2006.03.31 16:18
2006.03.31 19:10
Ahogy e-mail-jeimet olvastam és a topik mai termését egyre jobban görbült le a szám. Nem szeretnék sokat hozzá fűzni, mert tudom, hogy senki nem akart senkit bántani! El ne tűnjön senki!!! Minden várakozó Kismamát és boldog Édesanyát szerettel fogadunk és várunk. Vannak olyan dolgok amit személyesen 2 perc alatt le lehet tisztázni és tovább lép az ember. Úgy gondolom ez is egy ilyen téma. A találkozón megbeszéljük, rendben?
Gratulálunk kedves SZÜLÕK!
Sok boldogságot Nektek

pihenő után (összeadva) 24 emelet fel és 24 emelet le + tehercipelés kicsit kifárasztott.
Megyek is alukálni.
Tudom néha azt írom, hogy elköltözünk
Néha mikor tele a hócipő úgy gondoljuk, megyünk, most csodaszép az udvar, ahogy a száraz fűszálak közül napról napra több zöld kukucskál ki hat ökrös szekérrel sem lehetne elköltöztetni
. Lehet, hogy túlzásnak tartjátok ennyire előre gondolkodni, de leendő gyerkőceinkre/ gyerkőcünkre gondoltunk mikor belevágtunk. Simineni sajnos
már mindent megvettünk. De júliusban otthon leszek és meglátogatlak
Ígérem
2006.03.31 19:20
Már 1,5 hónapja készülödött, hisz látni lehetett.
)) Gondoltam én, hogy a Boldogság könnyei elárasztanak a nagy napon
))
))
Ilyenkor a páromnak mondom, hogy jöjjön gyorsan és mindig látom rajta is a meghatódást
Istenem, mekkora boldogság is
és az a pár nap olyan olyan hatalmas... Szóval hogy nekünk ez olyan mint a kismamáknak a kismamaság, hogy néha nosztalgiáznak, milyen jó is volt..
))
)) Majd meglátod, nincs több könnycsepp
)) Legalábbis szomorúságból... izé tudod
)) Sok Boldogságot Ádám baba érkezéséhez!!! Teljenek úgy a napjaitok ahogyan szeretnéd
)) Nagyon szép a konyhátok
)) Nekem is azok tetszenek ahol vannak polcok is, a zártabb nem az én világom... (Tartozom még azokkal a képekkel is... bocsi)
))
)) Gyönyörű kislány, és ahogy áll...
(Na ezt jól megfogalmaztam)
Már a hangod miatt is jó volt veled bezsélni, egyből jó kedvem lett
Jó ez az Msn!
És még műtét után feküdtünk egy szobában is, ennyire sok a véletlen az életünkben, és most is itt vagyunk(azóta tartjuk a kapcsolatot), EGYÜTT, sajnos ugyan, de örülök, hogy megismerhettem
)))
2006.03.31 19:36
Még a férjem is megjegyezte, hogy ez a lány még újszölöttnek is gyönyörű
(szerinte minden újszülött csúnya
) Itt köszönöm meg Ildikónak a képek továbbítását is. Mielőbbi gyógyulást kivánunk a pici lánynak!
Ha mindennnek megtaláltad a helyét, akkor laktad be, egy igazi konyhában mindig "zajlik" valami
2006.03.31 19:59
és sok a "kacat", amit el kell tüntetni!!!
Vajon akkor mit használunk majd a net helyett??? 

Igaz, Ancsúr???!!!
No nem nicknévnek
? 

2006.03.31 21:21
És mesélj, hogy hogy boldogultok, Niki hogy viszonyul az öccséhez?
Nagyon szépen fejlődik Máté, és milyen klassz, hogy már mosolyog
Újabb fényképet kaphatunk?
Jó volt a múlt hétvége, vasárnap délelőtt olyat játszótereztünk, nagyon élvezték a gyerkőceim
Te lánykáid hogy vannak? Hmm, milyen rég tettél fel fényképeket...
Tündéri lehetett! Nevetett nagyokat vagy koncentrált inkább?
) Vigyázz nagyon magatokra!
Minden nap be tudtok menni Zitához? (Olyan szép a neve!!! Nekem van egy nagyon kedves barátnőm, ő is Zita.)
Szívesen csinálod egyébként a felújítást?
Mármint, hogy ilyen gyorsan csökken!
Köszönöm.2006.03.31 21:37
Ez egy nagy család, és remélem együtt maradunk.

2006.03.31 23:39
2006.04.01 05:39
Egy teljesen újépítésű társasházban vettünk lakást. Azt újítottuk fel ahol most lakunk, a kertes házat. ( Mielőtt ide költöztünk anyóskáméktól.) Itt már csak a szokásos karbantartási munkák lesznek ebben az évben. Festés
, bevallom inkább betonozok
és a mi szobánkban parketta csere. Hosszú történet, sajnos rögtön első télen fel kellett szednünk három sort. Utólag kiderült, hogy fölöslegesen
Bocsánat, hogy újra ezzel zavarlak.
2006.04.01 06:30
Úgyhogy csak egyszer kattintsatok a "rendben" táblikára.
2006.04.01 07:13

2006.04.01 08:57
Remélem hamarosan hazakerül a puha kis ágyikójába!
Olyan szépek a tesóval együtt!
Mondjuk így meg nem felejtem el.
Na és nyomon is lehet követni.
És természetesen én is megfogadom állandóan...
De legközelebb beírom neked a házimat és megoldjuk együtt! Igaz a vasalással már gondban leszünk.
Anyuéknál is olyan meseszép ilyenkor a kert.
és olyan jó illatú minden!
Ma megyek virágkiállításra!
És majd jól lefényképezzük anyuval egymást egy- egy szép virágkölteménynél!
2006.04.01 09:01
Vigyázzatok, nehogy túl komolyan vegyetek ma valamit!
Azért az jó, hogy akkor most nincs olyan nagy meló ezzel az új lakással! Mi elkezdtünk most gondolkozni azon, hogy szocpol segítségével belevágnánk egy építkezésbe. Persze ez még csak gondolat, semmi konkrét. Csak barátkozunk a saját otthon gondolatával

2006.04.01 09:07
Képeket mi is kérünk szépen!!!
A tésztagyúrással le lehet őt kenyerezni, nagyon-nagyon szereti! Itt meg ő találta ki, hogy nem a szaggatóval készíti a pogit, hanem késsel vág belőle négyzeteket. És tényleg olyan ügyi!
Hmm, elfogult vagyok? 
2006.04.01 09:21
Jó neked!

2006.04.01 09:47
2006.04.01 14:34
2006.04.01 15:38
2006.04.01 15:56
))
)) És ami késik nem múlik
2006.04.01 17:35
Viszont gyönyörű virágokat láttam, szebbnél szebb kompozíciókat, de azért meg kell mondanom előjött belőlem a gyarló Ancsúr, mert tavaly még sokkal szebb volt!

Nagyon várja már az unokát!
Nekem sok alteregóm van.
Bizti osztódok.
Na jó, csak mókázom.
Annyira édesek lehetnek együtt!
De lehet hogy inkább írok egyet, már régen írtam úgy is. De egykoron antológiákban jelentek meg verseim, meg újságokban. Hol vannak a régi szép idők???
Majd most visszahozom őket.
2006.04.01 17:46
2006.04.01 18:10
2006.04.01 21:00

2006.04.01 22:39

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|