Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kislányom egy éves, és nem nagyon szereti a hajmosást.Nem tudtok valamilyen eszközt ajánlani, ami megvédi a szemét , hogy ne csurogjon bele a viz? Ha van ilyen ,hol lehet kapni?
Előre is köszi:Ani
Ani
 


A babaáruházakban lehet egy karikát kapni amit a fejére kell rakni amikor mosod a haját így nem csorog a víz a szemébe.
Nem tudom értheto-e, de úgy képzeld el mint egy szalma kalap aminek le van vágva a teteje és csak a karima van meghagyva.

bigacsiga Kata

Ui.: Hogy mennyire jó vagy hatásos azt nem tudom, nekem nem volt erre szükségem, de hátha jelentkezik valaki aki használta is.
bigacsiga
 


Szia Ani!
Nálunk ez annak ellenére gond, hogy járunk babaúszásra, ahol ügye víz alá is megy a baba. Ezzel a karimával úgy vagyok, mint a cumival. Lehet, hogy beválik, de meddig fogod használni, nagyon könnyű a jót megszokni.
Próbáld ki, hogy fogsz egy 1 literes flakont, és ha már stabilan áll a kádban, akkor töltse tele a baba vízzel és segíts neki magára önteni. Kezdjétek alulról. Boka, térd, comb, és egyszer csak eljuttok a feje tetejéig. Próbáld meg megkérni, hogy mielőtt öntitek a vizet csukja be a szemét. Majd játszatok egy kicsit aztán lehet folytatni a hajmosást.
Esetleg kipróbálhatod a közös hajmosást. Én nem vagyok híve a közös (felnőtt-baba) fűrdőzésnek, de ilyen esetben lehet, hogy érdemes kipróbálni. Űlj be a kádba és kérd meg, hogy locsolja le a fejedet, de utána te következel. Majd jön a sampon, stb.
Lehet, hogy a legőrültebb ötleted fog beválni, próbálkozzatok sikerrel.
Náfrádiné Anita
Náfrádin&ea
 

 
 

Sziasztok!

Köszi a hozzászólást és az ötleteket is.
Ki fogom próbálni,aranyosak vagytok.
Köszi:Ani
Ani
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: