2006.02.17 11:30
2006.02.17 12:39
Gilice nagyon szépek a lányok!
Mit nevettem, folyt a könnnyem!
2006.02.17 12:51
Egyébként nagyon barátkozós, ha meg is ijed valakitől, nagyon hamar felenged. Néha nem is örülök, annyira.2006.02.17 14:31
2006.02.17 14:35
Persze nem vagyunk egyformák, de nekünk ez így könnyebbé tette a várakozást! 2006.02.17 14:42
neked is megy a baba, hogy ne szomorkodj!!

2006.02.17 15:00
2006.02.17 15:59

2006.02.17 17:11

Se láz, se nyűgösség, semmi!
Mi az a püré cumi? Még sosem hallottam róla.
A gyerekek még ma is beszéltek a balesetről? Remélem, nem marad meg bennük túl mélyen.
Vivien előtt soha sem fogtam még kisbabát, így nyilván az etetés is idegen dolog volt számomra. Vivit a kórházból a nagyszüleimhez vittük, és az ottlétünk idejére esett egy etetés (számomra az első). Persze egy csomó rokon, barát a lakásban... Kértem az anyut, hogy most ő etesse meg Vivient, mert nem akarok ennyi ember előtt szerencsétlenkedni. Õ azt mondta, hogy Vivi az én lányom, nekem kell megetetni, majd kiküldünk mindenkit a szobából, és ő majd segít nekem. Ehhez képest mindenki bent maradt, de azért csak sikerült megetetnem a kicsi csomagocskámat
Keressük a megoldást. 

Jó ötlet nagyon!!! 2006.02.17 18:56
Alig győztem olvasni.
Sőt! Képzeljétek, a férjem is ideül időnként -"Mik a hírek?" jelszóval
Igaz, nem nagyon látja még át, hogy ki kicsoda, de a gyerekeket már megismeri
Amiért most ekkora dícséretet kaptál, sosem fogod elfelejteni
Pár hónapon belül berendezzük Gergő szobáját és aztán sokminden átkerül oda.
Édes kis mosolya van és huncutka szemei a kicsi lánynak
Lehet, hogy ezt a felkészítéseken feladatként kellene szerepeltetni?
Ez is az ő termékük.
) aki könnyedén tudott nekem szerezni. Így minden átkerül az új könyvbe, doktor nénink pedig lepecsételgeti, hogy teljesen hivatalos legyen.

2006.02.17 22:21
Sok boldogságot hozzájuk!
Na majd jövőre, amikor igazi nagyfiú lesz
2006.02.18 07:09

2006.02.18 09:28
Hú, de messze van még a hétfő délután........ 2006.02.18 09:56
És különben is, bármikor szívesen változtatunk képet, csak szóljatok!
Viviennél nagyon rendesek voltak a kórházban, mert csak ceruzával írták be az adatokat, úgyhogy az öf után mi azt kiradíroztuk és tollal beírtuk az újat, tehát azzal nincs gond. Bálintnál viszont hibajavítóztunk és bizony elég ronda... Sőt, az őrült ortopéd orvos, a csípőszűrés alkalmával beírta a kiskönyvbe, hogy örökbefogadott gyermek!!! Hát majdnem sírva fakadtam, hogy minek írta be! Mi sem szégyelljük, se nem titkolózunk, de mi köze hozzá? és pláne minek kell ezt beírni a kiskönyvbe? De én voltam a hülye, mert még akkor arra a kérdésre, hogy szopik-e, sosem tudtam csak azt mondani, hogy nem, hanem folyton elkezdtem magyarázkodni... És akkor ott a doki megkérdezte, én meg mondtam, hogy nem, mert örökbefogadtuk, erre ő meg beírta
2006.02.18 19:12
Szépen eszik, 50ml alkalmanként és már én is kezdem megszokni a bocietető cumit! A délutáni látogatásnál megmutatták hogyan kell a köldökcsonkját ellátni és megkaptuk a köldök csatját is! Ennyire boldog és nyugalmas érzést eddig soha nem tapasztaltam, mint amikor büfi után a vállamon szunyokált Máté, én meg Apához bujtam oda. Már előre félek attól, hogy nagyon el fogjuk rontani ezt a pasit!
Annyira nem tudunk betelni vele, ahányszor hazaérünk egyből elővesszük a fényképeit és egyfolytában csak nézegetjük oda-vissza.
. 2006.02.18 19:40
Én biztos megmondtam volna a véleményemet a dokinak, ha velünk teszik meg ugyan ezt. Ehhez biztos, hogy nem volt joga. Ez a dolog jelentéktelen sok esetben, a kérdésekre meg szóban tudsz válaszolni.
Ha nem akarod feltenni ide, köremailban is működik
Felnőtt ruhák is nagyon jó árban voltak, sok hasonlóan 250-ért.Csináltam egy képet, bár elég homályra sikerült.
Azért megmutatom, hátha kedvet kap valaki

2006.02.18 23:13
2006.02.19 07:21
Már csak egy éjszaka ketteseben
Nagyon sokat gondolok Rátok!
Jó, hogy ilyen sokat együtt lehettetek Mátéval
Már olyan kíváncsiak vagyunk hogy volt, mint volt.
Van benne valami.
Milyen érzékeny is a gyerkőcök kicsi lelke. Tele érzelemmel, szeretettel, empátiával.

2006.02.19 08:04
Otthon van már Veletek a kicsi lány, vagy még látogatjátok? Mikor mentek terv szerint a gyámhivatalra? Nagyon-nagyon drukkolok és jobbulást kívánok a kicsi Tündérkének!!!

Gondolok Rátok!!!
Kb. 8 tepsi pizzát kell sütnöm
Úgyhogy megyek és kezdem is. Puszi Nektek!2006.02.19 08:52

2006.02.19 08:58

2006.02.19 09:28
)
2006.02.19 10:15
nekünk nem kellett ennyit papír, mert volt egy szociális munkás, aki mindent elintézett, örök hálám neki!!!!
Gondolom, nevettetek rajta!2006.02.19 14:54
Persze azt nem tudhatjuk hogy holnap délutánra is ilyen szép napos és enyhe idő marad-e?!
2006.02.19 17:53
Kár, hogy csak most olvastam a reggeli hozzászólásaitokat, mivel nagyon jó ötleteket írtatok nekem. A hóban festést holnap elmondom a mi óvónénijeinknek, hátha szívesen veszik és kipróbálják - ha már mi ma nem tudtuk itthon. Tényleg nagyon ötletes és biztosan nagyon szép művek készülhetnek így a fehér hóban
A 6 nagy tepsiből egyébként nem sok maradt, kb. fél tepsire való 

Diétázol, hogy holnaptól nem ehetsz bármit?
Kingusnak olyan okos kis feje van
Annak azért már súlya van és nyilván oka is
Még az a jó, hogy Ti a nagy szeretetetekkel (jól írtam?) tudjátok ezt a negatív érzést ellensúlyozni. Hiszen egy stabil érzelmi állapotú gyermek túl tudja tenni magát az ilyesmin, habár neki sem könnyű... 2006.02.19 17:54
2006.02.19 19:57
Ne hidd, hogy itt szebb és jobb rucikat árulnak, mint vidéken. Esetleg drágábbakat. Az akciókért utazni kell és már nem is annyira akció az az akció.
Képzeld csak, mit hallhatsz, ha Zsófi is beszélni kezd

2006.02.19 22:15

2006.02.20 07:11
Szóval most már tudom, hogy vagy sokkal gyorsabban kell majd a pelusát cserélni, vagy inkább a használtból kibontva várni kell egy kicsit, hát ha jön még a szentelt víz
Az 50ml-jét már minden alkalommal egy pillanat alatt befalja, de már nem megy át rajta olyan hamar mint az első 2 napon, gondolom ez annak a jele, hogy kezd kialakulni az emésztése és ennek nagyon örülünk. Az utolsó kortyok közben viszont rendszeresen bealszik és vagy teljesen ráharap a cumira, úgy hogy nem jön már belőle semmi és alig lehet kihuzni a szájából, vagy a másik végletben, meg csak úgy folyik ki a szájából minden. Ilyenkor megbüfiztetjük és egy kis pihenő után, azért simán lecsúszik még az a pár korty. Tegnap szundi közben Apa karjában nagyon édes arcokat vágott, csücsörítette a szájacskáját és úgy csinált, mint ha mosolyogna! Hát ettől aztán teljesen elolvadtunk!
, biztos másról is, de arra nem emlékszem. És teljesen magamtól fel is ébredtem 3/4 6- 6 körül, ami nálam igazi ritkaság és egyből az jutott az eszembe, hogy vajon most mit csinálhat Máté?! Visszaaludni már nem tudtam a bennem növekvő feszültség miatt. Nagyon várom már a tízórai etetést és a délutáni ügyintézést, hogy végre teljesen megnyugodhassunk! 2006.02.20 08:39
2006.02.20 08:39
Nekem eleinte többször volt olyan Bálintnál, hogy pelusozás közben nem hajtottam le a fütyijét és elkezdett pisilni, aztán nyakig, de tényleg nyakig pisis lett! Úgyhogy a pelenkázás sokszor összefonódott az átöltöztetéssel
Szívből remélem, hogy ma estétől már nem csak álom lesz ez az egész, hanem a kiságyatokban szuszogó kis csoda!
(Persze a többieké is, csak ez most különösen megtetszett.) 2006.02.20 10:29
2006.02.20 10:41

2006.02.20 12:18
Isteni volt!!!
Mondtam neki, hogy még legalább 16 évet várjon, de nem érdekelte..
Marci előtt nagyon nehezen viseltem a várakozást, most kicsit könnyebb, de Di-tit olvasva egyre jobban hiányzik egy csecsemő a hálóból!!
Nikinozsóóóóó

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|