Lilla!
Örülök, hogy túl vagy rajta. Remélem, ezután is minden rendben lesz, és csak fölösleges intézkedés volt az egész. Drukkoltam, sokat gondoltam rátok.
A kérdésre válaszolva pedig: nagyon jól érzem magam a kúra után. Egyrészt azért, mert lement egy rakás fölösleg, másrészt valóvan érzem, hogy megtisztultam. Mondjuk azóta már bagóztam is, úgyhogy puff a megtisztulásnak, de legalább fogytam. Azóta is lement még egy kiló, pedig most csak éppen nem eszek 6 után, és nem eszem soha degeszre magam. A szénhidrátokra is figyelek.
Brigi!
Remélem, hogy most már sokkal jobban vagy. Emese hogy bírja szopi nélkül?
Ez a petíció hülyeség. Mondjuk jó lenne, ha többet finanszírozna az önkormányzat, de hát nem az a megoldás, h a többit betiltsuk.
Csak csendben mondom, hogy a fiúk ma 5 évesek lettek. Isten éltesse őket
Ma az apjuktól kaptak csokit, dvd-t, foglalkoztató füzetet, tőlem egy dínós kirakót. Tortázni pénteken fogunk, akkor kapnak még pár turis cuccot, illetve könyvet és egy-egy tologatnivaló motort. Meg orros bögrét, ha találunk. Az idén ennyire futja.
Szerintem kapnak még ezt-azt apumtól meg az unokahúgomtól is. Most már több játék nem is hiányzik. Kaptak egy-egy tavaszi kabátot, azt is szülinapra címezve.
El sem hiszem, hogy eltelt 5 év.
Jó éjszakát!
Annamri