A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek 2 éves kor fölött

bocs a 64 üzenetért... szóval elkezdtem az 5. hónapot Kép

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi

Nagyon helyesek a fiúk!!!! Nálunk is hasonló a helyzet, ők is azt mondogatják, hogy szerelmesek belém és én leszek majd a feleségük és szülök majd nekik kisbabát. Olyan kis butuskák még, már annyiszor elmeséltem nekik, hogy majd nekik lesz feleségük és ő szül majd nekik babát, de arra mérgesek.
Nálatok is gyakori a kaka szó? mert nálunk mindenre azt mondják, hogy: "fos-kaka-szar" így egyben a hármat, és hiába szólok rájuk, akkor is ezt mondják.
Mikor először mentünk oviba megkérdezte tőlük az óvónéni, hogy hogy hívnak benneteket, erre ők kórusban: "fos-kaka-szar", hát nagyon égtem, de szerencsére olyan gyorsan elmondták, hogy nem értette az óvónő. Remélem, majd kinövik.
Nem semmi, hogy már az ötödik hónapban jársz! Hogy rohan az idő!
Nem csodálom, hogy sok a munka, terhesen sokkal hamarabb elfárad az ember, pihenj amennyit csak tudsz!!!
Sajnálom én is nagyon, hogy lemaradunk a taliról, de lesz még máskor is és Lorenának még ez lesz az első fellépése és már hónapok óta izgatottan készül rá és persze már mi is nagyon várjuk!!!
Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

sziasztok kicsit megkésve és túl a mandula gyuszin irok már én is.Hálistennek Balázs nem kapta el igy csak Szabika volt itthon a párommal.Szegényke hosszu idő után most kapott egy pár szabadnapot,de hát a gyerekkel sohasem lehet számolni,igy ő volt itthon .Legalább a munkahelyről nem szövegelnek hogy már megint hiányzom.Igazából az első év a bölcsibe jóval rosszabb volt mert nem volt olyan hónap hogy ne legyenek betegek.Most hogy még ráhuzunk egy évet a bölcsire,eddig alig voltak betegek.
Marcsi:Nagyon édesek a fiaid.Nállunk is megy a durvulás,meg a visitozás.Rájöttem sok mulik azon is hogy milyen lelkiállapotban vagyok.Van olyan hogy könnyen tudom őket ilyen helyzetben kezelni,de van ugy is hogy a gyengébb civódásokat sem tudom háritani.Nemrégiben azt irta itt valaki(bocsi de nem emlékszem hogy ki volt),hogy a négy éves kor a vizválasztó.Én is ebben reménykedem az idő hátha nagyobb toleranciára tanitja őket.
éva75:Nem is tudom örüljek e ennek a törvénynek.Nem lehetne hogy felvesznek 8 órába én 4-et dolgozom de megkapnám a 8 órás fizut..Nekem dosztig elig ez a négy óra munka is.De a pénz többlet jól jönne,lenne hová tennem..Hi-Hi.Na mindegy sziasztok megyek a fiukért a bölcsibe mert mert lassan kelnek.Puszi mindenkinek,és jobbulást a betegeknek.
masabasz

sziasztok!
CSak gyorsan bejelentkezem vagyok ám csak olvasós üzemmódbanKép
A sok kis betegnek jobbulást kívánok. NEm tudom mennyire megnyugtató de mi is folyamatosan betegek voltunk az első szülinap után majdnem 3 hónapon keresztül folyamatosan mandulagyuszi, fülgyuszi aztán asztmáshörghurut aztán mgi torokgyuszi brrrrrr és ez felváltva folyamatosan. Aztán két évig semmi és az ovival kezdődött újra bár az nem volt már ennyire vészes. Kitartás lányok megerősödnek a manók és utána jöhet influenza is meg sem kottyan majd nekik.
puszi Csilla
bim_bam

Csilla

Ezzel én is egyetértek, nálunk is pont így volt, és a nagylányom már 6éves lesz januárban, de ő már ritkábban szokott megbetegedni, mint a fiaim.
Tényleg megerősödött a szervezete.

Doris!
Mi van veletek? Meggyógyultak már a gyerekek? És te hogy bírod?

Mimóza!
Hogy van a szád? Meggyógyultál már? Gyerekek jól vannak? Nálunk szerencsére már meggyógyult Zolika és lekopogom a többiek megúszták!!!!
És van még egy jó hírem, hétfő óta végre van állása Zolinak az önkormányzatnál az építési osztályon, pont ott, ahol annyit szenvedtünk az építkezés alatt. Végre teljes az életünk!!
Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva! Nálunk a "kaki-pisi-bugyi" szlogen ment, de mindig hoznak haza azoviból is ezt-azt. Majdcsak kinövik! Nem? Én mindig elmondom, hogy ezt nem, és hogy miért, de azért nem üldözöm tűzzel-vassal. úgyis reménytelen. Persze megkövetttttelem, hogy pl asztalnál ne mondjanak ilyesmit. Claire
claire

Elnézést, nagyon fáradt vagyok, csak Évának tudok válaszolni: Gratulálok Zolinak, tudtam, hogy ti mindig talpra estek, mint a macska és minden rendeződni fog!!! Fogam még nem ok. Holnap újra elugrom az orvoshoz, mert szerintem bennefelejtett még egy varratot. Gyuri sérvét ma műtötték, szegénykém elég rosszul volt du. Gyerekek rendben.
Többiek: Bocs az off-ért.

Marcsi!
Jó lesz ez így, majd meglátod! (Nekem amúgy a kislányommal volt a legnehezebb, bár most már nagyon jó a kapcsolatunk, de ezért keményen meg kellett dolgoznunk...)Aranyos a fénykép!

Jó éjt mindenkinek!
M.
mimóza

Mimóza!
Sajnálom, hogy még mindig nem tökéletes a fogad.
Gyurinak jobbulást kívánunk! Nem lehet könnyű felnőtt korban egy sérvműtét. MÉg szerencse , hogy a gyerekek most jól vannak és így talán könnyebb egy kicsit.

Claire
Az se rossz!! Én sem ütöm-vágom őket emiatt, de amikor már napi százszor elismétlik és én százszor elmondom nekik, hogy nem szabad ilyet mondani, akkor néha elfogy a türelmem.

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva! Na azt nem csodálom, én is kiosztzom őket időnként!
Mimóza! Jobbulást nektek!
Claire
claire

SziasztokKép
Bocsánat, hogy el-el tünedezem egyszerűen folyton el vagyok maradva meg nagyon lehangolódom sokszor mikor már letettem a kicsiket aludni és ilyenkor nem nagyon irogatok sehová sem.
ÉvaKép
Köszi, még mindig köhög Geri és én is csúnyán benyaltam valamit. Lilcsikéről csak annyit kop-kop-kop mert nem akarom elkiabálni újra....
Holnap búcsúztatjuk Anyukámat amit "várok" mert úgy érzem ezzel talán le tudok zárni egy fájdalmas életszakaszt. Magánéletileg nem tudok mit irni...igyekszem türelemmel viselni a helyzetet de kétségtelenül életem legszomorúbb Karácsonya elé nézek. Ami vigasztal, hogy a gyerekek pont fogékony korban vannak amikor elvarázsolja Õket minden úgyhogy nagyon szeretnék "csodákat" véghezvinni!
MimózaKép
Sajnálom a fogdolgot...jobbulást kivánok és a Férjednek is gyors felépülést!
ClaireKép
Hogy álltok a szemcsivel? Megvan már? Milyen?
CsillaKép
Ti hogy vagytok? Remélem igazad lesz és kinőjük a betegeskedést....

Puszi:Doris

ui:Elnézést, hogy nem reagáltam mindenkinek.
doris

Szia Doris!
Igen, nem csoda, hogy várod, végig kell ezt az utat járni.
A csodák benned vannak, és ahogy én ismerlek át is tudod majd adni őket: Kívánom, hogy egy igazi, nagybetűs Karácsonyod legyen!
Megkapta a szemcsit, írtam a szemcsis profilba. De nem vagyok biztos benne, hogy kell, és hogy jó. Ma délután adtam rá. Jól tűrte, de e párom szerint időnként mellényúl a dolgoknak. MÉg nem tudom, mit csináljak. Jó lenne meggyőződni, hogy jót csinálok: Claire
claire

ClaireKép
Anno mikor kezdtük a szemüveg hordást-ragasztást akkor Geri elényúlt a tárgyaknak vagyis a távolságokat rosszúl mérte fel. Az agynak szoknia kell az új helyzetet, kitartás de persze vitasd meg a szemészorvosotokkal isKép
KösziKép

doris

Doris! És kenned kellett pupilla tágítóval?
Többiek, bocs, majd átugrunk a szemcsis topicba, vagy emailbe!
Köszi: Claire
claire

ClaireKép
Nem, nem nekünk sosem kellett kennünk csak szemvizsgálat elötti napon kellett pupillatágitót cseppentenem de az csak egy alkalommal volt szóval nálunk simán megy a jó szem ragasztás kicsit több mint fél napig ill.állandóan hordja a szemcsit.

doris

Sziasztok!

Na én is néha benézek! Kép
Jobbulást a betegeknek! Remélem egyre kevesebben vannak!
Nálunk szerintem már legalább 1 1/2 hónapja egészségesen járnak oviba a fiúk! Tömöm őket rendesen vitaminnal az már biztos! Reggel 1/2-1/2 500-as C-vitamin, este 1-1 marslakó. És nagyon sűrűn joghurt. És nemcsakhogy ettől egészségesek, de az étvágyuk se semmi! AZ oviba mindent megesznek, még a rossz kinézetű lekváros kenyeret is. Itthhon mag vacsora után még simán bevernek egy Activiát. Persze utána még kakaó. Szóval bejött a masszív vitaminevés. Mondjuk csináljuk a bronovax-om kúrát is. Még egy adag van. Kép
kakitéma...
Régebbe nálunk is ment, mikor még új volt az oviban, de aztán azt mondtam, hogy ilyet csak a buták mondanak, és egyáltalán nem vicces. Nemsokára abba is hagyták szerencsére, mert annyira égő volt, hogy mentünk az úton és minden kaki meg kuki volt és vihorásztak rajta.
Gyes...
Mikortól lép életbe a törvény? Januártól? Vagy már elfogadták?
Nálunk soha mégcsak nem is említették az oviba, hogy baj lenne, hogy egésznaposak. Még azt is meg tudnám oldani, hogy ne legyenek azok, de nem hiszem, hogy az egészséges lenne. És azzal hogy egyeztetik össze, hogy pl. nagycsoportban vagy, hogy is van... 5 éves kortól nézik, hogy mennyit hiányzik a gyerek az oviból. Igazolatlan hiányzás nem igazán lehet lehet, vagy limitált. Akkor is el kell hozni ebéd után? hm....

Mikorra is van tervezve a buli? Sajnos bekrepált a gépem és nincs most meg a levelezés. A fiúk gépén garázdálkodok, mert anyósnál vannak. Kép

Na megyek, mert holnap sok dolgom lesz.... A céghez jön heti 2x2 órára (munkaidőben Kép) angoltanár, és tanulnom is kell. Kép Kép

Jobbulást mindenkinek!!!
Marcsi Neked meg GRATULAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Kép Kép

Vikics

KépKép
vikics

Vikics!

Jó hogy írtál!!!!
Én hiába mondom nekik, hogy csak a buták mondanak ilyet, arra azt felelik, hogy ők azok. Szerintem soha nem fogják abbahagyni! Nekem is olyan ciki, amikor emberek közé megyünk és ők egyfolytában csak "fos-kaka-szar"-oznak, még az a jó, hogy úgy elhadarják, hogy sokan meg sem értik mit mondanak. Mostanában azzal próbálom őket visszafogni,hogy a Télapó figyeli őket és ha ilyeneket mondanak nem hoz nekik semmit, csak virgácsot, de nekik az is jó ilyenkor azt válaszolják. Nagyon kis feleselősek lettek mostanában.

A buli dec. 17én lesz, mi sajnos nem tudunk menni, mert pont akkor lesz a Lorenának a táncos fellépése és azt nem hagyhatjuk ki. MAjd legközelebb elmegyünk.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok lyányok!
csak bejelentkezem mi is betegek vagyunk nagyon köhögünk és tiszta taknyák vagyunk láz még nincs de nagyon makacsul tartja magát
Mindenkinek jobbulást, kár hogy a buli messze lesz nekünk de a képeket nagyon váromKép
puszi Csilla
ja nálunk a pofa be és annak különböző változatai mint pifa be pofa bi mennek hátha az nekem nem tűnik fel ill. lehet monfűdani nem is azt mondtam ez már a rafinéria csúcsaKép) aztán még a bunkó a hülye meg a " te büdör szaros kis dögöm" ő a macska ,nem tudom honnan jött de tartósan használasos úgy tűnik.
És az hogy a télapó figyel meg hallgatózik és a Jézuska ( Réz Jóska tesóm kislánya fordításában igaz ennek már jó 3 éve is van) is nagyon közel van meg a türelmes magyarázatok és meg nem hallások melett a szádra verek meg az agyon csapázlak fenyegetőzések sem használnak. A szelektív hallást profi szintre fejlesztettékKép)
bim_bam

Sziasztok!
Ez a takony nálunk is "járt", más nem volt hozzá. Mosom, porszívózom az orrukat, meg nem voltunk úszni.
Anyósom szerint az ilyen "kakizás, szarozás", olyan nekik, mint amikor a felnőttek "disznó viccet" mesélnek egymásnak!
Claire
claire

Csilla

Jobbulást nektek, kívánom, hogy mielőbb gyógyuljatok meg!!!! Jó fejek lehetnek nálatok is a gyerekek!!! A milyeink is olyan jókat mondanak, mostanában mindenre azt mondják: "Te jóságos jupiszter!" valami mesében hallhatták, de jó fejek.

Claire
Igaza lehet az anyósodnak, mert az enyémek amikor ezeket a szavakat mondogatják egymásnak olyan jókat vihognak hozzá, hogy majd szétesnek.
Nektek is jobbulást!!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Mióta a férjem dolgozik, a gyerekek meg 3-ig oviban vannak olyan magányosnak érzem magam itthon egyedül, megszoktam már a nagy ricsajt és olyan furcsa most ez a csend.
Takarítgatok egy kicsit, főzök, mosok, de ezzel is hamar megvagyok. Mondogattam is már a férjemnek, hogy kéne még egy kisbaba, most már bőven lenne rá időm, de azt mondta még várjunk egy kicsit, hogy elvégezzem a sulit stb.
Az egyik kutyusunk lehet, hogy terhes, úgyhogy most rajta kiélhetem az eféle hajlamaimat. Már alíg várom, hogy megszülessenek a kiskutyái!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

hali még egy kis ricsi száj a legviccesebb: hókuszpókusz bakegér és ezt mondja mindenkinek mindenhol és nagyokat vihog mert szerinte naon vicces egyébként a papától tanultaKép)
bim_bam

ÉvaKép
Annyira aranyos és "irigylésre méltó" amit irtál Magadról, Magatokról...hogy az már meghatóKép Drukkolok, hogy ne csak kiskutyulikon élhesd ki ezt a hajlamodatKép
CsillaKép
Jobbulást NketekKép
VikicsKép
Örülök, hogy jól vagytokKép

doris

hát lyányok nekem is annyi én is elkpatam úgyhogy egy darabig nem leszek sziasztokKép
bim_bam

Doris!

Aranyos vagy!!! De még én is belátom, hogy legalább 1,5-2 évet várnunk kell a babával, aztán addigra meg lehet, hogy meg is gondoljuk magunkat, még meglátjuk.
Gyerekek jól vannak? És te?

Bim-bam!
Sajnálom, hogy te is lebetegedtél!!!! Gyógyuljatok meg!!!!!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

mimóza!
utólag is boldog szülinapot a fiúknak!
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi, köszi, jólesett a köszöntés!
Sokszor meghatódtam ám kedden... Olyan drágák a mütyürkéim, gyakran eszembejut a kezdet és olyankor hatalmas hálát érzek, hogy ilyen tökéletesek lettek!
Biztos te is így leszel ezzel a kicsi születése után és talán nem is fogod érteni magad a kezdeti bizonytalanság miatt! Kép

Doris,
Holnap megyünk szemészetre, kicsit izgulok a ti példátok miatt. Sajnos én a másfél évvel ezelőtti vizsgálat miatt teljesen elbíztam magam és már egy éve halogatom a kontrollt... Tiszta hülye vagyok! Jól emlékszem Gerit is Vámos doktornő vizsgálta? (Mária u.)

Jó éjt mindenkinek!
Mimóza és a fiúk
Kép
mimóza

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! Kép
Mi is azok vagyunk. Kép

A buliról van valami újabb fejlemény?
Sajnos mostanában már nincs időm követni a topikot. Kép

Mi a száma, annak a törvénynek, hogy Gyes mellett 8 órában lehet dolgozni?

Eri
simones

Mimóza!

Utólagosan mi is boldog születésnapot kívánunk Csabinak és Marcinak!!!!!
Volt buli? És a torták milyenek voltak?
Nagyon édesek ezen a képen, igazán büszkék lehettek rájuk!!!!
A szemvizsgálat miatt szorítok, de szerintem nem lesz semmi baj!!!
Én a kardiológiával vagyok így, nekünk évente kell kontrollja járnunk az Ádám szívzörejével és már júliusban lejárt az egy év, már kértem is időpontot, de csak februárra adtak!!! Kicsit mi is elcsúsztunk az egy évvel.

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

MimózaKép
Én is gratulálok a FiúknakKépKép Annyira édesekKépKép
Igen, mi is Vámos dr-nőhöz jártunk. Utoljára egy éve dec.20.-án állapitotta meg mindkét gyerkőcről, hogy egészségesek, szemüveget egyik sem igényel aztán január elején kiderült, hogy Geri bal szeme -7D-s. Ettől függetlenül azt mondom rosszkor voltunk rossz helyen a doktornőt sokan dicsérik csak én már nem tudtam megbizni benne meg szegény folyton rohant is, mindig úgy éreztem, hogy nem jut elég idő ránk... Mondjuk mi elég gyakran két-háromhavonta jártunk. Drukkolok, hogy minden rendben legyenKép Egyébként nálunk Gerinek külső ránézésre is különböző méretű a két szeme szóval látszik, hogy nem tökéletes, ez is gyanakodásra adott okott, ezért is vittük el kint is orvoshoz. Ird majd meg mi volt!
ÉvaKép
Köszi, gyerkőcök...kop-kop-kopKép Geri még köhög ami már 3 hete tart de fül-orr-gégészetileg rendben vanKép Mostanában gyártom az üvegmatricákat és a lakás már mindenütt telis tele képekkel...pedig csak az Õ szobájukat terveztem kidisziteni de annyira élvezik és várják minden reggel a friss képeket, hogy nem okozhatok csalódástKép Én hogy vagyok? Húúú azt hagyjuk is...

Remélem minden kis beteg gyógyulgatKép

doris

Köszi Éva!
Kedden volt egy kis ünneplés ötösben, akkor tőlünk kaptak egy-egy játékot, volt torta, éneklés. Ma tartottuk a nagycsaládi szülinapot, itt voltak a nagyszülők, nagynénik, unokatesók, épphogy elfértünk. Kaptak duplot, kiskötényt-mert imádnak segíteni a konyhában- ezt, azt, de a legnagyobb sikere a lépcsős WC ülőkének volt, este alig tudtunk kimozdulni a fürdőből, mert felváltva próbálgatták...Kép
A torta most már hagyományosan kétféle: egyik fele "szőke", azaz diós, másik fele "barna", azaz csokis. A pótnagyink készítette és szuper finom volt mindkét része! Kép

Ne aggódj Ádám szívzöreje miatt, ha komolyabb baj lenne a szívével, annak biztos lenne jele, pl. fáradékony lenne.

Doris!
Hááát, nem túl bíztató, amit Vámos doktornőről írtál... Az igaz, hogy állandóan rohangál fel-alá, amikor még pici 2-3 kg körüli csecsemők voltak a fiúk akkor is órákat kellett rá várni, mert a ROP rendelés alatt nekiállt műteni- de gondolom neked is hasonló élményeid vannak. MOst 10-re volt időpontunk, 1/2 12-kor már ki is jött a nővér a TAJ kártyánkkal megkérdezni, hogy jártunk-e már itt korábban...Közben a fiúk szuper türelmesen várakoztak, nagyon büszke voltam rájuk. Majd amikor rájuk került a sor szépen együttműködtek a doktornővel, mindenre válaszoltak, amit kérdezett tőlük és úgy tűnik, hogy minden rendben van velük! (Egyre kisebb ábrákat kellett egyik, majd másik szemmel felismerni.) Nagy kő esett le a szívemről! Azért bízom benne, hogy most nem tévedett a doktornő, mert tényleg még a legkisebb képeket is felismerték mindkét szemükkel a messzi táblán. Csak egy év múlva kell újra kontrollra menni.
Klassz, hogy készítesz üvegmatricákat, én is nagyon szeretek alkotni! Ezen a télen úgy tűnik kicsit több időm jut erre,már készítettm decoupage képecskéket, viasszal díszített gyertyát, textildecoupage-t és varrtam egy karácsonyi terítőt is. Még szeretnék karácsonyi ajándékba házi müzlit és citromlekvárt (lemon curd) készíteni.
Remélem az üvegfestés alatt kicsit ki tudsz kapcsolódni...

Jó éjt!
M.
mimóza

mimóza!
én is mostanában vinném a fiúkat. mi még egyáltalán nem voltunk szemészeten Kép Kép Kép Kép
vámos dr.-nőhöz akárki bejelentkezhet? tudsz esetleg telefonszámot adni?
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Dr. Vámos Rita: 266-05-13/4504 v.4594 reggel fél 9 körül érdemes hívni, akkor ő veszi fel. A Mária u.-i szemészeti klinikán dolgozik és állítólag a ROP-hoz szuper jól ért, de ti abban már nem vagytok érintettek! Kép
Gondolom be lehet hozzá bárkinek jelentkezni, de azért kérdezd meg.
M.
mimóza

Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogyha GYES mellett félállásban dolgozom, jár-e a gyermekek utáni szabadság?

Eri
simones

Eri!
nekem 4 órás állásra ugyanannyi szabi járt, mintha 8 órás lettem volna.
Buli továbbra is 17-én lesz.
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Mimóza!

Nagyon örülök, hogy ilyen jó híreket hoztál a fiúkról!!!! És tényleg büszke lehetsz rájuk, hogy olyan türelmesen várakoztak, mert az enyémek erre képtelenek, pedig már nagyobbak!!!
Jó lehetett a buli! Édesek lehetnek, ahogy a wc ülőkét próbálgatják.

Doris
Örülök, hogy ti is jól vagytok! Kívánom, hogy a Jézuska egy kis boldogságot hozzon már neked is ne csak fájdalmat!!!!
Szép lehet a sok matrica, ügyi vagy!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Boldog Mikulást kívánok mindenkinek, a gyerekeknek sok-sok ajándékot!!!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Kép

Kép

Kép
éva75

Lányok!

Merre vagytok? Én itt szépen magammal ellevelezgetek, de azért jó lenne, ha ti is írnátok!!!!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

SziasztokKép
MimózaKép
Nagyon gratulálok a szemészeti vizsgálathoz meg hogy ilyen türelmesek voltak a gyerkőceid, le a kalappalKép
Decoupage képet (ugye ez a szalvétatechnikás?) még nem készitettem soha de nagyon tetszik az egész úgyhogy szeretném majd megtanulni. Nem tudod véletlenül, lehet mondjuke gy kezdő csomagot venni amiben minden benne van és le is van irva miként kell dolgozni az anyagokkal? Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent csinálszKép
ÉvaKép
Köszi a jókivánságokat, el is szégyeltem magam, hogy nem irtam pedig be szoktam ám nézni... Tündériek a kis minimikukKépKép
Karácsonyi fa alá egyenlőre "Egészséget" kérek aztán a többit majd az élet hozza... Talán nekem már eddig is túl sok jutott a jóból, meg a boldogságból...

Mi Apósomék Mikulásünnepségére mentünk el, de egyenlőre még nagyon féltek a gyerkőcök a Mikutól igy majd jövőre újra nekifutunkKép Ajándékban Kukásautót és műanyag Villamost kaptak meg apró cicákat és kutyusokat - mini figurákat és annyira boldogok voltak, hogy az csudaKép Mindegyik nagyon olcsó ajándék volt, de erre vágyódtak igazánKépKép

Remélem mindenkinek kellemesen telt a MikulásozásaKép

doris

Doris

Örülök, hogy jól telt a Mikulásotok, majd megbarátkotnak a gyerekek vele jövőre, tavaly még az enyémek is féltek tőle, most meg olyan szépen elbeszélgettek vele, még verset is mondtak neki és rajzot is készítettek, aminek nagyon örült a Mikulás.
Butaság, hogy túl sok jót kaptál az élettől, még sokkal, de sokkal többet érdemelsz!!!

Puszi
Éva

Kép

Kép
éva75

sziasztok!
a dec. 17-i buli már nagyon közel! ki tud végülis jönni?
dobtok egy mailt?
two-in-one@index.hu
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

sziasztok!
béna voltam és kitöröltem azt a jó kis levelezést, amit topikos ikertali ügyben folytattunk. ha esetleg valakinek megvan belőle egy levél, amin látszik a sok-sok cim, megtené, hogy átküldi? e-mail cim továbbra is: two-in-one@index.hu

szóval...dec. 17-én délelőtt egy belvárosi játszóházban találkozunk. gyerekenként 850 Ft. dumálunk és eszem-iszomra is készülünk.
valszeg mindenki nagoyn elfogalt, mert senki nem jelzett ma reggelig... azért legyen?
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Marcsi!
Mi megyünk, ha nem lesznek betegek. Kép Szilviék is jönnek. Kép
Tegnap nem értem rá este bekapcsolni a gépet. Most pedig megyünk a fülészetre Zolival. Kép

Eri
simones

Marcsi

Úgy néz ki mégis el tudnunk menni mi is a talira, mert Lorena nem hajlandó elmenni a fellépésére.

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva!
örülnék, ha jönnétek, de szerintem ez csak valami lelki életi tünet Loránál. Talán a sok készülődés, vagy valami rossz élmény a próbán. Bizzál benne, hogy a nagy napon lezs kedve elindulni Kép
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

húú, lányok!
rajtam ma jött ki a muffin sütő kór. ma már a 3. fajtát próbálom ki. ez tényleg nagyon gyorsan megy és frankó a hatás. iszonyú egyszerű a recept.
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi

Most már úgy néz ki tuti, hogy megyünk a talira, mert Lorena már két hete nem jár táncra sem, a fellépést is lemondtuk már. Azt mondta nem szeret járni, mert van ott egy kislány, aki mindig csúfolja, piszkálja őt és ezért nem akar járni, meg a tánc mellett még úszni is jár és azt mondta, hogy ez a kettő sok neki és ő csak úszni szeretne járni, én mondjuk nem bánom, mert egy csomó pénzt és időt spórol meg nekünk ezzel, majd talán egy pár év múlva jobban fogja érdekelni és akkor is folytathatja.
Úgyhogy, ha nem leszünk betegek megyünk.

Gabi
Boldog névnapot kívánok!!!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Marcsi!
Én szeretnék ott lenni mindhárom gyerekkel! Legalább a férjem nyugodtan tudja majd elvégezni a hétvégére hazahozott munkáját...

A muffint én is nagyon szeretem! (Remélem érted a célzást... Kép ) Tényleg, nincs szükséged néhány terhes ruhára?

Azt hiszem én majd túrós pogácsát viszek.

E-F Gabiról tudtok valamit?

Jó éjt!
Mimóza
mimóza

sziasztok!
mimóza! vettem az adást Kép tegnap kb. 25 perc alatt (tésztakeveréssel, sütéssel együtt) mákos meggyeset sütöttem. eddig ez sikerült a legjobban. szuper lenne, ha összejönne a csapat Kép
gabi írt, és jönnek elvileg mind a 4 sráccal. hányós kór ment végig rajtuk. hétvégén kisrobin volt a sor Kép
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

25 perc! Szuper! Nekem a csokis a kedvencem.
Jó lenne, ha Gabiék meggyógyulnának!
M.
mimóza

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?