Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
49 éves gyakorló nagymama szívesen vigyázna 2-6 éves korú gyerekekre. Egyész héten, hétvégén, alkalmanként, este. Megbeszélés estetén bevásárlás, vasalás. Autóm nincs.


Kedves Zsuzsimama,
Mely kerületek jöhetnek szóba? Esetleg Békásmegyer, heti egy alkalom, este kb. 5-7? Három gyerek van, két fiú (9 és 7) és egy kislány (4).
Fénykép a profilomban. Kép

szilvi
 


Sziasztok!
Bp. XVII. kerületi otthonomban gyermekfelügyeletet vállalok a hét minden napján reggel 8-tól késő estig. Nagyon szeretem a gyerekeket, tapasztalatom és gyakorlatom is van 3 gyermekes anyukaként. Több mint fél éve foglalkozom gyermekfelügyelettel, nagyon élvezem és a családok is elégedettek (referenciát adnak, ha szükséges). A gyerekekre nem csak vigyázok, játszom, sétálok velük. Igyekszem hasznossá és örömtelivé tenni az együtt töltött időt. Több gyermekre is szívesen vigyázok egyszerre, ha erre igény van. Alkalmi és hoszútávú ajánlatok is érdekelnek.
ÁR: 300-400.-Ft/óra
Telefon: 06-30-346-8959
e-mail: gee20@mailbox.hu
 

 
 

Kedves H_Szilvi!

Barta Ritának hívnak, 20 éves vagyok. A budapesti Zsigmond Király
Főiskola (Békásmegyer) Nemzetközi kapcsolatok szakos másodéves hallgatója vagyok. Békásmegyeren is lakom. Szívesen vigyáznék a gyerekekre. Nagyon szeretem a gyerekeket, gyakorlattal rendelkezem: 15éves korom óta vigyázom gyerekekre, szeretettel, türelmesen és sok-sok játékkal. 3 unokatestvéremet nyaranta rendszeresen rám bízták. Továbbá tavaly nyáron két hónapot voltam
Franciaországba, Grasse-ba, ahol 3 gyerek babysittere voltam (5 éves kisfiú, 8 éves fiú, és 11 éves lány), illetve hetente egyszer egy 10 hónapos kislányra, és egy 3 éves kisfiúra is felügyeltem. Feladatom a gyerekek etetése (kicsit bele is tanultam a francia konyhába), vasalás. Munkámat minősíti, hogy idén nyáron is igény tart a francia család a segítségemre

Most tanulom a francia nyelvet, angolul középfokú szinten beszélek.

Ha valamilyen kérdése lenne, szívesen válaszolok.

Elérhetőségeim:
E-mail: mushy@easymail.hu
A telefonszámom: 06-20-453-18-84

Várom mielőbbi jelentkezését,

Üdvözlettel: Barta Rita
 
 


Sziasztok kismamik
Sajnos mi is magánbölcsit vagy bébihotelt keresünk Pesten, mert vissza kell mennem dolgozni.
Ha tudtok ajánlani valamit kérlek írjatok.
Előre is nagyon köszönöm.
 
 


Középkorú hölgy 30 év bölcsődei és óvodai gyakorlattal gyermekekkel való foglalkozást vállal. Elsősorban Rákospalota és környékén valamint Bp. belvárosban. Gyermekszerető, gondoskodó. Nekem bevált.
Elérhetőséget a privimen keresztül kérhetsz.

Beusa
Kép
 
 


SzisztokKeresek 13 honapos kislányom mellé keresek segitséget heti 2 alkalommal 2 -3 órára elöreláthaolag de de van amikor du is . Van még egy 7 éves lányom eloordulhat ez ritkán hogy rá ki kéne vigyézni . olyan lányt keresek aki nagyon szereti a gyerekeket megbizható és nem csak a pénzkereset miatt csinálja .

És ha lehetséges száhalombattai legyen
 
 


Megbízható, mosolygós gyermekszerető 23 éves győri óvónéni vagyok! Szabadidőmben szívesen vigyáznék gyerekekre Győrben és környékén! Délelőttös heteimen 3-tól, délutános heteimen pedig 6-tól , valamint hétvégén bármikor! Telefonon mindig elérhető vagyok! 06-30-856-85-23
 
 


Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem. Babysitter vagyok és az egyik családom (ahol 6 gyerek van) elvinne magával síelni 5-6 napra.Napközben, amíg ők síelnek a 6 hónapos babára kellene vigyáznom. Azt még nem tudom, hogy este, síelés után mennyire kellene aktívnak lennem, esetleg lenne-e szabadidőm. A kérdés az anyagiakkal kapcsolatos. Kb. mennyit kérhetek el ezért a munkáért? Mennyit ha az estéim szabadok, és mennyit ha reggeltől estig szükségük van a segítségemre?
 
 


Négy gyerekes anyuka vagyok, gyerekfelügyeletet vállalnék Érden.

Hétköznap és hétvégén is!

Irjatok bizalommal!
Vendég
 


Nyugdíjas nénit keresek 20 hónapos kislányom felügyeletére Érd Parkvárosban. Kezdetben csak 1, 2 alkalom , de aug.- tól akár egész napos gyerekfelügyeletre is szükségem lesz. Rugalmas időbeosztással rendelkező hölgyek levelét is várom.
 
 


Érd parkvárosban keresnék bébisittert.
Juli.ban születik a harmadik babám, és segítséget szeretnék föleg
az esti fürdetésnél.
Ági
 


25 éves tapasztalattal rendelkező szakgondozónő gyermekfelügyeletet vállal Budapesten akár éjszakára is. Elérhetőségeim: 06205656125


Sziasztok!

Gyermekfelügyelet Budapesten és környékén reális áron

8 éves tapasztalattal és referenciákkal, valamint óvodapedagógusi diplomával rendelkező bébiszitter vagyok.
Egy szimpatikus családot keresek, akiknek délutánonként (hétfő 16-, szerda 16-19,csütörtök 16-, miden második péntek 13-21) és hétvégeken egy megbizható, lelkiismeretes, és viidám bébiszitterre van szüksége hosszú távon. Nem csak vigyázok a gyermekekre, hanem játszva tanitom is őket!

1100,- Ft-os órabérrel dolgozom.
Esti, éjszakai gyermekfelügyelet 20-08 között 4500,- Ft alkalmankénti dij.

Pest környékén is vállalok gyermekfelügyeletet, de ilyen esetben a benzinköltség az óradijon felül fizetendő.
Saját autóval rendelkezem, amiben 2 db gyermekülés található, ha a gyermeket, gyermekeket szállitani kell.

Telefon: 06-30-811-44-54

Várom hivásukat, hivjanak bizalommal!
Kérem, csak azok jelentkezzenek, akik komolyan gondolják!
 


Sziasztok!

34 éves, ikergyerekes, gyerekszerető anyuka vagyok gyermekfelügyelői oklevéllel, nagy gyakorlattal.
Éjszakai és hétvégi gyermekfelügyeletet vállalok Budapest egész területén.

Elérhetőségem: 30/2695712
 
 


Sziasztok!

Jár még erre valaki?

Egyedül nevelem az 5 hónapos kisbabámat. Szeptembertől főiskolán leszek nappali tagozatos, ami heti 1-2 nap jelent kb. 3-4 órás elfoglaltságot. Szeretnék felköltözni Pestre, de sajnos minden bölcsődében elutasítást kaptam és még a gyermekjólétisek is egy "hát oldja meg jól" kijelentéssel letudtak. Viszont a GYES és a családi pótlék nagyon kevés, azt kb. elviszi a lakhatás, így nincs pénzem hivatásos babysitterre, családi napközire vagy egyéb igen költséges ellátásra. Igazából olyan valakit keresek, aki azt a heti pár órát vállalná minimális óradíjért is (200-300 Ft/óra). Ha megoldást tud valaki írjon itt, köszi!
 


Budapesten, a X. kerületbe keresek 4 hónapos csecsemő mellé keresek tapasztalt, referenciákkal rendelkező, gyermekszerető nyugdíjas dadát, pótnagyit, felügyelőt, aki alkalmanként pár órára tudna gyermekemre vigyázni.

E-mailem:
farkasam@freemail.hu
 
 


Sziasztok! Ha esetleg valakinek bölcsi problémája lenne, és csepeli, szívesen segítek, és vigyázok gyermekére!
Pedagógus végzettségű, megbízható, ötletgazdag anyuka vagyok. Alkalmi illetve rendszeres gyermekfelügyeletet vállalok Csepelen 1,5 éves kislányom és 4 éves óvodás nagyfiúnk mellett kertes családi otthonunkban. Az itt töltött idő alatt a gyermekeknek életkorúknak megfelelő színvonalas zenés-mondókás foglalkozást illetve kézműveskedést tartok a sok-sok közös játék és mese mellett. Teljes ellátást biztosítok. Létszám korlátozva.
Érdeklődni: pamer.henriett@net-tv.hu e-mail címen lehet.

Heni
 


Sziasztok!

Luca nevű 18 éves unokahúgom gyerekfelügyeletet vállalna Budapesten és környékén.
Ő a legnagyobb egy négygyerekes családban és van két féltestvére is.
Szóval elég szakképzett
Leinformálható,mert én mindent elárulok róla:)
Az én gyerekeimre féléve minden szerda este vigyáz. Vacsoráztat, fürdet,fektet,szóval a kemény részt nyomja és semmi gond nincs se vele,se a gyerekkekkel.

Elsősorban nyárra keres munkát, akár csak egy-egy alkalomra.Még iskolás,most lesz negyedikes egy katolikus gimibe jár. De hosszabb távon is tud déltán,este vagy hétvégén gyereklegeltetni.

Szóval szívből ajánlom!
 


Az előbb lemaradt az emailcím:)
zsazsululu@freemail.hu
 


Tapasztalt,türelmes,megbízható gyógypedagógus,óvodapedagógus gyermekefelügyeletet,gyermekek fejlesztését vállalja Veszprémben és környékén keddtől péntekig 17 óra után és hétvégén egész nap. :D
 


Köszöntök Mindenkit!

37 éves vagyok,4 kislány édesanyja,jelenleg a katolikus egyetem levelezős hallgatója és hittantanár szeretnék lenni.Nagyon szeretnék a férjemnek besegíteni a családunk nem kis kiadásába,ezért főleg Csömörön keresek olyan családot akinek segítség kellene a háztartásba, illetve a gyermekek körüli teendőkbe.Gyermekeim 5-12 évesek és azt gondolom van tapasztalatom a ház körüli teendők,precíz és gyors elvégzéséhez és kitartásom is,hogy mindezt szívből csináljam.
Ha van esetleg kérdése vagy ajánlata a számomra kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
Telefon:06309111828
Szabados Erika
ercsike74
Csömör
 
 


A XVI. kerületben a Centenáriumi lakótelepen keresünk valakit, aki segíteni tudna  5 éves kisunokám reggelenkénti oviba kíséréséhez, és délután 3 körül a hazakíséréshez. Az ovi gyalog 10-15 perc a háztól.
pekildi
Budapest III. kerület
 
 


Gyermekfelügyelet !
42 éves fiatalos , sportos , filigrán nő vagyok. Szakképzett csecsemő és gyermekgondozónői-óvónői képesítéssel rendelkezem. Gyermekfelügyeletet keresek , állandó vagy alkalmi jelleggel családoknál vagy intézményben.
Igény szerint házi gyermekfelügyelet is vállalok saját otthonomban 4-5 gyermek részére. 0-6 éves korosztály számára , megfelelő bútorral , játékokkal, étkezéssel.

Munkaidőt illetően rugalmas vagyok . Napközben, este, hétvége , éjjel.

Családi napközikben és családoknál dolgoztam. Talpraesett, határozott , őszinte ember vagyok. Káros szenvedélyem nincs. Jogosítvány nincs. Hobbi , sütés , főzés. Referencia , és sok fotóm van gyermekekkel. beatrix72@indamail.hu
 


canstock17526079.jpg
 


Jelenleg pszichológiai tanulmányait folytató végzett védőnő gyermekfelügyeletet vállal tanulmányai mellett.

Újszülött kortól kisiskolás korig vállalok felügyeletet hétköznapokon és hétvégén is, valamint éjszaka. 1500Ft-tól

Rólam: Leinformálható, megbízható, 25 éves, 3. éves pszichológia szakos hallgató vagyok. Tanulmányaim mellett már 6 éve aktívan babysitterkedem. Sok gyermekekkel készült képem, és referenciám van.

Kis Klaudia
dia.babysitter@gmail.com
+36304125764 

diasitter
Budapest III. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó