Új privát üzeneted érkezett!

Hamarosan kiderül, hogy megfogant-e a harmadik babám. Itt olvastam: "ajándék-baba", nagyon tetszett. Tehát nem "véletlenke". Egyenlőre meg vagyok rémülve, hogy képes leszek-e türelemmel nevelni egy 3 éves, egy másfél éves és egy újszülött babácskát!
Akinek hasonló korkülönbséggel vannak gyerekei írjanak v.mi bíztatót! Köszönöm lányok előre is!
Mamóka
 
 


Nézz bele az "Egy pici meg egy kicsi" topikba! A kis korkülönbséggel született gyerkőcök neveléséről szól.
üdv
Zsóka

Zsóka
 
 


A gyermeknevelésben találsz olyat, hogy három vagy több gyermek, ill. az Anyaságról-ban van Nagycsalád kontra társadalom.
és a kedvencem: http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=20
(Ez pedig a szülőkön belül a nagycsalád)
Remélem találsz társakat!
Nekem egyébként majdnem 4 éves volt a nagy, alig múlt 2 a középső, amikor született a 3. Azóta van már 4. is, és messze van minden mama, magunk csináljuk! Imádom!
Anyagi
 

 
 

Szia Mamóka, nekem is pont másfél évente született a 3 gyerekem. 19 és 16 hónap van közöttük. Ha van kedved írni, vagy bármiben tudok segíteni, írj bátran e-mailt!
( az én gyerekeim most 4 és fél, majdnem három, és másfél évesek)

Szia
Kati
 


Szia! Nálunk a legnagyobb 5 alig múlt, a kisebb 3 alig múlt, amikor születtek az ikrek: Én is a fenti topicokat akrtam ajánlani, de írhatsz emilt is. A meglévők fiúk? lányok? vagy vegyesen? Bocs, felsírt a mi kis ráadásunk (azaz az ikrekből a másod szülüttKép ) Claire
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm a linkeket ill. a biztatásokat. Nekem fiaim vannak, édesek, aranyosak imádom őket. Ami első körben "megijesztett", hogy császárral szültem mindkét alkalommal, és vajon hogy bírja a varrat az újabb megterhelést. Kata! Köszi, majd jelentkezem. Egyenlőre van még 3-4 napom amíg megbizonyosodhatok laknak-e odabenn.
Claire! Szoktál aludni? (1h 44? :-))
 
 


Szia! Néha Kép! tudod néha elalszom mellettük este szoptatás- altatáskor, aztán amikor magamhoz térek, akkor kezdek matatni! A varratot tényleg figyelni kell, de azért menni fog! egyik barátnőm is kb így szült, mindig nézték a heget, de aztán OK lett a dolog! Hajrá! Claire
 
 


Sziasztok!

Hosszú kihagyás után jelt adok magamról. Képzeljétek, már több mint egy hete késik, tegnap megvettem a tesztet és negatív! Nincs 3. babácskám! De akkor nem tudom mi van. Mindig rendszeres volt a menstruációm. ..és az is biztos, hogy már kimutatná a teszt, mert 21 napos lenne a terhesség..
Szoptatás alatt múlt hónapban jött meg először, lehetséges, hogy most kimaradt volna egy peteérésem?
Sajnos így egyenlőre nem gazdagítom a nagycsaládosok táborát.
Mindenkinek jó egészséget!
Mamóka
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó