Nálunk meg az a nagy újság, hogy Jocika mellből szopizik
Ma délben megdöntötte az ő kis rekordját: 110-et szopizott ki.
pusz mindenkinek:kirri
2005.01.27 15:32
és Csajok !
, helyrejött hamar Levi
lába. Valszeg rosszul adták be a szurit.
Netjük még nincs, és felold6atlannak látszik a konfliktus a matávval, így várják, hogy legyen upc chello, már megrendelték. Hamarosan jön
A fiúk jól vannak, bár ez az idő megbolondítja őket is. Az enyémek is tök nyűgik, sakkozok velük, hogy éppen hol maradnak el. Aludni nem akarnak max. 20 perceket, így fáradtak is.
is gondolkodott a Living Lab vételén, de egy másik fórumon Őt is lebeszélték, így megúszta a pénzkidobást. Én is nagyon örülök a témának, hogy felvetődött, mert ráfázás lett volna.
2005.01.27 19:25
Én a hóra fogom... 2005.01.27 21:30
, de irni már nincs erőm... elég strapás hetek állnak mögöttünk. ráadásul hétfő óta nyakig tocsogunk az influenzában. kisfiúkat alaposan elkapta, de apa és én is jól legyengültünk, belázasodtunk.
bölcsi után (is) ők a főszereplői a napjaimnak, kérdések, mesék, történetek, sztereoban, így talán nem csoda, hogy semmi energiám nincs írni.
GRACO és gyönyörű
1 éve vettem az e-bayen újonnan. 60 ezer a bolti ára, 35.000-ért adom esővédővel. 1 éves kortól használható, kiválóan navigálható és remekül elfér mindenhol (pl. VW poló csomagtartójában is szállítható) Ami a képen nem látható: lábzsák előre, első ülés baldachinja most leszerelve, mindkét üléshez tálca, hatalmas rakodótér alul.

2005.01.27 22:05
Én vettem egy CAM márkájút, de nem szeretem...lecserélném ha találnék jobbat.
2005.01.27 22:28
pedig elég sjatkukacok mind a ketten
Próbakörre elvihető
2005.01.27 22:49
2005.01.28 10:42
2005.01.28 11:30

Mindkét helyen érdemes szétnézni, és az összegyűjtött szempontok szerint választani. 2005.01.28 11:56
Cat már mindent leirt a babakocsikról
Nekem is olyan van mint Catnak és most vettem egy kissebb, ülős tipust, de az nem jó... 2005.01.28 12:13
2005.01.28 13:15

2005.01.28 13:31
2005.01.28 14:22
Nagyon meg vagyok elégedve vele. Az új Volvo busszal is tudunk vele menni. Bár mostanában Zoli már nem nagyon ül be. Így a negyedórás út 1 óra a postáig.
A hónak is először örültek, aztán mikor rájöttek, hogy hideg már kevésbé voltak lelekesek.
2005.01.28 14:37

Jázminnak jó a humorérzéke, ez aranyos lehet
Én vettem pelustáskát, szerintem érdemes egyet beszerzni mert mi még nem tudunk elindulni nélküle. Én otthon vettem ABC Design márkájút, mert a Peg-Peregos ami a kocsihoz illett volna 13.000,-Ft volt anno ennyit meg sajnáltam érte igy 6.000,-Ft-ért vettem egy sötétkék ABC-t ami szintén jól megy a kocsihoz. Jó, mert kivül is van két cumisüveg tartó meg belül is elférnek a kajcik, pelusok, törlőkendő, cmik...stb. és van egy leterithető betét benne amit házon kivüli pelenkázásnál alá lehet teriteni, én szeretem
A bölcsinél bizony számitanod kell betegeskedésre az első időszakban de ez normális, kicsit talán több szoktatási időt számoljatok
2005.01.28 14:48
A beszoktatást nálunk eléggé a bölcsi diktálta. Így maga a szoktatási metódia kb. 8 nap, 2 hétre csökkent. Ami nekem nagyon kevés volt. A srácok nem zökkenőmentesen, de beszoktak. A betegségekkel sajnos duplán kell számolni. A szeptembertől kezdődő őszi időszak nálunk abszolút betegeskedős volt. Ráadásul nem egyforma tünetek jelentkeztek a fiúknál, így nem is egyforma ütemben javultak. 2 hetente menetrendszerűen lerobbantak, decemberre azért már volt hosszabb egészséges időszak is, sőt volt, hogy Péter 5 hetet járt egyhuzamban, közben Ádám 2 hét járás után 1 hetet betegszabin volt, addig hős Péterem egyedül ment.
Most a januárt 3 hétig bírták egyhuzamban. Kivétel 1 napot, amikor Péter nem volt, de Ádám ment ügyesen. 2005.01.28 15:08

leírta, csak Pierre Cardin márkájú. Csak akkor viszem magammal, ha a párommal megyünk valahova, egyébként én is hátizsákkal közlekedem. Viszont nagyon szeretem a pelustáskában a pelenkázó alátétet, mert tényleg bárhol aláteszem és átpelusozom őket. Pl. kocsi csomagtartjában is sor került már rá
2005.01.28 15:44
2005.01.28 15:52
2005.01.28 16:47
2005.01.28 20:01
Viszont, egészen addig nem tudtuk lecserélni az autósülést mig nem vettem egy olyan babakocsit, ami befér az otthoni Fiat Puntónkba mivel én azzal hordom Őket orvoshoz, gyógytornára...stb. vagyis fontos, hogy ha egyedül megyek akkor legyen babakocsi velünk. Korábban a Peg-Perego babakocsivázat kellett csak betennem a csomagtartóba és rápattintottam az autóshordozót. Nos, rengeteg tipust végignéztem már élőben és azonnal az első pillanatban kiderült, hogy sajnos mindegyiknek van valamilyen hibája. Ami nekem nagyon tetszett aza GRACO volt, de sajnos az én tapasztalatom szerint (Marcsinak nem ez volt a tapasztalata
)a hátsó ülés pici újszülöttnek jó amig fektetni kell, ellenben ha ülő pozicióba emeljük, akkor rossz a kiképzés és belegurnyadtak a gyerekek ami azt jelenti, hogy szerencsétlen pózban lecsúsztak benne főként hátul, elöl nem volt ilyen gond vele. Az ABC Design szimpatikus volt, de szélesebb és túl közel vannak az ülések egymáshoz. A CAM mellett végül azért döntöttem, mert az ülőfelület stabil, jó kiképzésű, kicsire csukható, de nincs állitható lábtámla és mivel még kicsik, róg a lábuk és végül ebben is lecsúsznak. Hátulra fabrikáltunk lábtartót a bevásárló kosár vázára de Gergő ülése még nem megoldott...szóval ezért ez a kocsi nekem a legkevésbé tűnt rossznak, de nem jó ez sem...Egymás melletti nem jöhetett szóba mert a pénztárak kasszájánál nem férnénk át vele. Sajnos ennek a CAM babakocsinak nem dönthető le a háttámlája vizszintesig ezért nem lesz jó Nektek ha megszületik a baba. Elvileg erre a célra a GRACO a jó csak nekünk igy egy évesen nem jött be de lehet, hogy más anyuka nem is csinál ilyesmiből gondot. Én azt mondom érdemes megnézned mind a MegaToys mind a Brendon kinálatát. Én voltam még Budaörsön a babkocsi nagykerben de nem votl egy db testvérkocsi sem ezért Őket fel kell hivni mielött kimentek. Voltunk a Népligettel szemben a Babakocsi nagyker-ben és ott sem volt testvérkocsi egyszóval nagyon kevés iker és testvérkocsi van ez a tapasztalatom. Néztük még az ausztriai Kika-ban, ott ABC Design volt meg Quinny márka ami szemre jó, de nem túl kényelmes
Az is igaz, hogy elég gyorsan kellett dönteni, hogy Karácsony után már az új ülésekkel jöhessünk vissza...rá kellett volna még szánnom egy kis időt esetleg a németeknél megnézni a kinálatot, mert én a MARCO márkát néztem még itt Svájcban csak sajnos testvérkocsijuk csak esernyőre csukható volt és az nagyon kényelmetlen ellenben egymás mögötti, pici kocsi futkosásra alkalmas de egy órás vásárlásra már nem... Remélem Te szerncsésebb leszel, mindenképp próbálgassátok ki Jázminnal mindkét ülő-fekvőrészt mielött megveszitek, mert nálunk si csak akkor tüntek fel a hibák
2005.01.28 21:29
ez tény, de szintén az ikeában láttam 4900,-ért kisszékeket (2 db) asztallal.
csak a díszes gyertyatartók hiányoznak az asztal közepéről
2005.01.28 23:33
2005.01.29 11:24
Bár még hátra a hétfő...
De mostanra már elég jól beszoktak (a másfél hetes szoktatás kicsit kevésnek tűnt anno...), bár azt nem mondanám, hogy kedvenc helyük.
Igaz a gondozónők nem állnak a helyzet magaslatán - itt no hivatástudat, kőkemény melóhely az ábra...
Még szerencse, hogy a skacok 10-től 3-ig (néha fél4-ig) vannak csak ott.
Már előre rettegek az oviválasztástól, mert azt nem szúrhatjuk el! Ott 3 évről van szó, az egyik legfontosabb 3 évről...
Masszív, baromi kényelmes és széles a manóknak
- de: nem könnyű.

).
2005.01.29 11:44
2005.01.29 13:14
2005.01.29 14:14
Viszont tényleg dögös és könnyű.
Van egy kereszt "pedál" alul, amire ha rálépsz, kiold és összehajtod.
A neten a kutya se nézte meg a hirdetést, a nagy börzén nyitáskor meg ketten ugrottak rá és a gyorsabb el is vitte - 1 perc alatt!
2005.01.29 15:25
Üdv Mindenkinek!!! Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra ebben a csúnya időben.
nagyon kedvesen beszámolt attól, hogy megkaptuk a 2 hós szurit (3 hósan
). Máténak semmi baja nem lett tőle, szegény Levinek viszont iszonyúan beadgadt a lába, de szerencsére egy kis borogatásnak köszönhetően estére már rendeződött a dolog.

2005.01.29 15:45

Viccen kívül...
2005.01.29 17:17
2005.01.29 17:28
A tálcák és a biztonsági öv pedig jól tartotta a fickókat, nem vesztettem el őket akkor sem, amikor a BKV-s csodákra segítettek fel az emberek minket

2005.01.29 17:45

2005.01.29 18:25
Tényleg minden be-kivétnél ki kell csavarozni, de szerintem azt meg lehet szokni...
Szóval így még mosogatni se lehet mellettük!

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|