Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerintetek egy fiú gyerekre hányéves korig lehet harisnyanadrágot adni?
 
 


amig hajlando felvenniKép

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/
 


Kép
 

 
 

Öcsémék elég sokáig hordtak, 9 évesen még biztos, lábfej nélkülit. Késöbb pedig hosszú alsónadrágot.
 
 


A fiam nagyon szereti, kényelmes. 10 éves. Mi lábfejeset szoktunk, mert az nem csúszik fel, nem kell betűrni a zokni alá, és így kényelmesebb.
Szóval akkor nyugodtan maradhat akár továbbra is?
 
 


Sziasztok!

A kislányomnak keresek (5 éves) vékony, de pamutból vagy legalább 80 %-ban pamutból készült harisnyát, amit az oviban szoknyához hordhat. A műszálat nem birja, a természetes anyagúak pedig túl vastagok ahhoz, hogy abban, akár még télen is az oviban egész nap legyen. Vidéken, néhány évvel ezelőtt sikerült vennem, de azóta eltűnt a boltból. Egy magyar cég gyártotta, a nevükben azt hiszem a Treff szó is szerepelt. Az interneten keresgéltem utánuk, de semmit nem találtam. Pedig ez egy nagyon jó termék volt, és az ára is megfelelő volt.
Kösz a segitséget.

Bébiőr
 


Szia!

Milyenre gondolsz? Nálunk a CBA üzletben is lehet venni különböző színű pamut harisnyanadrágokat.

Asztika
 
 


Szia Asztika!

Köszi a tippet. Azt a pamutharisnya, amire gondolok majdnem olyan vékony, mint a neylonharisnya, épp ezért jó nyáron, kicsit hűvösebb időben, vagy télen szoknyához. Egyébként annak idején Nagykátán vettem ezt a Treff nevű cég által gyártott harisnyát a Bébivilág üzletben, kb. 600 Ft-ért, de sajnos nem kaptak többet... Van még egy hasonló vastagságú harisnya, ez egy német márka, de ez is csak 70 %-ban pamut és az ára 2700 Ft körül van...
A CBA-ban még körülnézek, de eddig ott is csak a szokványos vastag harisnyát találtam.

Üdv,
Bébiőr
 


Szia!

Szerintem télen mindenképpen érdemes vastagabbat ráadni, egy ilyen vékonyban szerintem fázni fog. De nyáron is szerintem szoknya alá simán elmegy egy pamut harisnyanadrág.
 
 


A lányom 12 éves a fiam pedig 10.
Mindketten hordják a harisnyanadrágot. Rájöttek, hogy milyen praktikus lehet ez télen, pl. nem fáznak fel és az egész lábat melegíti. lehet ez pamutból, gyapjúból vagy éppen neylonból. Bár a nejlon inkább lányos, de hát olyan színűt kell választani, ami fiús és nincs vele probléma. :-)Én nem erőltetem, maguktól veszik fel. A családban teljesen elfogadott dolog, a férjeim is felveszi télire a cicanadrágot a nadrág alá. A cicandrágot fiúharisnyanak is nevezik. Tehát nem női!!
 
 


noss, egy kis érdekesség harisnya, harisnyanadrág ügyben

Eddig azt hittem, hogy a fiúharisnya csak gyapjúból készül. :roll:
Az Ergee gyárt már kisfiúk részére is nejlonharisnyát, ami persze nem teljesen nejlon,hanem egy kicsit pamut is, meg lycrás is. Eddig mindig csak lányoknak gyártottak, de sok szülő a fiúkra is ezt a fajta harisnyát adja. Persze lehet kapni fiús és lányos színekben is. Igazából csak a csomagolás változott, rá van írva, hogy unisex.
:arrow: WestEndCity Centerben a Lagoonban árulnak ilyet. Érdemes megnézni! Kép harisnya
 
 


Lehet, hogy ezekre a harisnyákra gondoltál?

ez mind nejlonharisnya
Kép férfiharisnya
Kép férfiharisnya
Kép kislányoknak és kisfiúknak gyermekharisnya
 


A fiam elsős, és már nem vesz fel harisnyát, lábfej nélkülit sem. Inkább megfagy. Ez van. :?
 
 


Remélem azért nem lesz divat, hogy a fiúk szoknyát is vesznek majd fel. :cry:
Kép Kép Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó