Sziasztok!
Rossz volt várni, hogy valaki írjon már! (Hogy miért nem írtam én....?????)
Nem unatkozunk! Nekünk ez a január egy pótkarácsony, most telik le az utsó ünnep (névnapok, szülinapok). Minden hétvégén tortát sütöttem (még egyet sütök holnap is), minden héten buli volt, van, és közben az eü-t is bevettük a programba. Csak az éjszakai bepisilést akarjuk teljesen megszüntetni, meg a fogorvost látogatjuk. Szóval nem vagyunk betegek, szerencsére.
Verus!
Nagyon szépek a gyerkőcök, biztosan nagyon örültek minden ajándéknak, jó őket nézni! Ezek szerint nincs biztosíték a sokadik sima szülésre? Azért én szurkolok neked, hogy minden rendben legyen, de az a lényeg, hogy egészségesek legyetek mindketten (és a többiek is!)
Tuncimami!
A három sem kevés már! Én is hasonló cipőben járok, mint te. Mindent egyedül, mert max a szomszédokra számíthatok, ők viszont dolgozók, így nem is akarom igénybe venni a szabad idejüket! Most viszont lakást keresünk a környéken anyukámnak, lehet, hogy megváltozik a megszokott tempónk, és kicsit többet támaszkodunk a mamára, de lehet, hogy már annyira megy ez így nekünk, hogy nem fogunk többet kérni tőle, mint eddig.
Legutóbb múlt héten hívtuk, hogy jöjjön segíteni a hétfő reggeli indításban, mert elutaztam a nagyfiammal. Képzeljétek! Hétfőn az RTL KLubban beszélgetett vele Farkasházy Réka, mert a mese volt a téma, ő pedig meseíró (-palánta). Hatalmas élmény volt (még nekem is), egész héten fürdött a dicsőségben! Ma-holnap felteszem a honlapra, onnan letölthető lesz (
www.abbcenter.com/mese)
Többiek, hogy kezdődött az év?
Mindjárt vége is a januárnak, pedig most volt szilveszter is!
Gi