Sziasztok
Orsi, jó, hogy újra itt vagytok

Nagyon édesek és szépek a Fiúk de a fotók alapján nagyobb súlykülönbség látszik köztük

Eriska
Ne idegeskedj, tényleg időben vagytok de ha mégis valami kételyed volna, akkor a babák 5 hónapos koráig érdemes őket megmutatni Dévényes gyógytornásznak, mert az agyban addig működik egy kis "rendszer" ami a hibákat, téves parancsokat ki tudja javitani. Utána is lehet segiteni, de 5 hónapon belül gyorsabb, könnyebb ez a folyamat, persze nem hiszem, hogy aggódnotok kéne
Marcsi
Igen, a mienket nem lehet ledönteni fekvő pózba és a lábrésznél sincs semmi felhajtható rész... Most már az nem biztos, hogy ez a márka... úgy értem tuti CAM meg úgy is néz ki mint Vadvirág fotóján de ezen belül nem emlékszem a márkára...holnap lemegyek a tárolóba és szétnyitom
Megkaptuk ma a szemüveget és kicsit nehéz dolog ez a szoktatás de azért menni fog

)) Sajnos a ragasztást egyáltalán nem tűrte ma el, szó szerint lesirta a matricát a szeméről azaz leázott a könnyeitől!!!! A szivem szakadt meg érte...ezek után már nem tettünk rá új ragtapaszt, majd holnap, viszont a szemüveg kb. másfél órát rajta volt

)) Szerintem ez nagyon-nagyon szép eredmény

) Büszke vagyok Rá

))) Lilcsókát is távol kell tartani Geritől, mert megy oda, és szedné le a kis drágám a fejéről a szemüveget igy ha Gergő épp nem gondol a fején lévő tárgyra Lilike megteszi helyette

) Felkészültünk mindennel, mobil, új játékok melyeket eddig még nem vettünk elő ...stb. Hétfőtől fogalmam sincs mit teszek majd mert akkor már Andris dolgozik, egyedül kell örködnöm felettük...
Ime egy fotó
Puszi:Doris