Sziasztok!
Vagyok, olvasgatok, de sokszor erőm sincs írni. Elkezdődött a böli 1-én...
Kellemesen csalódtam a fiaim hozzáállásában, a böliében kevésbé...

Udvaron alvás zokniban - ver a víz tőle. Elég "nemtörődöm" gondozónők vannak: az első napokban kb. 2x5 percet voltak a szobában, s ebből az egyik beszélgetés a családlátogatásról szólt (a 3. napon meg is ejtették). Elég nyersek is... Hát majd meglátjuk, ha végre beszélni fognak az urak, mi lesz a véleményük.
Most úgy néz ki, szívesen mennek, bár ha eljövök/jövünk Ők is követnének nyomban.

Max. fél perces sírások voltak eddig, igaz akkor én is sírtam velük együtt, ahogy az ajtó felémentem - persze Ők már ezt nem látták.
Az ebéd nem mindig kerül a bendőbe, de amihez a szőke hercegem nem nyúl a Ricsi beburkolja.

Ennek nem örülök, mert amikor hazaérünk Ő is követel vmi kaját, hiszen a tesó is eszik - csak sajna elfelejti, hogy a Riki nem is ebédelt.
"Természetesen" 3 nap után mindenki tiszta takony volt: gyerek-dadus-pár szülő (sajna én is

, pedig az allergiám nekem doszt elég lenne), mert ha nem lázas a gyerek mindenkit bevisznek. Ez nekem fura volt, de azt mondták: én is vigyem, meg kell szokni...
Elég agresszívek a régi bölis gyerekek, napok teltek bele, mire megszoktuk, hogy mindent kitépnek a másik kezéből, sokszor lelökik a játékokról az újat... Farkastörvények uralkodnak már a böliben is.

Ezért én mindig a parlagon heverő játékokra beszéltem rá a manókat, biztos ami biztos.
Viszont itthon hétvégén nem voltak hajlandóak aludni, "köszönhetően" az udvaron altatásnak.
Ráadásul hatványozódott a rosszalkodás: tegnap a fregolit!! magukra rántották, lapítottak a tisztára mosott, kitergetett ruhákon a habos vízben és a zsínorók között lógott ki az égnek álló hajuk... Mint egy föld alatti rácsos veremből, úgy lestek ki.

(Na tegnap nem volt ilyen mosolygós az arcom...

)
Megyek is, mert gyanús a nagy csend!!!
u.i.
Marcsi is kezd hozzászokni a bölihez és a manói is!!!
További szép napot!
Erika és