A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Sziasztok!
Doris!
A fiaim a boltban mindig a söröket nézik ki maguknak. KépKép Zolika ma szépen kidobta a szemetet és a zokniját is. Kép Még jó, hogy a szemetesen is van biztonsági zár, így csak a tetejére sikerült raknia. Kép Ráadásul hiányolják a tűzijátékot is. Az ablakjukból lehetett látni valamit belőle.
Eri
simones

EriKép
Na az sem kutya, hogy Ti már a söröket kurkásszátokKép Édes lehetett ez a zoknis dologKép Jó tudni, hogy oda is érdemes bizt.zárat tenniKép
VadvirágKép
Mi újság van? Hogy vagytok? Ugye minden rendben van Veled és a Gyerkőcökkel???Kép

Puszi:Doris
doris

Doris!
Az unokatesójuk 2,5 évesen bedugta a kezét a videoba. Anyósnak szét kellett szednie a videot, hogy kiszedje. Kép Nálunk már magasan vannak a hifi cuccok. Kép Karámot a számítógép elé tett a párom, mert állandóan kapcsolgatták. Kép Valami látszik is belőle a monitoros képen. Ronda, de bevált. Nem árt, ha felkészültök Ti is. Kép A gyerekek nagyon leleményesek tudnak lenni. KépKép
Eri
simones

A magasra pakolás szuper, csak mi tetőtérben lakunk, és a ferde tetőn ritka a polc. A nagyoknál is mindig résen kellett lenni, de vhogy akkor szótfogadóbbak voltak, mint most, szóval egést jól megúsztuk. Nem tudom mi lesz, amikor a kicsik ketten 100 fele szaladnak! A vasárnapot mi is "felpróbálnánk"!
Mi számít rossz időnek? Ott azért a házban is el lehet lenni, persze nem ezrével! Claire
claire

Kriszti,
telefonszám már felírva, naná, hogy jelentkezünk.Kép Én sem tudom, mi lesz, már csak ezért is kíváncsi vagyok, mégha esélyünk úgy sincs sok.Kép Ha az, amire gondolok, akkor a német RTL-től vették át, és nagyon jó buli.Kép Mjad elmesélem, ha felhívtuk.

Zsuzsi
zsuzsi

LányokKép
Köszönöm a tapasztalatokat, felvértezzük magunkat lélekbenKépKép Mi ma este összeraktuk a "karámot"Kép Habtapival boritottuk az alját igy eséseknél talán megóvja őket valamelyest...Kép Kiváncsi leszek mi lesz a reggeli reakció ha felébrednek a "Kisjószágok"???Kép A számitógépem is új helyet kapott meg az étkező asztalt is kicsire kellett csukni, hogy a karám beférjen a nappaliba...majdnem kicsi ez a bérelt lakásKép Szerintem a házinéni meg fog lepődni ha legközelebb benéz hozzánk. A plafonra még korábban szines képeket festettem mivel Lillus a csupasz plafon láttán folyton sirva fakadt. Ezek mellett szines léggömbök is lógtak alá, melyek azonban idővel összefonnyadtak. Most a szines léggömbök helyét cérnáról alálógó szines pillangók diszitikKépKép A férjemmel most is egymásra néztünk és csak kacagunk-kacagunk azon,hogy az életünk és otthonunk szép apránként egy szines meseházra kezd hasonlitaniKépKépKép

doris

LányokKép
Egy valamit elfelejtettem megkérdezni... Meddig kell sterilizálni a cumikat, üvegeket? Csak azért kérdem, mert ma fogyott el a sterilizáló folyadékom. Fussak még venni szerintetek?

doris

Zsuzsi!

A tegnapi blikkbe volt erröl a játékrol egy cikk.
Végül is ilyenek is lesznek,hogy különválasztják az ikreket,és levetítenek nekik egy filmet,és azt nézik,hogy melyik jelenet hogy hat rájuv,vagyis mondjuk ugyanannál a jelenetnél nevetnek-e sírnak-e stb.

De kisgyerekeket is várnak,nem csak nagyokat,és a nézötéren is csak ikerpárok fognak ülni.

Bea

Kép
beatrix2

Zsuzsi!
Írd majd meg! Kép Kép Kép
Mért ne lenne esélyetek?

Bea! Akkor rajta! A 3 szép lányodat beültetted a nézők közé vagy benevezed őket! Kép

Krisztina
k78

Doris,
szerintem nem kell már steriliázálnod. Az jó, ha még mondjuk 1 éves korukig külön szivacsot használsz, de semmi több. Most már ugyis minden a szájukban lesz, (van) jó sok koszt megesznek majd amugy is, de az csak erősiti az immunrendszerüket. Kép
manoca

ManocaKép
Köszi a választ, én is pont ezért kezdtem el gondolkodni a dolgon, mivel a földről, játékokról,(papucsokrólKép)mindent összenyalnakKép

doris

Lányok,

Behívtak minket szeptember 5-én 10 órára az RTL székházba, akkor lesz a válogatás.Kép Nagggyon kíváncsi vagyok, szerintem a közönség közé csak sikerül már bejutnunk.Kép Bea, szerintem Ti aratnátok a 3 egyforma kis lánykával.Kép

Zsuzsi

u.i: akkor holnap.Kép
zsuzsi

Lányok!

Nekem eszem ágában sincs jelentkezni.Nem azért,mert ellene vagyok egy ilyen müsornak,csak nekünk nagyon macera lenne pestre járni,ha pesti lennék talán még megprobálnám,meg piciknek is érzem még öket.
Zsuzsi!Megy a drukk 5-én!

Pestiek!Tessék jelentkezni!Mi majd integetünk a tévén keresztül!

Bea

Kép
beatrix2

Zsuzsi! De jó! Kép

Bea! Jaj, persze, hogy én sem gondoltam komolyan, tényleg picik még ehhez! Kép De az tuti, hogy nagy sikerük lenne! Kép

Krisztina

Krisztina
k78

Sziasztok!
Akkor találkozzunk holnap délelőtt!
Andinak (Ambrósia) és Mimózáéknak is szóltam.
Vikicsék most nem tudnak jönni. Viszek fényképezőgépet!

Puszi, Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Krisztina!

A siker biztos tuti lenne,föleg ha olyan szép zöld nyalokát adnék nekik mint a multkor.Bár jobb lenne ha különbözö színü lenne a nyalo,mert akkor még meg is tudnák különböztetni öket!

Jo talit,és szép idöt kívánok holnapra!

Vadvirág!Mi ujság veletek?Picik hogy vannak?

A pakolás!Nálunk minden a plafonom,szekrényajtok bekötve,fagyasztoajto bespaniferezve,harmonikaajtok mellé pluszba félajtok felszerelve.Semmi nincs biztonságba tölük,de egyszer majdcsak kinöjük!Kép

Ebatta jol van,csak kicsit fáradtan.Harmadikán megy UH-ra,6-án vagy 8-án dokihoz és valoszinüleg befektetik.Eszter28 rol még nem tudok semmit,még nem írt!Át is nézek a másik ikres lapra,mert Linátonak is lassan szülnie kell vagy megszült.Hátha okosabb leszek.
Ha tudok valamit,majd megírom!

Bea

Kép
beatrix2

Most írtam egy regényt és nem rakta fel!Hát megüt a guta!

Krisztina!Persze,hogy sikert aratnának a lányok,föleg ha elötte adnék nekik ilyen szép nyalokát.Bár lehet,hogy különböző színüt kellene,mert a színröl legalább megkülönböztetnék öket!Kép

Szerdán suli!KépKépKépés 13-án bölcsi!KépKépKép

Jo talit és jo idöt!

Vadvirág!Mi ujság a gyerekekkel?

Ebatta jol van,csak sürü a progranja és nagyon fáradt mindig.3-án UH-ra megy,6-án vagy8-án dokihoz és valszinüleg befektetik.Ha tudok valamit majd megírom rola is és Eszter28 rol is.

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Marcsi köszi a mailt, de sajna mi nem tudunk menni - nevemnapját üljük Anyunál.Kép
Bár csak kedden lesz, de másnap indulna a böli, így akkor már sűrű a program...Kép

A résztvevőknek jó talit kívánok és várjuk este a fotókat!!!Kép

Erika

KépKép
herika

Erika!

Boldog névnapot!

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Most gyorsan tesztelem az új nicket, amihez gyárthatok majd újabb fényképalbumokat a mai találkozóról.
Marcsi
Ikerfiuk

ezt nem értem.
a fotóalbum nem fogadja el az új nickemet
na, hanyagolom egy kicsit és este majd jövök a képekkel
marcsi
Ikerfiuk

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudtunk végül elmenni, de szórólapozni kellett mennünk.Kép (ezt dolgozzuk most a nyáron)
Kíváncsi vagyok a fotókra!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Itt vannak a képek!
Klassz időben, egész sokan voltunk!
Jöhet a többi is!!!

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3291

A chat-be érdemes belépni, aztán rögtön lehet albumot készíteni! Így a leggyorsabb!!!
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Marcsi!
Nagyon jók lettek a képek. Kép
Legközelebb már nem tévedünk el. Kép Ismét sikerült utolsónak érkeznünk. Kép
Eri
simones

Bea! Itt vagyok még egyben. Ma vagyunk 36 hetesek.Kép

Vadvirág! Hogy vagytok? Nem volt időm a hétvégén, de holnap írok mailt.

Marcsi! Nagyon jók a képek a talirólKép
linato

Sziasztok!

Marcsi!
Jóóóók a képek!!!
De hol vannak Böbéék, Vikicsék, Gabiék??
A "melósokat" kölcsönkérhetem?Kép
Akkor szerdán reggel randi a böliben!KépKép

Bea!
Köszi szépen, de nekem csak kedden lesz.Kép
Viszont Téged ISTENKE ÉLTESSEN SOKÁIG, nagyon boldog névnapot kívánunk!!!Kép

Erika és a "férfiak"

KépKép
herika

Sziasztok!

Én is csatlakozom, nagyon jók a képek, jól éreztük magunkat, gyerekek már kérdezik, hogy mikor megyünk legközelebb... Kép Én sajna nem tudtam beszélgetni túl sokat, kicsit sokat kellett még rohangásznom, jövőre majd viszek valaki "segéderőt" magammal! Kép

Erika! Boldog névnapot, enyém meg holnap lesz Kép

Zizi
debyand

VadvirágKép
Mi hir felőletek??? Izgulok kicsit, mert már napok óta nem hallottam Rólatok semmit... Ugye minden rendben van a Picikkel és Veletek is???Kép

RemélemKép Puszi:Doris

Lányok, holnap megnézem a fotókat, de most nagyon ki vagyok merülve...
doris

Sziasztok

Mi is jól éreztük magunkat, az időjárás nekünk dolgozott.
Előre elnézést kérek attól a mamitól, akinek nem tudtam képet prezentálni a babájáról.
Egy pár kép: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3295
Erika, én is boldog névnapot!

Pusznya - Andi
ambrosia

Sziasztok!

Bea Kép, Zizi Kép!
Boldog névnapot kívánunk mi is!

Eriék
simones

Sziasztok!

Andi!
Jók a képek!!!
A fiad és a lányod mennyire hasonlítanak?? Csúúúcs!Kép
Marcsi "kétpetéjű" ikreiről nem is beszélve...Kép
Köszi a jókívánságot, előre is!Kép

Zizi!
ISTENKE ÉLTESSEN SOKÁIG, nagyon boldog névnapot kívánunk a skacokkkal!KépKép
És köszönöm én is az előzetest...Kép

Na megyünk is a dokihoz és az ÁNTSZ-hez, szedán BÖLIIIIIIIIIIIII!Kép

Szép napot!
Erika és a "férfiak"

KépKép
herika

Sziasztok!
Nagyon jók lettek a képek! Egyszer itt pécsen is kéne egy ilyet szervezni,nagy buli lenne Kép .
Vadvirág!
Hogy vannak a gyerkőcök?
Cerka

cerka

Sziasztok!

Most azokat kérdezem,akiknek iskolás koru gyermeke van és ingyen tankönyv jár nekik!

MENNYIT FIZETTETEK AZ INGYEN TANKÖNYVÉRT?Kép

Mi megsugom,hogy a hetedikesért 5001ft-ot,az ötödikesért pedig 4712ft-ot!KépKépKép

Még jo hogy ingyen adták!Kép

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Cerka!
Marcsi szokott menni Pécsre, lehet hogy megszervezi ott is az ikertalit. Kép
Mi legfeljebb Kaposvárra megyünk majd valamikor.

Bea!
Nem semmi ez az ingyenes tankönyv. Kép Már most spórolhattok a lányok sulikezdésére. Utólag nem adnak még tankönyvtámogatást? Nem vagyok most képben, de amikor dolgoztam szakközépben, akkor a gyerekek megvették a könyveket és utólag kaptak támogatást. Sőt valaki többet kapott, mint a többiek. Ehhez kitöltöttek valamilyen kérvényt. Lehet, hogy most is így lesz.

Eri
simones

Sziasztok Mamik Kép

Voltunk UHn. Minden rendben. A fiúk szépen nőnek, koruknak megfelelőek.
Megnyugodtam, hogy az én kilóim is haskörfogatom semmilyen kapcsolatban nem áll a fiúk méretével Kép Bár én sem cmben, sem kgban nem nőttem az elmúlt 3,5 hétben, a fiúk megduplázták a súlyukat. Most 1 kg környékén vannak. Pontos számot nem mondott a doki, mert az ő magánrendelői UHja ilyet nem számol Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
27+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Jók a képek, köszönjük! A két nagyot nem lehetett leszedni a hintáról, azért nincsenek rajta a képen! Na, majd legközelebb! Remélem lesz, mi szívesen megyünk! Az "ikres kispapa" kép a páromról különösen jó, látszik hogy bedobta magát! Kép Mi még "faekével szántunk", azaz képek később!
Gabi! Hiányoltunk!
Erikák és Beatrix! Boldog névnapot!
Claire
claire

Claire!
Megvárjuk a képeket. Kép Én meg még elővenni sem tudtam a fényképezőgépemet.
Gabi remélem suliban van már. Kép Én is hiányoltam.
Köszi. Kép
Eri
simones

Sziasztok,
hát az én képeimet is várhatjátok!KépSzörnyű, hogy milyen lusta vagyok!
Mi is jól éreztük magunkat, ilyen klassz játszótéren még nem voltunk. Én csak ámultam és bámultam. Kár, hogy kicsit nekünk kiesik.
A névnaposokat Isten éltesse!!
Eri, Ti merrefele laktok??

Mi lehet Vadvirágékkal???
És most már Doris is eltünt!!!
manoca

Haliahó!!

Csatlakozunk ismét a felszaporodott ikres csapathoz--ha befogadtok ilyen hűtlenkedés után....
Hazajöttünk a 2 hónapos erdélyi nyaralásból-no áram, no víz-csak fenyő,patak, csend és friss levegő...
Nagyon jó volt ismét, immár 10,éve ez a nyarunk!!
Gratulálok a friss babákhoz és a soha nem hátráló optimista anyákhoz!!
Minden új pocakosnak boldog heteket--irigykedem rendesen--de ezzel kell beérnem immár.
FGabi!!
jó olvasni rólatok, írj pár sort magánba is!!
Manoca:mi a Bucsinon nyaralunk minden évben, Gyergyótól 20 km.-re és nagyon gyakran előfordulunk a főtéren a parkban.
Írd meg a címed kérlek!
Immár 3 db. iskolás gyerekem kezdi a sulit a héten, de még mindig jut itthonra is 2!!
az ikreim nagyon sokadt ügyesedtek a nyáron, rengeteget csevegnek, fantasztikus a humoruk, hihetetlen gondolatokat közölnek mindenki megdöbbenésére.De még pelusunk van, egyedül nem esznek túl rendesen és az éjszakák is eseménydúsak....
Boccccccsss a hosszért.
Kinga
pkinga

Sziasztok!
Én is itt vagyok már! Nyaraltunk még egy kicsit a párommal lóhalálában. Kép3000km motorozás 6 nap alatt. Néhetország, Ausztria, Olaszország túra. Nagyon jó volt! Sajna a hétvégére is volt programunk úgyhogy a tali már nem fért bele. Sajnálom. A képek alapján nagyon jó lehetett! Majd legközelebb!
Sok boldogságot az ünneplőknek!
Még jövök!
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Manoca, Vikics köszi KépKép

Manoca!
Mi zuglóban lakunk, a Bosnyák tér közelében. Ti?
Tegnap tartották a gyerekek a nyárvégi bulijukat a kertben. Holnap már suli, ovi a nagyoknak. Ennyien már rég voltak a kertben. Versenyek voltak a nagyobbaknak, ebben még nem vettek részt a fiúk. Kaja, pia, tánc, minden ami egy bulihoz kell. Kép Sajnos a végét már nem tudtuk megvárni, mentünk aludni.

Vadvirág, Doris jól eltűntetek. Remélem jól vagytok, csak legfeljebb kicsit fáradtak. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Claire, Manoca, Vikics!
Köszi a jókívánságokat!Kép

Eri!
Neked is BOLDOG NÉVNAPOT!Kép

Kinga!
Üdv. újra a fedélzeten!Kép

Marcsi!
Voltál az ÁNTSZ-nél??
Mi tegnap lebonyolítottunk mindent, még oltást is kaptak a skacok - gennyes agyhártya ellenit.Kép A doki szerint: manapság már kötelezővé tenné a bárányhimlő ellenivel egyetemben...
Még mindig nem lelem a jegyzeteimet, fogalmam sincs pontosan mit kell vinni, az üzenőbe mit kell írni...Kép Párod nem emlékszik véletlenül?Kép

Ma tiszta letargiába estem - véget fog érni egy korszak, indul a nagybetüs ÉLET, kikerülnek a szárnyaim alól, megváltoznak a napjaink, a megszokott kis életünk... Elszomorodtam... Biztos, hogy ezt akarom? Elbizonytalanodtam...
De józan fejjel be kell látnom, kell nekik a társaság, egy kis fegyelem, s egy kis időre el kell szakadniuk a szoknyámtól... A burok holnap elpattan, a buborék kipukkan - irány a böli!Kép

Mindenkinek szép napot!
Erika
Erika és a

KépKép
herika

Sziasztok!

Boldog névnapot Herika és Eri!
Utólag pedig Beatrixnak is! Kép
Hú, ez ilyen nehéz lesz? Mármint az elszakadás!

Krisztina

Krisztina
k78

Krisztina, Erika, köszi. Kép

Erika!
Neked is BOLDOG NÉVNAPOT!! KépKép
Remélem a fiúk csak oviba mennek majd. Hát igen, ez az elszakadás nem könnyű. Főleg, ha ennyire kötődnek az anyucihoz. Egész nap bölcsiben lesznek? Ti még ugye csak most kezditek a szoktatást? Várom a híreket.
Ezt az oltást nem értem, kötelező volt megkapniuk? Én magyon oltás ellenes vagyok. Méghogy kötelezővé tenni még több oltást?! Na ne! Kép Inkább az immunrendszerüket kell erősíteni. Persze akkor később kevesebb munkájuk lesz a dokiknak és kevesebb gyógyszer fog fogyni.

Eri
simones

Sziasztok LányokKép
Itt vagyok csak nagyon behavazva...Kép Hétvégén vendégünk volt Israelből igy Vele foglalatoskodtunk + karámot épitettünk és próbáljuk belakni azt...Kép Csak úgy működik az örömteli karám-lakás, ha anya vagy apa is ott csücsül a keritésen belülKépKépKép Igy aztán semmivel sem haladok...
Üdvözlöm a nyaralásból visszatérőketKép
KingaKép Szegénykém, nem irigyellek a 3 iskoláztatós gyermek miatt...anyagilag nem kis teher...
BeaKépErikákKép Boldog Névnapot NektekKépKép
ErikaKép
Megkönnyeztem a soraidat...nagyon nehéz lehet... De jó, hogy én még nem tartok ittKépKép

VadvirágKép
Ugye minden rendben van??? Csak egy mondatot irj Nekünk kérlek, hogy megnyugodhassunkKép

LányokKép
A fotók alapján én is irigykedem ám a tali miattKép

doris

Helló Mamik Kép
Vannak súlyadataim is a fiainkhoz Kép
Ma vagyunk 27+6 és ők 1200 és 1250 grammot nyomnak Kép Kép

VadVirág... ugye minden rendben???

Orsi + 2 Kismaczkó
27+6

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Gratula, ügyesek vagytok!!

Bár már mi is itt tartanánk!!!Kép

Rita
trus

K78, Eri, Doris!
Kösziiii!Kép

Eri!
Az oltás nem költelező, csak erősen javasolták. És hát én sem szeretném, ha a szokásos gyerekbetegségeken kívül vmi nagyon komoly, de elkerülhető fertőzésen kellene átesniük...
Mi Béres cseppet szedünk csak c vitamin porral, és hol kopogjam le (kop-kop), 1 év alatt csak a szőke hercegemnek volt januárban egy hörghurutja, semmi egyéb tavaly nyár óta, még nátha sem.Kép
"Persze" a baleseteket eltekintve...Kép Mi azokban nyomulunk.Kép
Na majd most megváltozik ez a helyzet, hiszen innen biztos hazahoznak majd minden bacit.KépKép
Én csak délelőttre szerettem volna a bölit (heti 2-3 napKép), de sajna erre nincs lehetőség.Kép
Így a kb. 2 hét beszoktatás után egész nap (ami nálunk csak kb. 9-3-ig leszKép) ott lesznek.
Én is kiváncsi leszek - nagyon bízom benne, hogy szeretni fogják.KépKép

Doris!
De aranyos vagy!Kép Igen, valóban nehéz... De azt kívánom, soha nagyobb nehézség ne érjen minket, s akkor már nagy baj nem lehet.KépKép
Csak egészség legyen, ez a legfontosabb az életben - tartja egy mondás, és milyen igaza van!!! Mi, akik már aggódtunk anno az inkubárorok mellett (bár így utólag, nekem nem is kellett volna, ha rendesen felvilágosítanak a fiúk állapotáról...), szóval MI IKRES (és nem ikres) anyukák ezt már csak bizton állíthatjuk!Kép

Marcsi!
Megtaláltam a bölis jegyzeteket! És ebben nincs szó az ÁNTSZ-ről...Kép
A védőnő küldött oda - itt a cetlije...

Vadvirág!
Ugye minden rendben nálatok is, csak a nagy családtól nincs időd minket informálni!Kép
Sokat gondolok Rátok!KépKép

Kismamik!
Jó pocaknövesztést!KépKép

Na megyek, összekészítem a "túlélő" csomagokat!Kép

Puszi Mindenkinek!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok,
Röpke 47 perc alatt sikerült a lányokat elaltatnom.Kép De ebből 10 perc volt a Sári. Viki eszméletlen, hogy mennyit viháncol össze.

Eri,
mi Rákoscsabán lakunk, XVII. ker.Hát nincs közel hozzátok. Csak mert nem lenne rossz kicsit sűrűbben összefutni, ha már igy nagyon egyidősek a gyerekeink, és Ti sem jártok még bölcsibe. Itt nálunk nagyon kihalt, van egy gyenge játszótér, de vagy nagyon kicsik vannak, vagy nagyok.

én is kiváncsi vagyok a bölcsis tapasztalatokra. Bár úgy terveztem, hogy megpróbáljuk januártól, de most kicsit elbizonytalanodtam. Hallok, olvasok mindenfélét pro és kontra és már nem tudom mit csináljak...

Orsi,
Akkor nem lesznek kicsik a fiuk! Kép
Érdekes, hogy nekem sose mondta meg a doki a sulyukat és a hosszukat. Mindig elhülyéskedte a dolgot, hogy az egyik az okosabb lesz, mert 1 cmvel nagyobb a feje, a másikat meg hosszú combunak hivta, mert neki meg a combja volt nagyobb. És a hasamat se mérte soha, mert aszonta, ezt nem tudja mihez hasonlitani. Azért igy utólag nagyon jó, hogy egy csomó mindenről nem tudtam a terhesség alatt. És az orvos sem idegesitett semmivel, csak azzal piszkált, hogy meddig akarok még dolgozni és hogy majd meglátom augusztus végére akkora lesz a hasam, hogy mozogni se birok majd. Kép Persze aztán nem teljesen igy volt...

Rita ne izgasd magad, Te is nemsokára itt tartasz!! Kép És nyugi, minden rendben lesz.!!!!

Kinga,
itt a cimem: szhoffmann@freemail.hu

Hát Doris, nem akarlak elkeseriteni, de lassan eljön (eljött) az az idő, hogy semmit se tudsz majd csinálni. Nem tudsz titokban a konyhába menni, és csak ott hagyni őket, mert mennek utánad, vagy üvöltenek, hogy gyere vissza. A nap 1etlen nyugis időszaka, mikor lehet vmit haladni, az a délutáni 1-2 netán 3 óra alvás. Feltéve ugye ha alszanak. Kép
Na én is megyek mert eluszom...

Szilvi
manoca

Sziasztok!

Most csak annyit,hogy Ebatta ma megy dokihoz és valszinü hogy be is fektetik!
Zsuzsi(Eszter 28)jol van,nincs diabetese,de bent tartják és csak 7végenként jöhet haza!

Bekaptam valami férget és ledob a netröl!

Bea

Kép
beatrix2

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?