Új privát üzeneted érkezett!

Kata!

Köszönjük szépen a bókot. nagyon jól esett, bár Emmáról lehet nagyon rossz képet is csinálni, főleg vakuval, egyszerűen lecsukja a szemét, és ha ezt épp menet közben kapjuk el akkor félelmetes hogy hogy tud kinézniKép Nincs is szívem lecserélni a profilt, pedig van újabb kép is. Egyébként fényképészre többet nem költünk, mert ő sem csinált jobb képeket.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Kata! Ne legyél már ilyen hihetetlenül pesszimista, mert még olvasva is fáj.

Jóakaró (tényleg)
jóakaró
 


Kata!
Remélem, azota megnyugodtal, Peti pedig jol van!!!Ijesztö lehet, ha valaki(az asztrologus spiné) ilyenekkel ijesztgeti az embereket, de nem szabadna ennyire komolyan venni.Gondolom, azota Phaedra ismeröse is, meg az a masik hölgy, akiröl irtal, megcsinaltak a horoszkopotokat, és minden ok!!!Ha engem ijesztett volna igy meg valaki, biztosan megcsinaltatom még par helyen a horoszkopot, anélkül, hogy mesélnék az elözö, negativ horoszkoprol, nehogy befolyasoljam az ujabb asztrologust!!!Van egy ilyen is, amin böngészhetsz: www.asztronet.hu
Irj, mi van Veletek!!!Jol vagytok???Egészségileg, lelkileg???
Vendég
 

 
 

Ne is haragudjatok, de tisztára vicces, mit összerugóztok ezen a témán. Nem az asztrológián, az, O.K. Hanem azon, hogy naív emberek mindig lesznek, és aki ennyire naív, annak nem kell asztrológushoz menni. Mindig lesznek felelőtlen/buta emberek, de ezeknek a véleményét mégiscsak meg kell tudnom ítélni. Kata, ne légy hiszékeny, mert ez minden területen visszajön Neked. Én nem is értem, mit aggodalmaskodsz ezen.
Zsu
tzsuzsa
 


Sziasztok!

Ó, már el is felejtettem, ezt az asztromókust. Minden rendben, nem csináltattam több horoszkópot.
Kukacz nagyon aranyos vagy, köszi az érdeklődést!

Peti jól van egészségileg, lelkileg is (én is), bár azért történnek vele továbbra is hajmeresztő és aggódni való dolgokKép
De most nagyon jó minden, és a kistesó ha Isten is úgyakarja március 03 körül érkezikKép

Puszi: KAta
LadányiKata
 


Hello Kata!
Tökjo, hogy jol vagytok. Peti nemsokara 2 éves, ugye???Milyen hajmeresztö dolgok történnek Vele???Szerintem minden kisgyerek hihetetlen dolgokat müvel...
A kistesohoz szoriiitok.
Tzsuzsa!
Igazad van, sok a hiszékeny ember. Viszont, ha valaki, valamiért komolyan szenved, meg kell probalni segiteni neki. Nem???
Vendég
 


Sziasztok!

Hát néhány dolog:
felmászik a kanapé peremére az ablakba (van rács), a strandon kiszökik a gyerekmedencéből, és spuri át a mélyvízbe, és ugrik is (karúszót már jegypénztárnál ráadjuk), a mászóka legtetejéről leugrik, a legdurvább, és nem is vicces tegnap volt: lenn voltunk a játszón, tolta egy kislány babakocsiját a járdán. Az út végén egy nem túl forgalmas autóút van. Már számításaim szerint "közel" járt, utánnakiabálok (persze nem voltam tőle messze), hogy Peti, állj meg, fordulj vissza. Hátranéz, röhög eggyet, és el kezd nagyon rohanni ki az útra. Az útpadkán kaptam el. Azt se tudtam, mit csináljak vele, mert még sosem kapott ki, ha egyszer egyszer a kezére csaptunk, kiröhögött. Így veszekedtem vele, le is görbült a szája, de nem hinném hogy vette a lapot.
Igen, októberben lesz 2 éves.

Puszi, mert megyünk reggelizniKép

Kata
LadányiKata
 


Szia!
Most kell 1 kicsit keménynek lennetek a Fiatalurral, mert késöbb a fejetekre nöhet. Nem szabad bantani,( azaz megverni,) de leszidni igen. Ha legörbül a szaja, görbüljön.A kicsi gyerekeknek azért is szükségük van hatarokra, éles hatarokra, hogy megtanuljak, mit szabad, mi jo nekik, mit nem szabad, mi a veszélyes.Furcsan hangzik, de a tiltasok meg is nyugtatjak a gyerekeket, innen tanuljak meg, miben hol a hatar. Nyugodtam szoljatok csak ra, az usziban pedig nagyon vigyazzatok!!!
Amugy én is ilyen bünrossz pici kölök voltam, belementem ruhastul a Balatonba, amikor Apu nem nézett oda,ki-be maszkaltam at ablakokon, stbstbstb. Megmaradtam. Vele is minden ok lesz!!!
Van 1 olyan topic, hogy Tulsagosan aggodom a gyerekért, vagy vmi ilyesmi. Talan érdekel, ha még nem jartal arra...
Puszi, vigyazz Magatokra!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Kicsit más téma,de talán mégis idevágó.Remélem szokott még valaki erre járni,aki jártasabb ebben a témában. Szóval, mi lehet az igazság abban,hogy a csecsemők 1 éves korukig látják azokat a minket körülvevő dolgokat,amiket mi nem.
Pontosabban kifejezve,az angyalokat,szellemeket,más dimenziójú lényeket? Ez mit jelent számukra? Félelmet? Megnyugvást? Vagy tul,képp semmi jelentősége? Pontosan meddíg érzékelik ezeket a dolgokat? Lehet- kell ellene tennünk nekünk szülőknek valamit? Félelem érzet,és sírás,lehetséges-e miatt? Bármi amit tudni lehet ezekről a dolgokról,az érdekelne.
Köszönöm előre is mindenki válaszát!
Egy aggódó,és mindent tudni szeretne anyuka.
Agódó
 


Szia Agódó!
Látom kerestél Kép
Nos, hallottam és olvastam is ilyenekről, de igazából nem méllyedtem el benne. De csak azért nem, mert még nem sikerült olyan emberrel beszélnem, aki valóban meg tudott volna győzni az egyik vagy másik oldaláról.

Írj egy mail-t (profilomban a cím).

Sagittarius!
Nem jelentkeztél.... ?
Phaedra
 


PHAEDRA!
KÖSZÖNÖM,HOGY JELENTKEZTÉL!
Most van egy kis problémám,de ahogy tudok írok!
Mégegyszer KÖSZÖNÖM!
Agódó.
névtelen
 


Phaedra!
Írtam neked,remélem megkaptad,ha nem kérlek jelezd!
Agódó
Agódó
 


Agódó!
Eddig még nem kaptam semmit!
Phaedra
 


Phaedra!
Nem értem miért? Du. ha alszik a gyerkőc újrapróbállom.
Agódó
Agódó
 


Phaedra!
Megkaptad?
Agódó
Agódó
 


Agódó!
Még mindig semmi, küldtem most magamnak egy próba mail-t és elmondom, hogy mitörtént (ha végre átér)
 


Szia Agódó!
A próba mail sem érkezett meg. Nem tudom, de akkor itt van egy másik e-mail cím. Küld erre légyszíves:
bimbike1@hotmail.com

Phaedra
 


Kedves Phaedra, és Agódó!

Látom, hogy bajok vannak az e-mailekkel. Nekem is ugyanez a problémám, és szerintem a freemail-ben van a hiba, nem jött meg a küldött mail, mert netpostára viszont megkaptam őket!

Sok szerencsét!

Zsuzsi
Zsuzsi
 


Szia Agódó!

Nekem most 2 hónapos a 3. babám. Korábban is hittem a lélek létezésében (+vallásosnak tartom magam), de amiótaa babáim vannak, találkoztam néhány furcsa dologgal, amit egyértelműen így magyarázok.
Ez a kicsi pl. mostanában kezd nézni, mosolyogni. De sokszor, amikor egymásra mosolygunk nem az arcomra mosolyog, hanem a fejem fölé.
A nagyobbikom kb. 2 éves volt, amikor egyszer napközben kezembe akadt egylevél. Egy pap ismerősünk írta, a témája a világvége volt - hogy miért jó, hogy nem tudjuk mikor lesz.
Kisfiam akkor még csak a 2 szótagos szavaknál tartott, de miközben olvastam, arra lettem figyelmes, hogy az asztal körül rohangál és azt kiabálja: világvége, világvége.
Azóta is biztos vagyok benne, hogy csak magamban olvastam! nem hangosan.
Most már 5 éves, de nemrég más eset is történt, ami azt mutatja, hogy nagyon érzékeny.
A középső fiam pedig egyszer közölte, hogy itt a doktorbácsi. Rögtön tudtam mire gondol, mert a bölcsiben volt doktorbácsi, egy fehér köpenyes, fehér bőrű, őszhajú nyugdíjas doktorúr.

Szerintem komolyan kell venni a gyerekek jelzéseit, de nem kell direkt fejleszteni őket. Ezeket a képességeket nem érdemes cél nélkül használni. Szerintem vigyázni is kell, mert olyan kapcsolatokba is keveredhet, ami nem válik hasznára.
Én igyekszem megtanítani nekik, hogy hogyan lehet ezektől a dolgoktól függetlenedni. Hogyan kell a határainkat betartatni, hogy ne keltsenek félelmet bennü(n)k ezek a találkozások.

Korábban írta valaki a Vágót. Én csak egy beszélgetést hallottam vele erről a témáról évekkel ezelőtt a rádióban. Biztosan nem fordulnék hozzá semmivel, mert nem érti, csak érdekli - mint minden embert a szenzáció.

Szia!
Ilon
Kép
Ilon
 


Sziasztok!
Phaedra!
Írok ide így bárki elolvashatja,és írhat,ha van hozzászólása,de megpróbállom elküldeni,erre a mail címedre az enyémet,és ha úgy gondolod akkor válaszolj ezen keresztül. Köszönöm!

Szóval, az igazság az amit eddíg nemírtam le,hogy e fajta érzékenységem nekem is van,eddíg ami nálam előjött,hogy érzem őket(sajnos,mert nemszeretném,félelemmel töllt el) És az évek előre haladtával,egyre erősödik. Amit ezzel kapcs megtanultam,hogy hogyan külldjem őket vissza a fénybe. A kicsim érzékenységét,azzal magyarázom,hogy 5 hónapig csak sírt,anikor a véletlen folytán valakit mellénk sodort az élet,bemért minket,és közölte azért nyugtalan a kicsi,mert ártó szellemek veszik körül. Elküldte őket,de ennél többet ő sem tud segíteni. S lám a vígasztalhatatlan sírás rögtön megszűnt. Amikor én úgy éreztem már megint van valaki körülöttünk,a gyermekem megint nyugtalan lett,és folyamatosan azt a pontot bámulta ahonnan,én is éreztem a jelenlétét,valamint állandóan a közelségemre vágyott. Aztán mikor elküldtem a szellemeket megnyugodott,és minden rendben volt. Most jogosan feltehetnétek a kérdést miért nem fordulok szakemberhez? Azért mert mikor az édesanyám már gyermekkoromban rájött a "másságomra" ő megpróbállkozott segítséggel,de mindenhol fejleszteni szerették volna bennem,ezt a tudást.Én NEM SZERETNÉM! Gondoltam így névtelenül,hátha tud valaki segítséggel szolgállni,és nem néz "furának". Szóval minden gyermek látja ezeket a jelenségeket,és ez majd elmúlik? Meddíg tart? Honnan tudjam,hogy az én gyermekem többre is képes? Hogyan nyugtassam meg? Tennem kell valamit? A gyermekek félnek ettől? Mindent tudni szeretnék,amit csak lehet ezzel kapcsolatban! Reméllem nem voltam túl zavaros,érthető,amit leírtam.
Köszönök minden hozzászólást!
Agódó
Agódó
 


Szia Agódó!

Ezt most talán jobb lenne név nélkül írni, nehogy hittérítéssel vádoljon valaki. Kép
Röviden: Jézus nevénél nincs erősebb. (Akkor sem, ha nem hiszel Benne.)

Szia! Ilon
Ilon
 


Szia Ilon!
Ezzel,most arra célzol,hogy imádkozzak?
Megteszem minden nap!
ötlet még mellé?
Köszi,szia
Agódó
Agódó
 


Agódó!
Küldtem Neked mail-t.

Zsuzsi!
Nekem továbbra is botrányosan működik a freemail. Továbbra sem kapom meg az odaküldött leveleket Kép
 


Szia Agódó!

(Azt hiszem nem akartam arra célozni, szó szerint értettem, de ha minden nap imádkozol, az "biztos nem árt" Kép )
Ötlet: Dédmamámtól azt tanultam, hogy minden nap imádkozni kell a megholtakért. Most, hogy ilyen érzékeny a 2 kisfiam azt szoktuk csinálni, hogy még egy mondatot hozzáteszünk, hogy "ne álmodjunk rosszat".
Ötlet: ha ez sem használ, - volt már, hogy éjjel annyira féltem -, hogy felállva vagy térdelve imádkoztam (lehet, hogy többször is), majd minden fal felé 4 irányba keresztet vetettem. Végül úgy éreztem sikerül "kinyomni" őket a lakáson kívülre.
Egyébként is fontos a lakásszentelés. Én a férjemet szoktam megkérni (nem véletlenül őt). Új helyen különösen fontos nekem, hogy megtudjam, ki lakott ott korábban, esetleg a lakásban halt meg. Igyekszem "jó barátságban" lenni pl. azzal a nénivel, aki előttünk itt élt.
Ötlet: ha közeli rokon halt meg, lehet, hogy ő az. Nálunk épp ez történhetett pár hete. Beszélgettem a fiúkkal arról, hogy milyen is lehet ez a halál-dolog.
Szerintem egy 1 évessel is lehet ilyenekről beszélni, te tudni fogod, hogy milyen szavakkal mondd neki.
Ötlet: az őrangyal segítségül hívása.
Ötlet: közeli rokonod halálának évfordulója lehetett?

Mondjak még?

Ilon
Kép
Ilon
 


Szia Ilon!
Te mit tapasztalsz,hogyan érzed őket,miért féltél? Miért pon a férjed?
Köszönöm,az ötleteket. Nemrég halt meg a nagypapám. De ő mitakarna tőlünk? Miért jönnek ránk? Megakarnak félemlíteni? És pl,ha egyszerre 2 jön? Vadidegen? Mit akarhat,egy idegen? Te is érzékeny vagy? Angyalokban hiszek,szoktam őket is segítségül hívni. Bocs a sok kérdésért,de sok mindent, még nemtudok,nemértek.

Kérlek írj még!Phaedra!
Nem tudom mi van,de nemtudok a saját mail címemre felmenni,ezért nem írtam. Amikor végre sikerült, 48 db levelet kaptam azt sem tudom kiktől,és ráadásul folyamatosan özönlenek.
Megpróbálltam írni,de egyszerűen nem megy. Bocsi,egy kis türelmet kérek,mert azt sem tudom most mit csináljak?
Szia
Agódó.
Agódó
 


(A freemail-emmel nekem is gondjaim vannak.)

Az első kérdésedre azt hiszem nem tudok rendes választ adni, még szóban is nehezen menne.
Látom, a másodikra sem. Kép)
De általában félek "olyankor", az biztos. És azt sem tudom, hogy okkal félek-e, vagy csak pl. kimerült vagyok és ezért hülyeségek jutnak eszembe? Nem tudom, nálam ez nem igazán tiszta - szerencsére.
Én azt sem tudom, hogy idegen-e, vagy sem. Csak találgatok.
Szerintem kapcsolatba akarnak lépni velünk, nem ijesztgetni elsősorban. Rossz lehet, hogy már nem "tehet" az ember testben, ahogy addig. És a szeretteit nem ölelheti többé, ahogy mi sem őket.
Talán örülnének, ha imádkoznánk a lelki üdvükért. Egyszer ezt úgy próbáltam magamnak magyarázni, hogy amikor imádkozom fényes folyosó nyílik a fejem felett az égbe, az Istenhez. És akkor ez megmutatja nekik azt az utat, amit haláluk óta nem találnak, vagy nem mernek végigmenni rajta.
És akkor megnyugodhatnak. De lehet, hogy az egész hülyeség, nem tudom!!!
Főleg, mert egyes szeretteim jelenlétét akkor is érzem, ha már sokat imádkoztam értük...
Most olvastam valahol a neten, hogy a megholtak szeretnek továbbra is rokonaikkal maradni. De akkor biztos nem akarnak ijesztgetni.

És hogy mit tehetünk ez ellen? Szerintem az ilyen képességek ajándékok. Kérhetjük, hogy fejlesztődjenek talán, de talán "vissza is adhatjuk". Nem tudom, de ha mindez félelmet kelt, az nem jó.
Állítólag a Bibliában 365-ször van benne az, hogy "ne félj". A Dűnében meg az van, hogy "a félelem a kis halál". Szóval ha félsz, küldd el őket.

Ilon
Kép

U.i.: nem mindig tudok üzenetet küldeni, tegnap éjjel sem sikerült, de jövök, ha írsz.
Ilon
 


Ilon!
Kapcsolatba akarnak lépni velünk? De miért,és egy számomra idegen miért?
Én úgy halottam,hogy megy a harc a lelkekért a másik dimenzióban. Ki hova kerül. A szellemek pedíg befolyásolni akarják gondolkodásunkat,és tetteinket,az ő akaratuk szerint,még ha mi nem is akarjuk??????????????????????????????????????

De ha a szeretteink vannak velünk,akkor ők miért"ilyezgetnek" minket? Ha tudják,hogy minket ez félelemmel töllt el?

Azt írod,talán vissza is adhatjuk,ezeket a képességeinket. De hogyan,nem tudod? A félelem kishalál-akkor nekem neadjon isten ilyen képességet,ha tudja,hogy ez engem félelemmel töllt el!

Phaedra!
Nem tudok mailt külldeni. Ha van időd,írj ide te is létszi!

Sziasztok
Agódó.
Agódó
 


Ilon,

Véletlen keveredtem ide, de amiket írsz a velem is megesett. 14 hónapos a lányunk és néhányszor ő is láthatott másokat otthon. Én nem érzem ezeket a szellemeket, de tudom, hogy vannak. Kislányunk sosem sírt vagy nevetett csak figyelte a dolgokat. Tehát nem zaklatta föl semmi. Szerintem egy kulcskérdés van az egészben, hogy félsz-e az egésztől. Nem szabad! Csak akkor tudnak visszaélni ill esetleg befolyásolni, ha félsz tőlük. Ezt nem olvastam nem hallottam senkitől hanem én így érzem. Régebben sokat idéztem szellemeket és működött, de nem lett volna szabad, mert igazából heccből csináltuk. Szörnyen rám ilyesztettek és azóta szóba sem jöhet nálam a szellemidézés. Engem is csak addig cseszegettek amíg tartottam tőlük...később teljesen megszűnt.
Attila
 


Az én kisfiam is a mwegszületése után úgy két hónapos koráig nem a szemünkbe nézett, hanem a fejünk fölé. Először megijedtem (hogy rossz a szeme), később azon nevettünk, hogy biztos a glóriánkat nézi Kép. Talán az aurónkat látta, nem tudom. (szkeptikus vagyok aura tekintetnben - is).

Amiért most ide írok: nekem egyszer azt jósolták, hogy kétszer fogok járni a tengerentúlon. Na ez megtörtént, de én rettegek a repüléstől. Amikor először kiemntünk, az tartott vissza a rettegéstől, hogy ha azt mondták, hogy 2x járok kint, akkor most biztos túlélem. Amikor msodszor kimentünk, odaúton még biztos voltam benne, hogy túlélem, mert ugye ha 2x járok kint, akkor ki is kell érni... Aztán vhogy haza is értünk.
Jövőre valszeg megyünk újra. Én azóta rettegek, mióta visszajöttünk (mindig is biztos volt, hogy többször is vissza fogunk menni). A jóslatokban nem tudom, hogy hizsek-e, az viszont biztos, hogy nagyon könnyen lehet rám hatni az ilyesmikkel. És most szabályosan rettegek. Sokan próbáltak már nyugtatni sokmindennekl, legutóbb egy azstrológiát tanult barátnőm azt mondta, csináltassam meg a horoszkópomat, az hátha megnyugtat. Hát, nem tudom.
Csajok, mit lehet itt csinálni?
(a névteleneket kéretik távolmaradni).
üdv
Zs.

Zsóka
 
 


auránkat, bocs.

Zsóka
 
 


Kata, mi van most veletek? Piszok egy érzés egy ilyen horoszkópot megkapni...

Phaedra, remélem jársz még erre, vagy vki, aki hozzáértő. Soha nem érdekelt különösebben az asztrológia, de a hétvégén a hugom hazahozta a kisfiam horoszkópját.Azóta -hát, mit ne mondjak- nem érzem jól magam. Ami rossz történhet egy emberrel élete során, az minden benne van. Betegségek, válások,anyagi romlás, sikertelenség, korai életveszély, korai halál. 2000.08.30-án, 15.20-kor született. Mondana rá vki vmi okosat és megnyugtatót???Kép Kép Kép

Köszönöm!

Magdi
 
 


Az is jó megoldás lenne, ha vki ajánlana egy MEGBÍZHATÓ asztrológust!
Magdi
 
 


Bocsánat a beleszólásért. Több ismerősöm is járt az Asztrológiai Főiskolára, és tőlük tudom, hogy tisztességes asztrológus kisgyermeknek nem csinál horoszkópot. Mint ahogy rendes jósnő sem jósol X éves korig.
Ne kezdj el aggódni Magdi, mert azzal Te fogod negatív irányba sodorni a kicsit.
Üdv, macskási

Kép
Kép
 


A mai Nők Lapjában van egy táblázat az aszcendensekről. Na, ebben nem uaz van, mint amit kaptam a hétvégén. Erről a horoszkópról akkor talán ennyit...

Macskási, már elmúlt a aggodalom Kép Egy darabig biztos.

Magdi
 
 


GMagdi!
Itt vagyok.
Csatlakozom macskási véleményéhez, amit egy picit kiegészítenék.
Mint már itt is leírtuk egy páran, az asztrológia_nem_jósol! Fel szokták ugyan rajzolni a horoszkópot, de az alapjellemzésen kívül, valóban nem szokás mást mondani, azt pedig végkép nem, hogy milyen negatív események történhetnek.
A jellemzés során olyanokra kitérhetnek, hogy miként is nevelhető, terelhető pl. egy oroszlán gyerek. Mielőtt bárki is belekötne a szavaimba, nem nevelési tanácsadásról beszélek, hanem csak rámutatnék az "oroszlán gyerek" példájával, hogy pl. a makacssága konok fegyelemmel nem, de kellő és következetes tereléssel jobban irányítható.
Azt is szokták jelezni még, hogy mik lehetnek a ded erősségei. Pl. rajzolás vagy zene iránti fogékonyság (természetesen a későbbiekben Kép ), mire érdemes odafigyelni, esetleg mit érdemes erősíteni.

Mellesleg én az újságokban megjelenő horoszkópokból (az általad említett ascendestáblát is ide sorolom) sem vonnék le messzemenő következtetéseket. Az újságokban (is) sok minden megjelenik, de a horoszkóp nem csupán a napjegyből és az ascendensből áll, tehát nem is lehet így személyre szólóan bármit is mondani. Persze, hogy megírnak íly "leegyszerűsített" dolgokat, végtére is lapszám növelő egy-egy ilyen cikk. Ezzel nem az említett lapról óhajtok véleményt mondani, csak egyszerűen arról van szó, hogy személyre szabottan nem is lehet kompetens egy ilyen tárgyú cikk.

Asztrológus van, de meg kell kérdeznem tőle, s majd írok.

Remélem követhető voltam, de írj nyugodtan akár ide, akár a mail-címemre. Most már itt vagyok, remélem ...
 


Phaedra!

Ide írom: Bálint 2000. 08.30. 15.20-kor született.
Követhető voltál, és úgy érzem alá is támasztottad az aggályaim. Én közgazda lévén nagyon a földön járok, leginkább a kézzel fogható dolgokban hiszek, de a gyerekkel kapcsolatban valahogy mindent másképp ítélek meg.Átküldeni nem tudom a horoszkópot egyenlőre, mert nincs gépen, de megpróbálom majd vhol fölrakni és szólni fogok.

Köszi, Magdi
 
 


Magdi!
Hol született?
 


Az ember életét nem holmi újságban megjelent jövőképek irányítják, nem is a csillagok! Felelőtlenség ilyen múlandó dolgokban bízni és ezekre építeni életünket.
 
 


Faith, ha megnézed a témában az első hozzászólásomat, akkor meglátod, hogy nem egy újság horoszkópjával indult a történet, hanem egy 36 oldalas elemzéssel, amit a fiamról készítettek.

Phaedra, Gyöngyösön született.
Köszi!
Magdi
 
 


Phaedra, semmi hír?Kép Kép Kép Bár már nyugodtabb vagyok.

Magdi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó