Sziasztok!
Köszi, anyukám eredménye jó lett, így pénteken 1 évre megkönnyebbültünk. Sajnos, ennyi még a rizikó idő. De, pozitívan állunk hozzá ( állítólag ez segít ), és bizakodunk. Olyan hülye ártatlan dolognak tűnt, aztán határeset lett.... tanulság volt nekünk is!!!
Viszont ma Laci megy terheléses vizsgálatra, mert kb. 1,5 hete ő lett rosszul.....

Már nincsenek meg a tünetek, ( szórító mellkas fájdalom, kiugró vérnyomás stb.. ), de az " ördög nem alszik ". Ja, a vicc, hogy azonnal felhívott egy maszek helyet, ahol 15 e ft egy vizsgálat, és 1,5 múlva kapott időpontot.....
De, ezzel le is akarjuk zárni ezt a rossz szériát!!!!
Lilla,
7 nap , az nem semmi. Tudod mire vagyok kíváncsi?? Légyszi írd meg, hogy az első 3 napban mennyi volt a méreganyag távozás? Vagyis, hogy mikor volt ez a leghatékonyabb? Mert egy méregtelenítés nekem sem ártana, de fogyni meg nem szeretnék.
Cat,
a kávé nélküliség engem is kiborítana.... Már A.irsán ki is néztem hova tudunk menni kávézni, nehogy megint csak a szomszéd településen kössünk ki.

Ülésrend részetekről?
Nettke,
ha jövőhéten lesz márc., ápr., akkor R. Katánal le is tudom adni a rendelést.
Edit,
ügyes fiúk, ügyes szülők !!!!

Oli addig veled otthon?
Detti,
mindjárt 2 -vel kisebb méretet kérhettél volna.
Képzeljétek,
tegnap el kellett egymás mellől ültetni a gyermekeimet ebédnél. Csikizték egymást, röhögcséltek, szóval rosszak voltak !!
Még ilyen nem volt mióta ovisok...
Zsófi mesélte, hogy kérdezte az ovónéni : " Mi történt a mi jó kis Zsófinkkal , Zsombinkkal? "
Olyan érdekes, mert az enyémeket ez is megviselte, így ők együtt vannak most, és valszeg suliban is. Pedig, nem sokat játszanak együtt, külön baráti körük van. Biztosan a tudat, hogy ott a másik.
Na, dolgozom is egy kicsit......