Új privát üzeneted érkezett!

Szia Alma!
Nekünk már csak éjszakára van pelus, (2é4h)de csak akkor krémezem, ha pirosságot látok. Régebben, intenzív pelusos időkben nálunk nem krémezésfüggő volt a pirosodás, hanem a pelenkán múlott. Tudom, hogy a popolinisek most megbotránkoznak, de nekünk a Pampers pelus mindhárom gyereknél bevált. Ellenben az összes egyéb bolti eldobható pelenkától lángvörös lett a popsija. A Pampersben viszont minimális krémet használtunk.
Éva
 


Sziasztok!
Az "örökbebabára várva beszélgessünk" topicosok nevében szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy jótékonysági koncertet, ha tudjátok, terjesszétek és gyertek el! KÖSZÖNJÜK!!!


"Muzsikával az újszülöttekért!"

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek:

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért.
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

"A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!"


A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép


Sziasztok!

Jó volt olvasni ezt a sok hozzászólást a popsikrémekről. Érdekes módon az általam használt kenőcsöt senki sem említette. Azt tudom csak mindenkinek tanácsolni, hogy a Bepanthent is próbáljátok ki. A kórházban ezt adták, majd a védőnő is ezt ajánlotta. Úgy gondoltam, hogy ha a kórházban a pici életének első napjaiban már lehet használni, akkor olyan rossz nem lehet. És nálunk már 5 hónapja jól bevált.

kkryxta
 
 

 
 

Sziasztok!
Mikor Megszületett a kisfiam próbáltuk e gyógyszertárit amit a Gyerek orvos írt fel ,de attól kipirosodott a feneke.
Így aztán A nagynéném javaslatára kezdtük el használni a Suducrem-et.
Ez nagyon jó!!!!Gyönyörű A popsija tőle.
A Bepanthen is bevált de maradtunk a Sodocremnél.

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!


Nekünk is nagyon bevált a Sudocrem!
Pillanatok alatt eltűnteti a pirosságot!

Az ára sajnos nagyon húzós de szerintem megéri!

Mi is esténként és akkor kenjük ha kipirosodik szerencsére elég ritkán... egyik nyaralásra nem vittük magunkkal kikrapek feneke teljesen bepállot a hosszú út alatt napokig ronda volt pedig pucér fenékkel rohangált végül sikerült szereznünk bekentük, másnapra nyoma sem volt...

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
A doktornéni azt mondta, hogy a Sudokrémet nem lehet 10 napnál hosszabban használni.
Tudtátok?Ezért a fenti állítással vigyázzunk:

A SUDOCREM hatékony babapopsikrém. Mindennapos rendszeres használatával megelőzheti az előforduló problémákat

Lucsia
 
 


Még annyi, hogy ezt én sem tudtam, már lassan 1 éve ezt használom, de csak akkor ha piros a babuka febneke és én is megy vagyok nagyon elégedve ezzel a krémmel, de nem tudtam, hogy nem lehet folyamatosan ezt használni.
 
 


Sziasztok!

Mi vagyunk a kivétel. A Sudocremet nekünk nagyon sokan ajánlották, ki is próbáltuk a kisfiúnk problémamentes popsiján. A következő pelenkázásra már égő vörös volt, de sajnos meg sem fordult a fejünkben, hogy a krémtől, így bekentük újra. Nyílt sebek lettek rajta.
Nekünk a gyógyszertári boraxos popsikrém vált be.

Lidke
[img]http://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
 


Sziasztok!

Nekünk a Sudocremmel az volt a bajunk, hogy nem tudtam egyenletesen elkenni. :? Lehet hagynom kellett volna a popsitörlöböl "kijövö" olajat kicsit megszáradni, de nálunk anélkül is elég körülményes a pelenkázás.
Mi maradtunk a gyógyszertárinál (infantum), az tökéletesen bevállt.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó