Éva!
Az októberi Kismamában van egy hosszú cikk a különböző mandula műtétekről, érdemes végigolvasni, ha még nem tetted meg...
Szintén a Kismamában olvastam én is erről az Állatkertes játszóházról, nagyon megtetszett, el is határoztam, hogy ha legközelebb megyünk, mindenképpen megnézzük.
Egyébként mi voltunk már többször is a Balaton utcai Mikkamakkába, amikor Andris 3 év körül volt, és tényleg nagyon jó, klassz játékok vannak már egész pici gyerekeknek is, és nagyobbaknak is. Azt is csak ajánlani tudom, de az ára tényleg sok egy kicsit, illetve tudni kéne, hogy hány felé kell osztani... Azt már írtam, hogy mi most még ezt kihagyjuk, talán legközelebb, amikor már nem csak szopiznak a babák.
Szia Kriszti! Jó, hogy ide találtál!
Marcsi! Mi hétfőn vettünk egy kismotort Zsófinak, mert már nagyon nézegette és próbálgatta a többiekét a játszótéren, és klasszul tud vele menni. Igaz, hogy hamar elfárad, tehát hosszú távra még nem jó, de majd belejön!
Na, valamelyik babóca felébredt (a hangjuk alapján még nem megy a megkülönböztetés), megyek szoptatni
Zizi

Sajnos nekem csak sima felvételem van róluk. Szerintem megéri a 10e ft-ot, hogy lássátok most és visszanézhessétek később.