A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

kIRRI!

Üdv itt!

Vadvirág!

Én megértem az adályaidat,amit az orvosokrol írtál!DE.........!Szépen kérlek most se haragudj meg rám,ha egy kicsit keményebben fogalmazok!
Az mind tiszta,hogy hülye képet vágnak a dokik,ha más orvosnak is kikéred a véleményét.Kép
De könyörgöm itt egy pici fiu életéröl van szó,aki a te gyermeked!Hát egyértelmü,hogy más szakember véleményét is kikéred!Nem mindegy,hogy ez a kislegény most igy elvan,de nem szabad hagyni,hogy egész életén átígy vegetáljon!Ezt minden orvosnak,embernek meg kell értenie.Ha mindenki arra várna,amit egyetlen orvos mond neki,akkor nagy gond lenne.Nem véletlenül tartanak konzultáciokat!És ha nem tudnak eredményt felmutatni,igenis más véleményt is ki kell kérni!
És bocs,hogy ezt írom,de nem nagyon hiszem,hogy ez az állando szonda annyira ingerelné a nyelésre.Szerintem az orvosoknak ez csak egy kényelmes megoldás!
MENNY UTÁNNA,HA KELL AKKOR 50 DOKIT KERSS MEG,HOGY MÁRKOCSKA VÉGRE A MEGFELELÖ ELLÁTÁST KAPJA!

Mégegyszer bocs!

Bea

Kép
beatrix2

Vadvirág!
Én már mióta mondom neked, hogy keressetek más dokikat meg. Akár különböző fórumokon is találhatsz. Valószínűleg más is van hasonló helyzetben. Mozgassatok meg minden követ! Kép Minél előbb. Kép A gyerekorvos mondott valamit?
Különböző alapítványok, társaságok vannak. Valaki biztos tud segíteni, csak meg kell találni. Kép
Nálunk annak idején csak azért kellett harcolni, hogy megkaphassuk a gyerekeinket 1 nap után. El akarták vinni őket, de a férjem nem engedte. Kép Jó nagy patália lett belőle. Nem segítettek, hanem ellenőriztek, hogy bírok-e a 2 gyerekkel. Közben 1 csecsemős volt kb. 20 gyerekre. Ő kimehetett WC-re úgy, hogy rájuk zárta az ajtót. Én nem Kép. Az ember csak ne kerüljön az egészségügy karmai közé. Bocsánat, ha valakit megsértek ezzel, de már nagyon sok rossz tapasztalatom volt a kórházakkal, orvosokkal. Szerencsére vannak jók is, csak meg kell találni őket. Kép
Szóval keressetek!!!!!KépKép Akár alternatív gyógymódokat is. Némelyik sokkal régebbi, minnt a hivatalos. Kép
Eri
simones

Sziasztok!
Valami vidámatis írjak. Kép
Most találtam a babaszobán hármasikres albumot Kép:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=5606
Jó éjszakát Mindenkinek!
Eri
simones

Istenem, de jó Bea, Eri, hogy ezt leirtátok!!
Olyan régóta bennem is ez kavargott, hogy én már biztos mindenkit felhajtottam volna, aki él és mozog, hogy segitsenek a fiamon, mert az nem létezik, hogy csak ez a megoldás.
Vadvirág keressétek a szakembereket, akik valóban segitenek Márkon!!
Sz
manoca

Sziasztok!
Bea, Eri és Manoca!
Nos a felvetésekre tárgyilagosan válaszolnék:

Eleve a PIC-en 6 különböző orvossal beszéltünk, aztán a III-as Csecsemőn újabb 3 másik orvossal, a Szabadság-hegyen is kettővel, ezenkívül 10 nővérrel, 2 gyógytornásszal, a védőnőnkkel, a gyerekorvosunkkal és a szülész-nőgyógyász orvosommal.

Ha jól összeszámoljuk ez már így is 26 ehhez értő ember véleménye az elmúlt 2 hónap alatt és mindegyik ugyanazt mondta...

Egyébként amikor valami nem tetszett, úgy éreztük nem lesz jó Márknak, az orvosi javaslat ellenére pl. saját felelősségünkre nem engedtük.

Most ti ne haragudjatok meg, de úgy érzitek valóban minden tudást elsajátítottatok az emberi agy működéséről, az oxigénhiányos állapotról és kimondottan a mi esetünkről, stb.?

Nos, azt gondolom csupán féltő-óvó anyaként gondolkoztok és képtelenek vagytok/lennétek elfogadni, feldolgozni magatokban ha olyan borzalmas helyezettel kell(ene) szembesülnötök, ahol nincs igazi segítség... Persze a remény hal meg utoljára!

Szerintetek mi nem teszünk meg mindent, nem mozgatunk meg minden követ annak érdekében hogy Márk meggyógyuljon?! 2 hónapja ebből áll az életünk!!!

Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy történetesen vannak azért remek orvosok is, akik szakmailag megkérdőjelezhetetlenek és akik folyamatosan tovább képzik magukat külföldön, olvassák az aktuális folyóiratokat, hatalmas gyakorlatuk van, stb. És emelett még emberileg is megállják a helyüket...

Egyébként az orvostudomány egyes területein sajnos még ma is vannak olyan betegségek, stb, amikor csak egyhelyben toprognak és csupán találgatni tudnak és teljességgel bizonytalanok az ügy kimenetelét illetően! (Nem egy torokgyulladásról van szó.) Ők sem Istenek...

Szóval azért nem kell azt gondolni, hogy mindegyik orvos egy hozzá nem értő, műhibákat egymás után halmozó, az egyetemen éppen csak átbukdácsoló, szakmailag tapasztalatlan, udvariatlan barom. Persze nyilván rengeteg ilyen is van...

És végül egy idézet:
"Azt feleled nekem: - Ez nincsen egészen úgy.
- Semmi sincsen egészen úgy - felelem én.
Vagyis minden, amit mondani tudok, esetleg
tizenöt szempontból érvényes, a tizenhatodikból nem.
S lehet hogy néked éppen ez a tizenhatodik szempont
tetszik a legfontosabbnak. Akkor hát megbuktam nálad."

Füst Milán: Ez mind én voltam egykor KépKép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!

Én nem megbántani akartalak téged!
Az is tény,hogy én beleörülnék ebbe a helyzetbe,aggodásba,és Te remekül állsz a dolgokhoz.
Én csak azt akartam evvel mondani,hogy érdeklödj máshol is!És ezt nem rossz szándékkal írtam!
Abban is igazad van,hogy csak féltö anyaként tanácsoltam neked,hogy érdeklödj máshol is,és tény,hogy szakértő nem vagyok.
Mégegyszer ne haragudj,többet nem írok ilyesmit,ez az egyéni véleményem volt,és mégegyszer nem bánto szándékkal!

Bea

Kép
beatrix2

Bea!
Én nem bántódtam meg és nem értettelek félre, de te azt hiszem engem viszont igen...
Érzelmektől mentesen, tényként írtam a dolgokat válaszként és azt is olvashattad hogy már érdeklődtem bizony pár helyen... KépKép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág,

én sem bántani akartalak.Kép
Mindenki nagyon aggódik Márkért, és azokból, amiket eddig irtál egyáltalán nem látszott, hogy minden követ megmozgattok, csak az, hogy elfogadjátok amit egy vagy két orvos mond.
Örülök, hogy most leirtad a tényeket, már egész másképp fest minden. Tudom, hogy Márk betegsége a magánügyetek, és nem akarsz mindenről beszámolni, de néha nagyon jó lenne, ha kicsivel többet tudnánk... És akkor nem lennének rossz feltételezések, félreértések...
Sz
manoca

Manoca!
Te sem bántottál meg, nem értem miért gondoljátok? Ezek szerint nektek bántó lett volna a saját írásotok?

Szerintem nem olvassátok át alaposan az írásaimat, vagy nem értelmezitek kellőképpen, esetleg az előzőekre már nem is emlékeztek, vagy nem tudjátok összerakni egy egészként az eddig hallottakat, talán alkalmanként nem olvastok vissza stb., ugyanis ezekből az általam küldött információkból tényleg minden kiderül...

Itt az ikresekkel mindent megosztok kezdettől fogva, de néha olyanokat kérdeztek, amire már rég leírtam a választ... KépKép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!
Volt nekem egy nagyapám, aki nagyon beteg lett. Már mindenki lemondott róla, mikor talált egy dokit, aki megmondta mit csináljon. Megtette és még utána nagyon-nagyon sokáig élt egészségben Kép. Így én is játszhattam vele még sokáig. Kép Kép
Azt egyikünk sem írta, hogy szakértője a témának. Csak azt, hogy keressetek, keressetek....Kép
Ha végig olvasod a mi írásainkat is, azt sem írtuk, hogy nincsenek remek orvosok. Kép
Ezt nem kötözködésből írtam. Kép Mi segíteni szerettünk volna Nektek. Több szem többet lát (gondol) Kép
Eri
simones

Julia Robertsnek fiú-lány ikrei lesznek Kép
http://www.uno.hu/news/story/131033
simones

Eri!
Gondolom, hogy segítő szándékkal írtok! KépKép
26 hozzáértő ember véleménye szerinted???
Varázslók sajnos nincsenek...
A nagypapád esete biztos nem hasonlítható a miénkhez.

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!
A 27. lehet hogy tud segíteni. Kép
Varázslók nem tudom vannak-e Kép. De szerintem a legtöbb dologra megvan a gyógymód a természetben, csak meg kell találni. Ez sokszor nem is olyan egyszerű. Ahogy Bea is írta, lehet, hogy az 50. doki a Ti emberetek. Kép
Eri
simones

simones

Sziasztok lányok!Kép

Most voltunk ellenőrző UH-n, hál Isten mind a két baba szépen nődögél.
Az étvágyam meg egyre nagyobbKép
K78,Kriszti!
És ti Sárváron is laktok?
Mindenkinek szép napot kívánok!
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Szia Kirri!
Csak így tovább! KépKép
Az étvágyad ne csodáld. Én állandóan szalámit ettem Kép Persze csak mértékkel. Kép
Eri
simones

Az egyik legkedvesebb olvasmányom pedig:"Az ínyesmester szakácskönyve".
Soha nem gondoltam volna, hogy ez milyen "érdekes"olvasnivaló lehetKép

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
Örülök, hogy minden rendben Kép ez a legfontosabb.

Orsi + 2 Kismaczkó
29+1

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! nem akarom itt az élet igazán nagy problémáival és kihívásaival egy lapon említeni, de azért engem kiakasztott ez a nap. Úgy tűnik ellopták az épphogy megcsináltatott, autónkat, amire még tartozásunk is van! Benne 2 gyerekülés. Hát milyen lelke van az ilyennek? Nemrég vettük, és még alig tudtunk örülni neki, és nehéz innen 4 gyerekkel autó nélkül mozdulni. És aug 20 óta a javíttatás, helyszínelés ment, most hoztuk el...Á le sem tudom írni! Nincs vkinek vmi jó rendőr, nyomozó ismerőse?
Vadvirág! Viszonylag távolról ismerek egy nőt, aki korai fejlesztéssel, vízi terápiával, stb foglalkozik, nyilván ilyen témában orvos ismerősie is vannak (amúgy a férje is orvos, csak az sport sebész). Érdekel? Megkeressem neked?
Claire
claire

Claire Kép Kép Ez rettenetes. Sajna ismerős nincs, de az érzést ismerem. A mi autónkat tavaly lopták el, akkor épp fél éves volt...

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Claire!
Brrr... Úgy tűnik sajnos a bűnözők lelketlenek, nincsenek semmire és senkire tekintettel. Gondolom most mit érzel, remélem azért hamarosan rendbejönnek a dolgok. Kép

Persze érdekelne, köszönöm. KépKép

Vadvirág
Vendég

Claire!
Ez borzasztó! Kép Sajnos nekem sincs ismerősöm.
Honnan tűnt el? Remélem csak valaki elment furikázni vele, aztán otthagyja valahol.
Még jó, hogy gyerek nem volt a kocsiban. Sajnos már ilyenre is volt példa.
Régebben valamelyik rádióban mondtak be eltűnt autókat, csak nem emlékszem melyikben.
Eri
simones

Sziasztok!

Nálunk kicsit jobb a helyzet, Levente a vérszegénységére kapott vas cseppeket, és folsavat. Most élénkebb, többet eszik egyszerre, de nagyon türelmetlen, ha nem kapja meg rögtön, most is itt bömböl a babakocsiban.Kép
A tegnapi éjszaka is talán kicsit jobb volt, de inkább nem is mondok semmit, mert ilyenkor a következő sokkal rosszabb szokott lenni...

Még azt kérdezném tőletek, hogy szülés után a ti hasatok/méhetek mikor lett normális méretű?
Én még mindig hasszorítót használok, mert így sokkal kényelmesebb, és nem lóg annyira a hasam.

Clare!
Most olvasom, mi történt veletek, nagyon sajnálomKép Casco volt a kocsitokon?

Vadvirág!
Az én kezdeti problémáim semmik a tieidhez képest!
Biztosan sokkal több erő és kitartás van benned, én meg mindig csak panaszkodom...

Ildikó
ildikó

Sziasztok LányokKép
VadvirágKép
Én is elnézést kérek a felületes olvasásért... A legjobbakat kivánom NektekKép
ClaireKép
Ezt nagyon sajnálom...KépKépKépFelháboritó!!! Új kocsi volt vagy csak Nektek volt új? Sajnos nagyon sok tipus népszrű a bűnözők körében... nem is tudom mit mondhatnék. Kivánom, hogy előkerüljönKép
IldikóKép
Jó, hogy kaptatok Maltofer cseppeketKép Hidd el ez majd segiteni fog és a folsav isKép Én még most is adom a babáknak mert Ők többször kaptak tranzfúziót és nehezen indult el a vérképzésük. Ne ijedj meg, a vas el fogja szinezni a kakiját és kicsit lehet, hogy szorulásos lesz tőle de akad olyan is, hogy meghajt babákat. Drukkolok, hogy most már jobban egyenekKép A méhem ha jól emlékszem két-három hónap alatt húzódott vissza de sajna a hasam még most is lóg...persze azért mert nem mozgok elegetKép

LányokKép
Ma éjszaka indulunk haza két hétre igy majd csak után jelentkezemKép Mindenkinek kitartást, egészséget és minden jót kivánokKép Ha tudok még benézek esteKép

Puszi:Doris
doris

Ildi!
Nekem 6 hét után teljesen visszaállt régi méretére minden. KépKép

Doris!
Ugyan már...
Jó utazást, várunk! KépKép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Kirri! Nem, mi Szolnokon lakunk. A férjem tesójai és a szülei ott laknak!

Ildikó! Nekem is még van hasam... ( félévesek a gyerekek)

Claire! Kép

Doris! Kép Jó utat!!!

Kriszti

Krisztina
k78

Sziasztok! Képzeljétek, meg lett az autónk (amúgy csak nekünk új, 2000res évjárat), és még baja sincs, úgy tűnik ki tudták nyitni. (persze kérdés, hogy hogyan?), de csak legurulni tudtak vele a hegy aljába, és ott hagyták, mert nem tudták beindítani. Legalább mi így gondoljuk. A férjem a rendőrségről jövet a buszról leszállva megtalálta, egy nagy reklámtábla mögött. Mindenkinek köszi az együtt érzést, remélem mostmár elég az autó témából nálunk ( amióta megvan: durr defekt, "árok ugrás", most ez...)
Doris! várunk!
Ildi! Nekem a hasam nem volt vészes, de azért lassabban ment a dolog, mint előtte az egyes szülöttekkel, és még sokáig éreztem, ahogy a szerveim próbálnak a helyükre találni! Én már elkezdtem mozogni, a következő sorrendet ajánlom: gyermekágyi torna (akár a szülés másnapjától), utána, ha a gátizmok OK, akkor gyenge hasizom - hátizom (nekem ez utóbbiak is nagyon gyérek), aztán egyéb, pl futás, vagy amit szoktál mozogni.
Én nagyontürelmetlen vagyok magammal, de azt mondom, hagyj időt a szervezetednek regenerálódni!
Mindemki! Az előbb nagy bánatomban elfelejtettem, hogy minden ÁDÁM nak BOLDOG NÉVNAPOT! Úgy vettem észre az iker találkozón, hogy van belőlük jó pár!
Vadvirág! Megkeresem és küldöm, vagy beszélek is vele előtte, hogy tudjon rólad, ha az jó neked!? Claire
claire

Bocs a sok elütésért, kihagyásért, még kissé zaklatott vagyok! C
claire

Claire!!!
Ez tök jó!!! Kép

Krisztina
k78

Sziasztok!

Doris!
Jó utat! Kép

Claire!
Ez tényleg tök jó! KépKépKépKépKépKép

Ildikó!
A szülés utáni súlyom annyi volt, mint a fogamzás előtt. De a hasam, az sokáig nagy volt.Kép Még most sem akkora, mint előtte. Pedig nem híztam semmit. Szerintem változó, kinek mikor megy vissza a hasa az eredeti méretre. Én nem mertem tornászni, igaz császárral szültem. Féltettem a hasam. Kép

Eri
simones

Én is Boldog névnapot kívánok minden Ádámnak! Kép

Egyébként minden Ádám most tartja?
Az unokaöcsivel voltam mindig bajban, azt hittem karácsonykor tartja.

Eri
simones

Köszi LányokKép
ClaireKép
Nagyon-nagyon örülökKépKépKép Most aztán zárjátok be ha tudjátok valahováKépKép

Puszi és megy a drukk Mindenkinek akire ráférKép

Doris
doris

Az a baj, hogy nem nagyon tudunk hova beállni vele, kapun belül áll az apósom kocsija, becentizve, hogy én még kiférjek az ikerbabakocsival, aztán ennyi, mi is meg a sógorék is kint állunk az utcán. (És ez egy ú.n jó környék!) De ki kell vmit találni, mert az idegeink többet érnek! Tudjátok mi tűnt el a kocsiból? Egy kazetta a magnóból, meg 4 üveg nayg kóla, amit a párom főnöke felejtett benne!
Eri! Igen, Karácsonykor is van Ádám, de nem akartunk vele kitolni. Amúgy ez nagyon megy nekünk: Ábel fiam jan 2-án , Ábel napon született, fölhajtottunk egy aug 5-i Ábel napot. Dávid dec 28-án, 29 és 30 is Dávid, kerestünk egy júliusit...szóval kissé buggyant a família, meg sűrű az évvégi ünnepkör!
Mindenkinek szép hétvégét! (Mivel péntek úszós nap, no ovi, így mi már ilyenkor kezdjük! Már előre sajnálom, hogy jövőre sulis lesz a nagy!)
Ja, és még egy gondolat: az ember alakja akkor is változik, ha nem szül, akkor legalább legyen vmi értelme, nem? (Persze azért törekedjünk a fittségre és csinosságra...Szóval értitek, nem okoskodom tovább!)
Üdv: Claire
claire

Claire Kép
Örülök, hogy a lehetőségekhez képest jól végződött a történet... nekünk egyszer úgy törték fel az autónkat, hogy semmit sem vittek el belőle, csak szétbarmolták a zárat.
Remélem, most már nyugodt időszak következik az autótok életében.

Orsi + 2 Kismaczkó
29+2

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!
Claire! minden jó ha a vége jó!!!!!
Vadvirág!
Tudom hogy már lezártátok a Márkkal és a dokikkal kapcsolatos párbeszédet.Én is leírtam a véleményemet még korábban és nem is akarok ezzel úntatni senkit. Csak annyit szeretnék most elmondani hogy én ill. mi nagyon kemény harcokat vívtunk és vívunk ma is az egészségüggyel, az orvosokkal nővérekkel hála istennek ma már ritkán találkozunk.Eddíg csak utaltam rá, hogy Ricsikével gondok voltak.Nem akartam itt leírni és most sem fogom részletezni tekintettel a sok kismamára.A lényeg 4 naposan kapott egy súlyos agyvérzést, ebből eredően az egész jobb agyféltekéje elhalt.Ennek különböző következményi lehetenk, most már tudjuk hogy nekünk szerencsénk volt a szerencsétlenségben, mert Ricsi teljesen rendbe fog jönni.Nem volt könnyű feldolgozni, túlélni és higgadt fejjel nyugodtan gondolkodni. De sikerült és ezzel megmentettem a kisfiam életét.Nem egyszer bíráltam felül az orvosok döntését.
Én tudom hogy a szülés után nem pihenhettél hanem futkostál a két pici után és persze neked még ott a többi gyerkőc is.Szóval fantasztikusan csinálod. A többiek ill. az én türelmetlenségem abból adódik hogy csak annyit látunk hogy nem juttok előrébb és aggódunk éretetek.
Még annyit hidd el nekem hogy vannak VARÁZSLÓK!!!!!!!!!!!!
ha van egy kis időd nézz be a késői mozgásfejlődés topikba és olvasd el amit ott írtam.
Ja és közben kiderült hogy a Barbikának nagyon enyhe hipotóniája van ami abban nyilvánul meg hogy rendkívül hajlékony.Asszem azért megtartjuk.
puszi, mindenkinek jó hétvégét
Csilla
bim_bam

SziasztokKép
elnézést ha valakit iylen hülyeséggel fárasztok, tudom, hogy ennél sokkal komolyabb gondok vannak itt, de gondoltam megkérdezlek benneteket, hogy esetleg hallott-e már valaki ilyesmit:

néhány napja állandóan dobogást hallok...ez így hülyén hangzik, de tényleg tompa dobogást hallok naponta többször is, úgy hogy senki nem hallja rajtam kívül...nagyon zavaró, mert nem olyan mintha belülről hallanám, hanem mintha tényleg dübörögnének mondjuk az alattunk lévő emeleten...és csak a jobb fülemmel hallom.
olyan ütemes dobogás tompán...de vhogy nem olyan mintha a szívemet hallanám. vagy mégis?

Halucinálok? vagy kezdek meghülyülni? vagy ez is olyan terhességi tünet, mint hogy romlott a látásom, vagy nőtt a lábam?

Tudom, hogy ez így viccesen hangzik, de nagyon rossz ám és zavaró. Nagyon idegesít!

Nem hallot már valaki esetleg ilyenről?

Köszi:
R
trus

Rita!Kép
Csak nem a babáid hangoskodnak?Kép

KépKép
KépKép
kirri

Szia TRus!
Nekem is van fülzúgásom kb a fél évesek voltak a gyerekek amikor elkezdődött. Voltam kivizsgáláson de nem találtak semmit.Nagyon rossz és nem lehet megszokni.Voltunk Hévízen és ott azt mondta a masszőr hogy tele van izomcsomóval a hátam ( megeröltettem )és ez okozhatja.Ami nekem segít az a gingium nevű gyógyhatású tabletta ez serkenti az agyi vérkeringést és van hogy teljesen megszűnteti a dobogást.
puszi
Csilla
bim_bam

KirriKép
háát nem hiszem, mert valahogy naygon egyenletes ez a zaj - olyan szívdobogás szerű...

CsillaKép
akkor nem is érdemes dokihoz menni vele ha nem javul akkor sem?
egyébként te milyen dokinál voltál? fülészeten?

Az izomcsomók okozhatnak ilyet? nekem biztos van bőven...
csak attól félek hogy valami baj van az agyamban.
lehet, hogy nálam is az agy vérellátásával van a gond?
ezt amit szedsz, lehet terhesség alatt szedni?

Bocs, hogy ezerrel kérdezgetlek de néha teljesen kiakaszt ez a dobogás/kopácsolás!!!
most is pl. dolgoznék, és folyton hallomKép

Rita
trus

Sziasztok!

Csilla!
Végre megtudtam hova is fog járni a húgom Kép. A Pécsi Közgazdaságtudományi Egyetem, gazdálkodási levelező szakra. Ez 3 éves lesz és ilyeneket fogunk tanulni, hogy gazdaságmatematika, informatika, üzleti gazdaságtan, statisztika, marketing, számvitel, makro- és mikroökonómia, pénzügytan, stratégiai tervezés, stb.
Ezek szerint pont a másikra vették fel.
Eri
simones

Trus!
Lövésem sincs hogy lehet e terhesség alatt szedni de a fülzúgást okozhatja alacsony vérnyomás is ez nálam állandó.Ja voltam fülészeten, belgyógyászaton, fogászaton,meg ha már ott voltam gyorsan elmentem nőgyógyászhoz is persze ennek ehhez semmi köze.
Eri!
ugyanazokat fogom én is tanulni de nem ott ahol ő. Kár.
Jó hétvégét lányok
sziasztok Csilla
bim_bam

Csilla!
Elolvastam a történeteteket és köszönöm amit írtál.

Valóban nem volt könnyű a 4 éves Dáviddal, a 4 napos Jázminnal, a szintén 4 napos gát- és császármetszéssel, 17 kg-ot lefogyva, miközben a gyengeségtől szédültem, stb. ide-oda rohangálni minden nap a hőségben a város egyik végéből a másikba...

Ráadásul most már dogozom is és továbbra is rohangálunk, meg persze itt van még Dominika is és a férjem 2 nagyobb gyereke is, akik szintén nagyon igénylik az odafigyelést, szeretetet, stb...

Örülök hogy ilyen ügyesek vagytok, klasszul veszitek az akadályokat és ilyen fantasztikus dolgokat értetek el már eddig is. Csak így tovább! KépKép

Ezek szerint nálatok sem lehetett előre tudni mi lesz a vége és remélem hogy mi is ilyen szerencsésen megússzuk végül...

A gyermekorvosunk ma ajánlotta nekünk is a Dévény Anna Alapítványt, így már fel is vettem velük a kapcsolatot.

Vadvirág
Vendég

Vadvirág! Nagyon becsüllek, ilyen nők nélkül osszedőlne a világ! Én is írtam már az ígért nőnek enilt, mert csak azt az elérhetősőgőt találtam, remélem hamar jöhetek jó hírekkel! A gyerekek regenerációs képessége még iszonyú nagy, és ahogy figyelem Márkban hatalmas az élni akarás, az amit eddig kibírt maga egy csoda, tahát bízzunk a csodákban!
Fülzúgósok! Tényleg lehet vérnyomástól, vagy terhesség alatt talán vmi eret nyomnak (?). Megkérdezem nektek, ha érdekel, jó-e rá a ginkgo kapszula, mert én azt tippelném erre (?).
Claire
claire

Sziasztok!

Manoca/Szilvi!
Jövő héten találkozunk? Kép Kép
simones@freemail.hu

Eri
simones

Eri,
Persze!KépKép
Holnap irok!

Szilvi
manoca

Helló Mamik Kép
Ma elértük a 100 cm-es pocakméretet Kép Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
29+3

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Szilvi!
Válaszoltam. KépKép

Marcsinak és minden Máriának!
Boldog névnapot kívánunk!

Orsi!
Csak így tovább! Kép

Eriék
simones

ERi,Köszi!!
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Orsi!
Gratulálok a 100 cm-hez!!! Kép

Linato!
Így szülés előtt pár nappal hol tartasz pocakméretet illetően? Kép

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2085&page=4 KépKép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág Kép
Gyönyörűek a babókák!

Mamik Kép
reggel és este is kenem a pocim spec. kismamákoknak való krémmel, napközben mégis viszket.... mitől lehet ez? valami tipp?

Orsi + 2 Kismaczkó
29+4

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?