hogy 7 teljes napig bírtad! Mennyit fogytál végül?
Én nem szeretném azt érezni, hogy nem akarok enni, mert imádok :lol:

Már több, mint 2 kg-ot fogytam, de nem mérem magam. Nincs is itthon mérlegem, csak a masszőrnél szoktam ráállni. És valószínűsítem, hogy nem csak víz ment le rólam, mert soha nem vagyok éhes, eszek rendesen, csak keveset és mást, mint eddig. És hát én esküszöm a sok mozgásra. Biztos vagyok benne, hogyha lefogyok is csak akkor tudom tartani a súlyomat, ha mellette sokat futok, spinningelek.

Edit, Lilla,

Simán visszavették a farmert. Megvolt minden cetlije, csak le volt szedve, de meg se nézték, adták a kisebbet. Amit lehet, hogy egy hónapon belül megint visszaviszek, és cserélem, ha jól mennek a dolgok :lol:

Nettke,

Hol voltatok pancsizni?

Cat,

Elkezdted a kúrát? Milyen? Bírod?

Edit,

NAgyon jó, hogy ilyen jól ment a fiúkkal a különlét. Meg fogják szokni, és biztos, hogy változni fog a helyzet. Bár nálunk Ambrus nehezen viseli az oviban, hogy nincs mellette Bernát, folyamatosan küzdünk, de az ő érdekükben van, úgyhogy ez van :roll:

Pram,

A film borzasztó volt :( De megnéztem a hétvégén ezenk kívül még kettőt, és azok nagyon jók voltak.

Detti

KépKép
kiliman

Detti!
Ügyi vagy,hogy visszavették a nacit.Ki is kell cserélni,ha van mód rá!!!Ha kifogysz belőle,jöhet az eggyel kisebb méret!!! :wink:
Bernát :shock: Látod,én ettől féltem a fiúkat!!Lehet,hogy hülye vagyok,de mgamból indulok ki.Hogy nekem mekkora sokkot jelentene,ha hirtelen -számomra megfoghatatlan vagy nehezen értelmezhető okok miatt - el kellene válnom attól,akit szeretek.
Féltem a fiúkat,hogy mély nyomot hagyna bennük és ennek a "lelki sebeit" egy életen át cipelnék. Viszont azt is tudom,hogy az egészséges fejlődéshez és énkép kialakuláshoz kell a külön töltött idő. Remélem,sikerül egy jó egyensúlyt megtalálni ehhez.
Ti mivel magyaráztátok,hogy külön csoportba kerülnek?
Isibe enyémek is külön osztályba mennek,ezt már most tudják.Beszélünk róla és felkészítjük őket erre.És szeretném ha az elkövetkező 2,5 év elegendő lenne nekik arra,hogy ezt elfogadják!

Lilla!
Nagy-nagy gratula!!!Egy hős vagy a szememben!

Nettke!
Merre jártatok fürcsizni? Mi is készülünk.Valószínűleg most Tatabánya lesz a cél,annyi jót hallottunk róla és közel is van.
De jó,hogy végre tudott a fogadni a pszichó!!Nem változott semmit a helyzet?

Kép

Kép
edit73

Nettke!
Már akartam mesélni,hogy a másik topicban 34hétre hármasikrek születtek.3kislány 2100,1900 és 1500gr-mal.Olyan édesek!!!Eszembe jutottak a kezdetek!!!

Kép

Kép
edit73

Le a kalappal, hogy 7 napot megcsináltál! Eszméletlen vagy.

Tegnap én is elkezdtem, este 5-től már elsötétített szobában feküdtem a fejfájástól. Ugyanis én nagy kávés vagyok, és délutánra már jöttek a koffein elvonási tünetek. A kaja hiánya egyáltalán nem zavart, én nagyon ki tudom zárni ezt a fejemből, szóval a nem evés simán bírható. A lötty viszont szörnyű ízű, nekem kényszeríteni kell magam, hogy igyak belőle, mert nélküle is simán bírnám az éhezést, de nem szabad ugye. Sima vizen jobban ellennék. Reggelre viszont huss elszállt a fejfájás, így újjult erővel folytatom.

Hol fűrdőztetek? Mi is tervezünk egy pancsis napot valamikorra, de az esztergomi fürdőt bezárták.

Meme :)
Mi újság Anyukáddal?

Ki se bontsd a farmert, 1 hónap múlva vidd vissza, hogy ez is nagy. :D

Edit :)
Ügyesek voltatok a foglalkozásokkal! Oli akkor nem is jár foglalkozásra?

Vasárnap Visegrádon boboztunk, meg a Nagy Villámon túráztunk. Szuper volt! :P Majd dobok fel képet.

Kata? Merre vagytok?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Köszi, anyukám eredménye jó lett, így pénteken 1 évre megkönnyebbültünk. Sajnos, ennyi még a rizikó idő. De, pozitívan állunk hozzá ( állítólag ez segít ), és bizakodunk. Olyan hülye ártatlan dolognak tűnt, aztán határeset lett.... tanulság volt nekünk is!!!
Viszont ma Laci megy terheléses vizsgálatra, mert kb. 1,5 hete ő lett rosszul..... :roll: Már nincsenek meg a tünetek, ( szórító mellkas fájdalom, kiugró vérnyomás stb.. ), de az " ördög nem alszik ". Ja, a vicc, hogy azonnal felhívott egy maszek helyet, ahol 15 e ft egy vizsgálat, és 1,5 múlva kapott időpontot..... :?

De, ezzel le is akarjuk zárni ezt a rossz szériát!!!!

Lilla,

7 nap , az nem semmi. Tudod mire vagyok kíváncsi?? Légyszi írd meg, hogy az első 3 napban mennyi volt a méreganyag távozás? Vagyis, hogy mikor volt ez a leghatékonyabb? Mert egy méregtelenítés nekem sem ártana, de fogyni meg nem szeretnék.

Cat,

a kávé nélküliség engem is kiborítana.... Már A.irsán ki is néztem hova tudunk menni kávézni, nehogy megint csak a szomszéd településen kössünk ki. 8) Ülésrend részetekről?

Nettke,

ha jövőhéten lesz márc., ápr., akkor R. Katánal le is tudom adni a rendelést. :lol:

Edit,

ügyes fiúk, ügyes szülők !!!! :wink: Oli addig veled otthon?

Detti,

mindjárt 2 -vel kisebb méretet kérhettél volna.

Képzeljétek,

tegnap el kellett egymás mellől ültetni a gyermekeimet ebédnél. Csikizték egymást, röhögcséltek, szóval rosszak voltak !! :oops:
Még ilyen nem volt mióta ovisok...
Zsófi mesélte, hogy kérdezte az ovónéni : " Mi történt a mi jó kis Zsófinkkal , Zsombinkkal? "
Olyan érdekes, mert az enyémeket ez is megviselte, így ők együtt vannak most, és valszeg suliban is. Pedig, nem sokat játszanak együtt, külön baráti körük van. Biztosan a tudat, hogy ott a másik.

Na, dolgozom is egy kicsit......

Meme
szinta

Nekünk teljesen jó a Nettke által felvetett albertirsai ülésrend. Főleg nekem. :lol:

Mit akartok március-áprilisban nézni? Ha Elizára rendelesz jegyet, akkor szólj, mert én azt néznék. De Zoli már nem akarja többet velem megnézni. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat! :D :D :D
Vagyok vagyok......, csak elmerültem a sorozataimban......... :oops:

Nekem is megvan a juhar szirupom...., tegnap megvette anyum, ma elhozza a nagybátyám és talán már holnap elkezdhetem. De lehet, h csak csütörtökön. Én annyit, de annyit eszem....és nem érzem, h megtelnék.
Én is sok kávét iszom...., nehéz lesz nélküle.

Meme!
Te hoztad a kolpingba a kv főződet, ugye?? :D :D
Zsófi és Zsombi édesek!!!!!
Nálunk a múlt héten volt, hogy egymás mellé került a szivacsuk, amin alszanak és nevetgéltek a mese alatt, vendelt kiültették az öltözőben a padra. Pedig ő a félénk, aki a hétfőig minden reggel sírt az oviban. 2 napja nem sír, de azért nehezen megy be.
Örülök, hogy anyukád eredménye jó lett, csak így tovább. Reméljük Lacinak sincs semmi komoly, legalább időben megy orvoshoz.

Detti!

Brutál, hogy így jön le rólad minden!!!!! Nagyon ügyes és főleg kitartó vagy! Nálam a kitartással van a gond.

Edit!

Gratula nektek és a fiúknak, örülök, h jól sikerült a szombat.
Kérdezted a múltkor, h alszanak e még a fiúk. Mndig lerakom őket aludni hétvégén, Gergő aránylag könnyen elalszik és 1 óránál nem alszik többet. Ez így jó, mert akkor türhető az este. Vendellel nem egyszerű. ha elalszik, sokáig aludna, így őt felkeltem 1,5 óra múlva. Viszont mostanság nagyon nehezen alszik el és ha még nem alszik el, mire Gergő felébred, akkor nála kimarad az alvás. Iszonyatosan bírja, csak mi nem bírjuk vele...Ez mostanság kezdődött, úgy két hete. Oviban is mondták, hogy nem aludt kétszer. Szóval lehett, h lassan elmarad az alvás nála. Ha alszik, este 1/2 11-kor alszik el.

Nettke!
Hol fürödtetek?

Lúdtalpasok! :D
Gergőnek brutál a lába!!! Ha elmegyek ortopéd dokihoz az betétet írt fel nektek a cipőbe vagy spéci cipőt? Nyáron nem volt ennyire rossz a lába, most úgy látom, hogy sokkal jobban befelé dől.

Fiúk tegnap szánkózni voltak du. apjukkal, így simán elaludtak este. :D

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Cat!
Sajnos szerintem még szerintem egy pár évig simán igényelni fogják ezt az ugrabugrás születésnapot. Mondjuk így a Szöcskevárba nem vész, mert csak kétszer kell összetrombitálni őket. Egyszer tortaevéskor, egyszer meg mikor menni kell. Egyébként teljesen önkiszolgálók. :) A szülőket akik ottmaradnak kell gardírozni inkább, de 9 éveseket már simán otthagyják 3 órára. Pláne ha közel a westend. :)
Köszönöm, hogy megnézted a jelmezeket! Csütörtökön elmegyünk.
Remélem a többi nap nem fog fájni a fejed!

Detti!
Gratulálok a fogyáshoz! :)

Edit!
Gratula a fiúknak! És hogy tetszett is nekik és akarnak menni legközelebb ez maga a főnyeremény! Nagyon ügyesek! :) Lelki töréstől szerintem ne tarts. nem agyonütötted őket, hanem csak változtattatok egy kicsit az ő érdekükben. Ezt is megszokják és látod még tetszik is nekik! :)

Lilla!
Szuper, hogy végig tudtad csinálni! Tapasztalat?

Vikics

KépKép
vikics

Cat,

Eliza igen a tervben van, de A.irsán úgyis akartam veletek egyeztetni. :wink:

Kata,

gyógytornász látta már? Nekünk - anno - Kristófnál ez segített. Neki boka süllyedése volt. Húúúú, most is előttem van,olyan édesen gyakorolt.
Vendel a szerényebb ? Én mindig Gergődet hittem annak.

Meme
szinta

Meme!

Nem, még nem látta, most készülök vele menni. illetve ortopéd dokihoz. Itt van elvileg egy jó a felnőtt sztk-ban. meglátjuk mit mond...., de valamit muszáj.
Csak a gyógytorna elég volt Kristófnak?

Vendel itthon botrányosan nagyszájú, figyelemfelkeltő dolgokat csinál, oviban, közösségben, ismeretlen társaságban pedig Gergő nélkül elveszett, félénk. Persze ha már kibontakozik.... :shock:
Gergő meg egy normális átlag gyerek, aki sokat csacsog. Vendelt nehezen tudom kezelni, sokszor nem tudok jól reagálni a viselkedésére. Illetve nem tudom mi lenne egy jó. Beszlni fogok egy pszichoval, már van egy számom és várja a hívásom.

Vikics!

Dobj majd képeket a szülinapról!

Kata

Kép
kateduo

Kata,

volt betét is neki, de azt annyira utálta, hogy nem is nagyon használta. De, a gyógytornát viszont nagyon komolyan vette / vettük.
Igen, én vittem a kv főzőt a Kolpingba is, mert olyan mániás vagyok, hogy az sem mindegy milyet iszom.... :oops: Néha-néha, olyan egyszeri alkalmakkor megiszom azt is amit nem én csinálok, de napokon keresztül nem.... Idén nem megyünk, úgy sajnálom.....

Meme
szinta

Nettke,

Boldog névnapot Sárinak!!!! ( ma tartjátok ? )

Brigi,

autó vásárlásban tudtatok lépni?

Meme
szinta

Kata :)

Nekünk Oli gágog, de pont tegnap néztem, hogy neki egyre jobb, növi ki. Betétet már kevés helyen adnak, utána néztem a szakirodalomban, túlhaladott már ez a megoldás, emrt ellustul vele a boltíz. A külföldi szakirodalom teljesen ellene van, itthon még 1-2 doki adja. De zömében döntött sarkú cipőket adnak, ez a supinált, amivel kifelé döntik a sarkat, ezzel megemelve a lábboltozatot, hogy izmosodjon, tornázzon.

A tapasztalatom az, hogy önmagában a cipő sz*rt sem ér, tornáztatni kell a talpat. De napi szinten kellene csinálni, amiremi képtelenek vagyunk. Ovis szandinak veszek nekik döntöttet csak, mert irtó rondák, és drágák is a supinált cipők. :oops:

A mai nap már ezerszer jobb a kúrában. Délutánra van egy kis fejfájás, de nem az ami tegnap. Feküdtem a sötét szobában, és mintha spanyolcsizmával nyomnák össze a fejem azt éreztem, tömény hányingerrel, és egyfolytában folyt a könny a szememből a fájdalomtól. Mára ennek nyoma sincs, simán megy a kúra.

Hashajtásra te mit ittál? Én csak a sós meleg vizet, de engem nem hajt meg, viszont bűn rossz. :twisted:

Cat
Kép
cateye

Tegnap este már itt állt a ház előtt. Piros Alfa 156. Artúr kb. olyan mintha született volna egy fia. 8) :lol: Hiába fér be valszeg jobban a három gyerek hátra, azt hiszem ezt most nem én fogom használni. :wink:
Én meg kihasználtam az alkalmat és elmentem Micivel zenebölcsibe. Nagyon élvezte. Itthon meg énekelte a Sétálunk, sétálunk....-ot. Hát rajtam kívül sztem senki fel nem ismerné. :lol: Én is csak a csüccs miatt, mert az nagyon egyértelmű.

Edit :)
Sztem jók vagytok. És ne parázz. Nem elvesztik egymást, csak heti néhány órát külön töltenek. Nem fognak megzakkanni. És gondolj bele, hgoy mennyire fognád a fejed, ha majd 16 évesen csak együtt tudnának moziba vinni egy lányt. :wink:
Én tuti nem opcióként adnám be nekik ezeket a dolgokat. Hanem tényként. Ez a rend és kész. De sztem ha te belenyugszol, ők is bele fognak. Nagy hatással vagyunk ám rájuk. :)

Neera-soknak hajrá. Nagyon ügyik vagytok!!!

Kata :)
Ortopéd biztos cipőt fog adni, nem betétet. De tényleg nem használ. :( Persze ki tudja, hogy milyen lenne, ha nem hordanák.
Én is oviba vettem nekik. Mondjuk Rének nincs baja, de ártani biztos nem fog.

Ne mennem kell az oviba.
Szép estét!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Meme

Ötletem sincs mivel lehetne mérni h az első három napban mennyi méreg távozott!!? :shock: Az tuti, h az első estén már látszott, h kevesebb víz van rajtam, a derekamon meg a hasamon látszott főleg. A 2-3 napra kisimult a narancsbőr a combomon. Kb ennyit tudok. Amúgy eleve összesen nem fogytam sokat, kb 3 kilót. Szerintem akin kevés van vagy nincs is, az nem fogy sokat tőle. Szerintem aki marha sokat fogy, az tuti rengeteg vizet raktároz és először az megy le róla. A zsírfogyás kb az 5-6 napon kezdődik meg elvileg és a komolyabb méregtelenítés is. Ezt egy itteni honlapról tudom, a csaj olvasta az eredeti könyvet a kitalálótól és azt írja le. Amúgy 1 kg vissza is jött tegnap nagyjából, na ez is tuti víz, kicsit látni is a derekamon.

Egyéb tapasztalat: az arcbőröm már nagyon ronda pattanásos volt, most normálisan néz ki. Narancsbőr lényegesen jobb-bár erre folyamatosan figyelni kell majd. Amúgy nem éreztem/ érzem magamat lényegesn másképp, mint amikor normális, egészséges kajákat eszem rendszeresen. Nyilván azért nem tudok áradozni arról, h milyen k jól érzem magam, mert az üres gyomor és belek nem olyan ismeretlen számomra. :) Én inkább ha másképp eszem, azt érzem nagyon, h milyen szarul vagyok....

Tök jó, h anyukád jól van. REmélem Lacival is minden rendben lesz!!!

Cat

Részvétem, jó szar lehetett tegnap! Én alapból szoktam ilyet érezni ha egy ideje tömöm magam mindenféle vacakkal és utána hirtelen abbahagyom... én már rókáztam is tőle párszor. :( Vedd rá magad a löttyre, a cukor segíteni fog ezen is, én most nem tapasztaltam semmi ilyet, pedig az első 1-2 tényleg szoktam. Mit utálsz benne, a paprikát? Próbáld helyette gyömbérrel. Vagy kevesebb sziruppal ha túl édesnek találtad...

Vikó

Köszi :D

Brigi

Garutal az új "babához"! :lol: Azért kipróbáltad már?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Cat,

Húúú, ez a fejfájás nem hangzik túl jól :( Olvastam, hogy ez sajnos elő szokott fordulni a kúra alatt. Remélem, engem el fog majd kerülni :roll: Hogy tudod megcsinálni, hogy fekszel a sötét szobában? A gyerekek nem zavarnak?

ja, az esztergomi fürdő nem zárt be, csak volt egy nap, hogy kikapcsolták az áramot tartozás miatt. De valahogy rendezték, azóta üzemel, mert a hétvégén voltak ismerőseink.

Meme,

Örülök, hogy anyukád rendben van! Laci meg stramm férfi, vele nem történhet semmi komoly baj :lol:

Brigi,

Jaj, de jó, hogy van új autótok! Kényelmesen elfértek?

Jársz még tollasozni? Voltunk Árpival vasárnap. Na, két napja nem tudok leülni, olyan izomláz van a seggemben :roll: Futáskor egyáltalán nincs, látszik, hogy tök más izomcsoportot dolgoztat meg. És hiába futottam rá tegnap is, nem csökkent a láz.

Emese meg már tök nagy lány lehet. Képeket nem teszel fel?

Kata,

Ha további London infó kell, szólj, profi vagyok a témában :lol:
Ja, és képzeld! Tegnap megnéztem a 24 8. évadának 1. részét! Tegnap Amerikában levetítettek 4 részt!
Milyen sorozatokat néztél?

Lúdtalp: a fiúknak betétet írtak fel, és úgy látom, hogy - akár divatjamúlt, akár nem - mostanában inkább ezt írják fel, mint a szandált. Én 3 éves korom óta használok betétet (nekem harántboltozat süllyesém van), de az évek alatt csak szarabb lett. Az van, amit Cat is írt: tornáztatni kell a lábat naponta. Ha eszembe jut, akkor szoktuk csinálni a gyakorlatokat a fiúkkal, de sajna nem mindennap :(

Detti

KépKép
kiliman

Nem mondod, hogy Árpi tollasozni is tud? :)
Én járok még. De most nem vagyok túl lelkes, mert nekem viszont nincs izomlázam. :( Valahogy annyira nem megy, hogy meg sem tudok mozdulni a pályán, csak nézem, ahogy elmennek a labdák. Alig fáradok el. És fogalmam sincs, hogy mit csináljak másképp. Kicsit kellene a lábmunkát gyakorolni, de elég hülyén érzem magam, ha a csillagfutást gyakorolgatom magamban. :oops:
És ráadásul hetek óta csak ketten járunk Artúrral. Ő meg jobb kondiban van, eleve erősebb, esélyem sincs ellene, csak ha nem találja el a labdát, de úgy meg nem annyira élvezetes. :wink:

Képet csinálnom kell. :oops: Második gyerekek nincsenek olyan komolyan dokumentálva. :) De van róluk kép, amit a család profijai csinálnak, csak éppen nem nálunk. :(
Micike egyébként egy tünemény. Zabálnivaló. Nem tudjátok miből maradtok ki. :wink: :lol:

Lacival remélem minden rendben lesz, meg anyukáddal is. Drukkolok.

Még nem vezettem. Apa dédelgeti. :)

JÓ éjt,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Cat!
Jó, hogy már nincs olyan fejfájásod! Ismerem azt a típusút, de szerencsére régen éreztem magam annyira cefetül!

A kúra alatt én is csk 4kg-ot fogytam, és azt is inkább a közepétől. Aztán mostanáig ez 8-ra kerekedett vagyis laposodott. :) Én mondjuk egyébként is sokat iszok, rólam biztos nem a víz távozott. :)

lúdtalp: A Pufiknak is volt, ezért kiskoruk óta olyan döntött sarkú Salus cipőt veszünk nekik. A bolti döntés elég nekik. Amikor már ovisok voltak, akkor már "csak" a benti cipőjük volt olyan egészen tavalyig. Idén már nem olyat vettünk, mert én úgy látom nincs rá szükségük. Szerencsére, mert marha rondák 34-35-ös méretben az ilyen cipők.

Éééééés a legjobb hír, hogy kitalálták a fiúk mik akarnak lenni farsangkor!!! Nándi kígyó befogó ember. Levi is az akart lenni, de aztán kitalálta, hogy pincér lesz. Nem tudom honnan jött neki ez, de annyira örülök! Nem is kő, hanem egy hegy esett le a szívemről!
Már el is kezdtem intézni, nehogy meggondolják magukat! :)

Sajnos a bulis képek elég vacakok lettek, mert elszoktam a régi gépemtől és azt vittem magammal.
Az azért látszik, hogy durván meg vannak izzadva!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Én voltam a fényfegyveres akivel úgy lehet szembeszállni, ha mosolyognak... hát ezt találták ki nehogy jó fotó legyen....
Na megyek tekerni! :)
Vikics

KépKép
vikics

Jaj elfelejtettem a sós vízre válaszolni!
Én nem ittam sós vizet soha. A gondolatától is hányok. Mályvateát főztem. Én tudom, hogy az engem nagyon meggörcsöltet így csak a felét ittam meg este, a másik felét reggel. aztán ráittam 1,5l vizet és már jött is az áldás. :)

És amit még kihagytam! Ma hazahozták a fiúk a szótagolás-elválasztás témazárójukat és csak nekik kettőjüknek lett 100%!! :) Annyira büszke vagyok rájuk! Olyan sokszor volt, hogy 100%-ra írtak valamit, meg olyan is, hogy csak az egyiknek vagy a másiknak az osztályból, de hogy csak kettőjüknek olyan még nem!
Vikics

KépKép
vikics

Viki :)
Gratula a témazáróhoz! Olyan jó, hogy mindketten ilyen jó tanulók, és egyiknek sincs lemaradása. Ritkán hallani ilyet ikreknél!

A lufis kép nagyon jó!

Sós víz: Minden reggel megiszom fél liter meleg sós vizet. Semmi hatása... Nálam a tisztulás még csak a narancsbőröm eltűnésén érezhető, meg az, hogy kijött pár pattanásom, szóval a bőröm ragyás lett. Közérzetem egész jó, egyáltalán nem vagyok gyenge, és éhes sem. Viszont állandóan fázom. Este 3 pokrócba csomagolva fekszem a tv előtt. De vacsira még melegszendvicset is csináltam a fiúknak. Egyáltalán nem kívántam.... Szerintem nem fogok én sem 3 kilónál többet fogyni, de nagyon nem is akarok. 59 kilóról indultam, cél az 55 lenne, de nem hirtelen fogyással, hanem tartóssal.

Brigi :)
Gratula az új autóhoz. Azért ne hagyd, hogy Artúr nagyon megszokja, mert sosem lesz a tiéd akkor. pedig ez egy igazi csajos autó. 8)

Várjuk a képet a csajokról!

Nagyon ügyesvoltál a kúrával. Rajtad amúgy sem volt sok felesleg, és ahogy olvasgattam a fórumokat a 6-7 kilók azokról mentek le akik 90-ről indultak. Itt már néhányan évente többször is megcsinálják a kúrát, úgy belejöttek.

Az a baj, hogy én imádom a nehezebb kajákat, pörköltek,húsok stb. persze mellette eszem salátákat, zöldségeket, azokat is szeretem, de nem kizárólagosan. Ja és mennyiségi korlátot sem ismerek, ha eszem akkor sokat, vagy nem eszem semmit. Azért nem jelent gondot a koplalás. 8) De most elhatárztam, hogy évente két ilyen kúrát beiktatok, a tisztulás miatt.

Az öcsémnek is lúdtalpbetétje van 3 éves kora óta, semmit nem javult a lába, ahogy olvasom a tiéd sem. :( :(

Tény, hogy a lúdtalptorna segítene leginkább rajta, de minden nap kellene végezni. :(

Olival már 3 különböző ortopéd dokinál jártunk (Heim Pál, Karolina u.,Tűzoltó u.) mindegyik döntött sarkú szandit írt fel, jó magas kéreggel, és a normál 3 mm-s supinált helyett 5 mm-t kapott. Szerintem baromi sokat javult a lába, ezért is nem forszírozom már a supinált cipőt állandóra, csak az oviba.

Cat
Kép
cateye

Cat

Az itteni oldal szerint 1 l!!! sós vizet kell meginni! Hát, amikor rászántam magamat és tényleg megittam, 1 órán belül belőlem dőlt minden! Abszolút hatásos volt. Még a szennateát próbáltam előtte, mert én is utálom a sós vizet. Azzal az a baj, h görcsöket okoz és nem lehet kiszámítani, h mikor lesz tőle "eredmény". Van, h reggel megiszom és csak délután... úgy meg nem lehet tervezni semmit.... De ha este iszom meg, akkor az éjszakak közepén tutira arra ébredek :twisted: Szóval a sós víz az egyszerűbb, próbáld ki 1 literrel, hátha....

Vikics

Gratu a fiúknak!!! Annyira szeretném, h majd az enyémek is jó tanulók legyenek! Én mindig az voltam és Robi is, eléggé beépült az értékrendembe h ez fontos.... nehéz lenne elfogadni ha mégsem lennének azok. De ha nem a lustaság miatt, akkor nem lehet mit tenni, muszáj lenne elfogadni. Azért még van pár évem reménykedni. :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla!

Én nem gondoltam volna, hogy ilyen jó tanulók lesznek! Nem azért, mindig nagyon okosak, értelmesek voltak, de az iskola más mint az amit csak úgy jókedvében csinál. Ott kötelező azt csinálni ami éppen a feladat. Attól tartottam, hogy majd nem érdekli őket valami és elodázzák, ellustulják azokat a feladatokat. De vagy minden érdekli őket vagy a tanítónéni kelti fel jól az érdeklődésüket, mindent szívesen megcsinálnak. Sőt! Egy héten egyszer van lecke (iskolaotthonos osztályba járnak és ott 8-16-ig van a tanítás), és amint hazahozzák nekiesnek megcsinálni. Ha este 8-kor akkor is.
Én sosem voltam ilyen és az apjuk se, úgyhogy nagyon örülök, hogy így alakult. :) Mondjuk jövőre már lehet más lesz, de tavaly is ezt mondtam és nem lett az. :)

Vikics

KépKép
vikics

Ja, és Cat: Én is mindig fáztam!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok! Artúr vagyok :)

Te Cat :) miért is csajos ez az autó?? :P :P
Naaaaagyon szép, ez tuti... :) Piros, ettől még szebb ;)
DE! (és ez fontos..) Kiröpül alólatok, ha nem figyeltek oda ;)

Az előző tulaj nője csak vörös ördögnek hívta .. okkal.. hehe :)

Artúr

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok,

Vikics,

láthatóan jó volt a hangulat a fiúk buliján, és a kreativitásuk is tetszett. :wink:
Gratulálok, hogy ilyen jó tanulók a fiúk!!!! Büszkeséged természetes, hiszen , én azt vallom, hogy nem elég a tehetség, a sikeres gyerek mögött ott kell álljon a szülő. A siker alatt pedig nem azt értem, hogy kitűnő-e a gyerek, hanem azt, hogy a képességeit maximálisan kihasználva a lehető legjobbat kihozva. Ez lehet 5-ös, 4-es, vagy akár 3-as.
Kristófom is ilyen volt. Aztán itt a kamasz kor és eltelt úgy egy fél vév, hogy alig tanult. ( bizalmat szavaztam, s nem kérdeztem ki mindig ). Nem is lett kitűnő. Lett 2 db 4-ese. Nem az a gond, hogy lett, hanem az, hogy azért mert nem tanult. Ebben magam is hibásnak érzem, de nem volt mindig időm és energiám kontrollálni.
De, most már helyre zökkent ez is, tudja, hogy így nem jó, s újra teljes gőzzel tanul.
Szóval, majd a kamasz kor ilyet is hozhat.... :wink: ( soha nem gondoltam volna ezt, míg nem tapasztaltam.)
Amúgy a picikéimet is ilyesmi szintre " jövendölik " az Óvónénik.

Brigi, Artúr

gratula az autóhoz. Artúr, mennyi az a LE ami kidobna bennünket?:wink:

Cat,

nem is kérdeztem reggel, hogy hogy vagy??? :oops: R. Kata írt sms-t, hogyha kell jegy szóljunk nyugodtan. Erdei kalamajkáról hallottál valamit ?

Nettke,

böngésztél már??? :lol:

Meme
szinta

Sziasztok...

Meme:

Tudod, nem csak a LE számít ;)
De elmondom.. egy 155 lóerős, sportosra hangolt, alulról nyomatékos 2 literes TS motor...
Ez kb annyit tesz hogy ha 140-nél 3-asban rálépsz a gázra, akkor úgy indul meg, mint a Suzuki 20-ról 2-esben...
Majd 230 környékén elkezdi "elveszíteni" az erejét.. :P
Nyomatékcsúcs 3500 rpm-nél, Lóerőcsúcs 6400 rpm-nél...

Miután kipróbáltam, igazolva láttam magam, h nincs szükség a 2.5-ös, V6-os motorra... :) azt ki sem lehetne használni Magyarországon..

Ja, és én is azt hittem, minden autót ugyanúgy lehet szeretni, ha jó.... hát nem... sokmindent vezettem már, de ez egy külön kategória..
Vagyis: Ez nem egy Jürgenvágen, sem nem rizsrakéta, de nem is LöKár :P Ez egy telivér Alfa!
Ráadásul gyönyörű :) :)

Artúr
artúr

Artúr,

igen ismerem, az a dupla vezérmű tengelyes, dupla gyertyás motor. :wink: Csak nem tudtam, hogy a 155 vagy a 180 LE változat közül melyiket vettétek.
Örülök, hogy így tetszik, azt kívánom ez maradjon így hosszú távon is. 8)

Csajok,

látom nem csak az én párocskám olvassa írásinkat. :lol:

Meme
szinta

Igen, időnként beleolvasgatok, miket írtok :) Bevallom.. huhh... lebuktam?

Most meg az irodában vagyok, és ugyi nem tudom a Brigi jelszavát, így regisztráltam.. legalább néha titeket is megzavarlak nagy nyugalmatokban :) :)

ja, a 180 LE-s a turbós változat, ha jól tudom, arról azt hallottam, hogy a turbó miatt óvatosabban kell kezelni, több gond van vele... Ezért maradt ez :) (De ebben nem vagyok biztos..) Ami még versenyben volt, az a 2.5 Turbos, V6-os motorral ugyan ez, de az "zöld" (a fene tudja, h szürke v zöld...) változat (ha jól rémlik, 240 LE), ráadásul a szerelő szerint Mo-n aki ezzel a motorral vett 156-ost, az mind azért vette, hogy versenyezzen... ezért, no és amiatt, h szerintem 150 LE fölött már olyan mindegy, elvetettem azt a kocsit..

Egyébként a fíling: 120-as tempó mellett, szinte gáz nélkül, duruzsol a motor, érzed a gyomrodban, közben hangosan szól Johnny Cash "Solitary Man" vagy "Ghost Riders In the Sky" c száma.... a terep meg csak suhan tova... :P.... hát.... aki szereti :) :)

Persze, eszembe juthatott volna, h az autóiparban dolgozol ;)

Artúr
artúr

Sziasztok :)

Megjöttünk a Musicalmesékről. :)
Gondoltam, hogy nem lesz veszélytelen. Borka egyrészt színésznő akar lenni, mint a tündérek a darabban. Másrészt tök ki van borulva, hogy nem tudta megkérdezni a zöldruhás tündért, hogy varázsolna-e neki is olyan szép ruhát. Harmadrészt énekel. Nagyon lelkesen, nagyon hangosan, és nagyon hamisan. :wink: :lol:
Amúgy tetszett nekik. :) Réka meg olyan szinten tud belemerülni, hogy se hall, se lát közben. Néha nem tudom, hogy nem tetszik neki, vagy ennyire tetszik. De azt hiszem, hogy most az utóbbi volt.
Mennének még egyszer. :wink:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,
juj, de jó :lol: Gondoltam, hogy őket is elvarázsolja :lol:
Nati is duplázott belőle. Nekünk következő célunk egy Szépség és a szörnyeteg. 8)

Cat, Meme
elkezdték feldobni a szerepo-t, a 7-i 15 órás Mozart-unk MÁZs-os :lol: :lol: Cat, bejött megint a számítás :lol:
Akkor Eliza persze érdekel, ahogy beszéltük, szerinted hétfőn ne próbáljam meg a jegypénztárt? Akkor kezdik árusítani..

Artúr,
üdv :D Látom, nagyon lelkesedsz az autóért :P

Kép
nettke

Nettke,

igen megnézetem, s van 4 db jegyem eladó a R & J -re ( febr.6 , esti ).... :twisted: Egész februárba nincs egy tuti szereposztás...
A Mozat-nak viszont örülök.
De, Szépség és Szörnyi nem lesz sem márciusban , sem áprilisban. Február végén viszont igen.
Rebecca terv?

Brigi,

nagyon jó, hogy így elbűvölte a csajokat az előadás. Most készült egy újabb ( Erdei kalamajka), bár az nem hercegnős, de mi arra is benevezünk.

Meme
szinta

Meme,
ó, de szívás.. :evil: Sajnálom!!! Tényleg ramaty az összes RJ előadás a hónapban.
Én feb végi valamelyik Szörnyre próbálok szerezni, ha 5 nem megy, akkor 2-3-at, Natikát vinném mindenképpen.
Rebecca-ügyben .. nos.. nem egyeztettünk, és mivel Cat már kapott karácsonyra, én meg felhajtottam az Opi-ból jegyeket, a 20-ai délutáni/esti ea-ra is, amelyik nem jön be (Bereczki.Szinetár szerepo), azt már el is adtam a barátnőmnek.

Kép
nettke

Nettke,

Rebecca-t csak úgy kíváncsiságból kérdeztem, :wink: , mert én nem premiert akarok nézni. Szerintem mi április közepét célozzuk meg. Viszont itt mindkettő szereposztást megszeretném nézni.
Szörnyire mi a február 26-ot néztük ki. :wink:

Csajok,

újabban Zsombi - sőt, már Zsófi is kezdi - visszabeszél. Többféle módszert bevetettem, Pl: nem foglalkoztam vele, bünti, zsarolás , de még komoly eredményeim nincsenek.A bünti valamennyire bejön, de félő, ha ezt idegen helyen is megengedi magának ott mi lesz.... Valakinél valami hatékony módszer?
Szerintem valami életkori dolog lehet, próbálgatják mit lehet, de nagyon idegesítő. :roll:

Meme
szinta

De jó neked, hogy csak most kezdték!!! Nálunk Borka még beszélni sem tudott, de feleselni már igen.
Durvábban mondjuk fél éve kezdődött kb. Én nem a feleseléssel foglalkozom, hanem hogy eredetileg mi volt a lényeg. Mindig megmondom, hogy jól gondolja meg, hogy mit csinál, mert nyilván én is úgy fogok viselkedni. Ha konkrétan fenyegetek (nem lesz ez, az, kikapsz, fenekedre ütök, stb.) az sokkal kevésbé hatásos nálunk, mintha egy ilyen általános "majd meglátod mi lesz ebből, de te döntöd el" szöveggel neki passzolom a labdát. Borka ilyenkor mindig visszavonul. Ő tényleg csak próbálkozik. Réka sokkal határozottabb. Ha ő valamire azt mondja, hogy nem, akkor fújhatom. Vele kiabálni kell, de akkor meg bőg, mint a szamár. Igaz, ő ritkábban csinálja ezt. Csak ha megunja, hogy ő a jó gyerek. Vagy legalábbis nem tudok mást elképzelni.
Sok türelmet. Sztem ez (is) nehéz ügy. Alkatfüggő, hogy mi válik be.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Na ja... :)
De azért a végső megoldás végül Apa, a "Rettegett"... na egen.. valakinek ezt a szerepet is fel kell venni... különben Boróka TÉNYLEG a végsőkig próbálkozik..

Réka tényleg más.. Ő kicsit olyan mint az apja (vajon ki lehet az? :P) ha döntött, legalábbis a világnak kell összedőlni, hogy elálljon a szándékától ;)

Artúr
artúr

Meme,

Visszabeszélés... Rendszeresen azzal kezdik a fiaim a mondatot, hogy "De". Mindig alkudoznak, és minden vitánál övék az utolsó szó.
Bár én örülnék, ha "csak" feleselnének, de sajnos csinálnak ennél sokka-sokkal durvább dolgokat is :twisted:

Brigi,

Igazad van, a fenyegetés meg zsarolás tényleg nem igazán használ. Legalábbis egy ideig igen, aztán annyi. Most az megy nálunk, hogyha nem viselkednek normálisan, akkor nem lesz farsang. Amitől be is ijednek, de úgyis mennek farsangra, tehát nincs értelme az egésznek. De sajna csak ez a fegyverem maradt.
Bár van, hogy a magyarázat is segít, de nem mindig :roll:

Nettke,

Te végül elkezdted a kúrát?

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Én is vagyok, csak elvesztem a smunka-színházjegy frontvonalon. 8)

Artúr :)
Üdv. az ikresek között! :D A piros Alfa 156 szerintem tipikusan női autó. Az olasz formás design és a piros szín nekem adja. Az biztos, hogy életörömöt sugároz, és mindenhol feltűnést lehet vele kelteni. 8) A belbecset nem nézem, de egy nő is vezethet sportosan, nem? 8) Persze nem 3 gyerekkel a háta mögött.

Vikó :)
Lesz jegy, megrendeltük. 8)

Nálunk is van feleselés, főleg Oli a nagymestere ennek. De ő már baromi szemtelen. Az "akkor sem", "úgy sem" szóösszetételek a sztenderdek nála, aztán jön a "hagyjál" és "utállak". Viszont vele kapcsolatban használ a zsarolás. Samu ritkábban felesel, de őt nem lehet zsarolni, mert kijátszik minket, fifikás, rendkívül okos. Néha olyan érvei vannak, hogy ledöbbenek, hogy honnan veszi. A múltkor megzsaroltam, hogy nem nézhet mesét, és ez volt a válasza: "Ezt szerinted ilyen módon kell elintézni? Én még csak egy kisgyerek vagyok." :shock:
Szóval vele rendkívül diplomatikusan kell bánni, teljesen felnőttként kezelni, csak ő nem viselkedik úgy. :wink:

5. napnál vagyok a kúrában, és vagy nem vagyok szennyezett belülről, vagy valamit rosszul csinálok, de az a várva várt tisztulás nem jött el. Energikus vagyok, teljesen leszoktam az evésről, eszembe sem jut, se fejfájás, se szédülés nincs. Hiába iszom hashajtó teát, sós meleg vizet, nem hoz ki semmit. A nyelvem full rózsaszín maradt. Mondjuk a narancsbőröm eltűnt, meg fogytam 3 kilót, de ennyi. Most úgy érzem, hogy ezt hetekig lehetne csinálni, csak ugye veszélyes. :roll:
Már a lötty ízét is megszerettem, több citrommal nekem sokkal jobb. Csak menta teát ittam mellette, meg a hashajtót, na meg ásványvizet kb összesen folyadék 4 litert per nap.

Mit csinálok rosszul?

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?