Új privát üzeneted érkezett!

Lehet,hogy van már ilyen oldal,akkor ne haragudjatok. Kiváncsi lennék ti mikor vittétek a gyerekeket nyaralni elöször? Hány hónapos kortól ajánlott?
Külföld vagy belföld?
Pintér Ramóna (ramÓ
 


Több topic is szól errôl (utazás gyerekkel, nyaralás vidéken stb..., sok hasznos ötlet van benne)
A magam részérôl egy hónapos koruktól viszem ôket. Külföldön 3 éves korukban voltunk elôször sátorral, egy 5000 kmes körutazáson. Nagyon élvezték és mi is. (Egyébként nyaralni mindig együtt megy a család, a nagymama és egyéb programmok arra az idôre vannak tartogatva, amikor nekünk munkánk van. Minden évben azért egy-egy hosszú hétvégét csak kettesben töltünk (de fél óra múlva már nagyon hiányoznak a gyerekek)
KépKépKép
Szofi
 


Szia Szofi!
Köszönöm válaszodat.A kislányom most fél éves,és idén nyáron el szeretnénk vinni nyaralni valahova.Azt még nem tudjuk,hogy külföld vagy belföld.
Pintér Ramóna (ramÓ
 

 
 

Azt javaslom, hogy mielôtt hosszabb útra vinnétek, próbáljátok ki rövidebbekkel (pl. egy hétvége máshol). Ha edzésben van, akkor biztosan semmi gond nem lesz. Nagyon-nagyon alaposan gondold át, hogy mit viszel! Olyan dolgokat is csomagolj, amire otthon soha sincs szükség (fôként gyógyszerek, lázcsillapító, szúnyogcsípés elleni kenôcs- azt javaslom beszélj a gyerekorvossal az elsô út elôtt, hogy állítson össze nektek egy elsôsegély csomagot minden eshetôségre) A baba iratait se felejtsd el elvinni (TB kártya, egészségkönyv) és elôre nézz utána, hogy ahová mentek hol van gyógyszertár, gyerekorvosi rendeleô, kórház, stb.. legközelebb (cím, telefon, nyitvatartás) Ilyesztônek hangzik, de ha valami gond van ez nagyon nagy segítség. Nézz utána kicsit tüzeteseben, hogy pl. mik a mérgezônövények (egy egyéves baba minden a szájába vesz) és amikor megérkeztek valahová biztonsági szempontból alaposan nézd át a helyet. Nyugodtan rendezd át ha nem megfelelô. Kicsit képezd ki magad elsôsegélynyújtásból (a babakönyvekbe van ilyen felyezet). Nem kell megilyedni, de idegen , ismeretlen helyen gyakrabban történhetnek váratlan dolgok, mint a biztonságos, megszokott otthoni környezetben. Üdv: Szofi Kép
Szofi
 


Szia Szofi!
Drága vagy . Nagyon sokat segítettél.
Puszi érte.
Pintér Ramóna (ramÓ
 


[url=http://www.termal.tiszaujvaros.hu/" TARGET="_top]http://www.termal.tiszaujvaros.hu/[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó