Nálunk csend van, és nyugalom, Andris oviban, a három kicsi meg alszik.
ÉS én is kivasaltam mindent, úgyhogy "jutalmul" leültem egy kicsit netezni, úgyis mindjárt mennem kell szoptatni.
Éva! Nagyon irigyellek a házért, a tervezgetésért, ezek olyan klassz dolgok! Majd írd meg, hogy milyen tervet választottatok.
Lorenának meg jobbulást!!! Ja, és Te is próbálj meg pihenni...
Andi! HA a D3 a D-vitamin, akkor mi most kezdtük el megint, most Zsófi és a babák is kapják, nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy 3 éves korig ősztől tavaszig kell szedni.
Andrisnál még más volt a gyerekorvos, és ő nem mondta, úgyhogy ANdris csak 1 éves koráig kapta
Csilla! Tényleg jó nagy lesz az új ház! Biztos nagyon klassz lesz, hogy kényelmesen el fogtok férni.
Szerintem jó lesz, ha lesz külön szoba, de esetleg aludhatnak együtt, főleg eleinte, nem? Aztán később, ha lesz rá igényük majd külön mennek, gondolom... Nekem is furcsa, ha már önállóan csinálnak valamit, mindig félek, hogy valami olyan dolgot tesznek, amit nem kéne... De Andris már nagyon ügyes, tegnap este is, amíg szoptattam, elővett magának vacsorára valót (virsli, ketchup, kenyér nélkül..
), és megvacsorázott, sőt még Zsófinak is adott. És ma reggel is elővett husit, kenyeret, és egyedül evett, aztán ZSófinak is adott egy szelet felvágottat, meg vizet is vitt neki, csak Zsófi még bent volt a kiságyban, úgyhogy egy kicsit maszatos lett a lepedője, de a vizet nem borította ki
Na megyek, mert valaki nyekereg, hogy enni szeretne...
Zizi