Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megbízható, gyakorlattal és referenciával rendelkező babysitter vagyok.Szeretettel vállalok gyermekeket saját otthonomban ( XVI.ker)a hét minden napján .Rendszeres és alkalmankénti felügyeletett is vállalok.Három gyermek édesanyja vagyok .Több éve foglalkozom gyermekekkel , már néhány hónapos korttól.

tel.06/30-670-3631
szepvolgyi.agi@freemail.hu
 
 


Megbízható, gyermekszerető, több éves tapasztalattal rendelkező babysitter vagyok. Olyan budapesti családnál vállalnék munkát, ahol hosszútávon és legalább heti 20 órában lenne rám szükség.

Amit nyújtani tudok:

× rugalmasság (estére, éjszakára, hétvégére is hívható vagyok)
× az idő játékkal, beszélgetéssel való aktív eltöltése
× nagyfokú odafigyelés, törődés

Elérhetőségemim:
email: tiamowell@yahoo.co.uk
tel.: 0670/ 365 0300

Üdvözlettel: Erika
 
 


Babysitter!

Sziasztok!

Babysittert szeretnék ajánlani, hátha valaki gyakorlott, ikrekkel is tapasztalatokat szerzett, megbízható babysittert keres. Mi külföldre költözünk, ezért babysitterünk új családot keres. Főleg alkalmanként vállal gyermekfelügyeletet, mi kedd-szerda délelőtben egyeztünk meg vele, de más időpontok is megfelelőek lehetnek számára.
Nekem két 22 hónapos iker kisfiam van, akiket egyedül ellátott, elvitt a játszótérre. Hamar megszerették a srácok, nagyokat játszadoztak együtt. Jelenleg egyetemista, az egyetem mellett babysitterkedik. Lehetőleg a Keleti pályaudvartól 30percen belül megközelíthető családot keres. A neve: Gyöngy Fruzsina, a telefonszáma: 06205232903

Évi
 

 
 

Fiatal, lehetőleg főiskolás vagy egyetemista nem dohányzó lányt keresek két kisfiam mellé gyermekfelügyeletre.

A fiúk 2004 augusztusi és 2006 márciusi születésűek, nagyon barátságosak, de nagyon elevenek is

Munkakezdés 2007 júniustól, várhatóan heti 1-2 alkalommal néhány órát napközben, és hetente 1 alkalommal este/éjszaka (általában 4-6 órát).

Helyszín: Csepel sziget, Halásztelek. Helyiek, környékbeliek vagy autóval rendelkezők előnyben.

További információért, részletekért hívj a 06-30-269-1357-es mobilon vagy írj az enaszados@hktv.hu címre.

Köszi, Rendessyné Naszádos Edit

Edit
Kép


Kép
 
 


Ha alkalmanként szükséged lenne egy fiatalos mentalitású, energikus, aktív pótnagyira, talán engem keresel. Ikresek előnyben:)

Bővebben:

http://www.nlcafe.hu/bemoldal.php?bem_userid=442043
(bőséges információval és fotóalbummal:)
 


Sziasztok


Keresek 13 honapos kislányom mellé keresek segitséget heti 2 alkalommal 2 -3 órára elöreláthaolag de de van amikor du is . Van még egy 7 éves lányom eloordulhat ez ritkán hogy rá ki kéne vigyézni . olyan lányt keresek aki nagyon szereti a gyerekeket megbizható és nem csak a pénzkereset miatt csinálja .

És ha lehetséges száhalombattai legyen
 
 


Sziasztok!

Okleveles bébiszitter vagyok, jómagam is háromgyerekes anyuka. Szentendrén és környékén, valamint Budapest III. kerületben gyermekfelügyeletet vállalnék.

Tel.: 06-30-3300230
stellanero@citromail.hu

Csilla
 
 


Megbízható, mosolygós gyermekszerető 23 éves győri óvónéni vagyok! Szabadidőmben szívesen vigyáznék gyerekekre Győrben és környékén! Délelőttös heteimen 3-tól, délutános heteimen pedig 6-tól , valamint hétvégén bármikor! Telefonon mindig elérhető vagyok! 06-30-856-85-23
 
 


Sziasztok! :)

Főiskolai tanulmányaim mellett szabadidőmben gyermekfelügyeletet vállalok (sok játék,ének,mese,séta) .Délutáni órákban (néha a délelőttöket is szabaddá tudom varázsolni),alkalmanként és hosszútávon is.Hétvégéket nem tudok vállalni.
Nagyon szeretem a gyerekeket és szerencsére sok lehetőségem volt már a tapasztalatok gyűjtésére.Rendszeresen vigyázok egy 2 éves kisfiúra és foglaloztam már nagyobbakkal és kisebbekkel is.
:D :D


iluss@freemail.hu
 
 


Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem. Babysitter vagyok és az egyik családom (ahol 6 gyerek van) elvinne magával síelni 5-6 napra.Napközben, amíg ők síelnek a 6 hónapos babára kellene vigyáznom. Azt még nem tudom, hogy este, síelés után mennyire kellene aktívnak lennem, esetleg lenne-e szabadidőm. A kérdés az anyagiakkal kapcsolatos. Kb. mennyit kérhetek el ezért a munkáért? Mennyit ha az estéim szabadok, és mennyit ha reggeltől estig szükségük van a segítségemre?
 
 


Szia Zsicran!

Én egy négy gyerekes anyuka vagyok. Szerintem oradijba kérd a pénzed ha elutaztok.


Szia
Vendég
 


Köszönöm a segítséget. Végül nem mentem velük, de a tanácsot megfogadom.
 
 


Kedves Szülők!
26 éves magyar és történelem szakos tanárnő vagyok (angol és német nyelvvizsgával). A tantárgyi korrepetáláson kívül szívesen vigyázok gyerekekre 3 éves kortól. Az óvodában, iskolában és játszóházakban eltöltött időnek köszönhetően minden korosztállyal megértjük egymást. Nagyon fontos számomra, hogy minden gyermek megkapja az életkorának megfelelő kreatív-fejlesztő feladatokat, a játszva tanulás a leghatékonyabb. Szeretettel várom hívását! Mindenre van megoldás.
Eszter. 06 70 635 1960. esti.k@freemail.hu
 
 


:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata1969 2008.10.02 10:40-kor.

Kata
 


Tisztelt Szülő! Közel öt éves szakmai gyakorlattal rendelkezem. A gyerekekkel nagyon nyitott, kreatív, és nagyon türelmes vagyok. Meggyőződésem, hogy a gyermekek számára nagyon fontos a játék, hiszen rengeteget tanul közben, szocializálódik, éppen ezért nagyon szeretek a gyerekekkel játszani, és közben kreatívan, játékosan fejleszteni (gyurmázás, mondókázás, éneklés stb...)/nevelni.Csodálatos érzés, mikor már látom, hogy munkám sikeres volt, és már mennyit fejlődött a kisgyermek. A gyermekek közötti esetleges konfliktusokat/veszekedéseket legjobb tudásom szerint próbálom kezelni és játékosan megoldani. Elsősorban óvodás korosztályhoz van tapasztalatom, de nem jelent gondot az sem, ha 3 évesnél fiatalabb a lurkó. Olyan családot keresek, ahol csak néha, alkalmanként kellene besegíteni a gyermek/kek vigyázásában, akinek fontos, hogy gyermeke jó kezekben legyen, kreatívan, és játékkal töltse az időt, amíg Ön intézi saját ügyeit, és hajlandó ezt megfizetni is. Megbeszélés szerint házhoz megyek. Jogosítványom nincsen. Elsősorban ha lehet, a II., III., XIII., XIV., esetleg a XV. kerületekben vállalnék munkát.
2008. augusztus 25-ig megbeszélés szerint bármikor tudom vállalni, hétközben is, hétvégén is, szeptembertől viszont csak hétvégnete.
Éjszakai felügyeletet nem szeretnék vállalni. Amennyiben ez Önnek megfelel, és felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

0620/520 35 10

makojudit81@gmail.com
 
 


Gyermekfelügyelet Budapesten és környékén reális áron

8 éves tapasztalattal és referenciákkal, valamint óvodapedagógusi diplomával rendelkező bébiszitter vagyok.
Egy szimpatikus családot keresek, akiknek délutánonként (hétfő 16-, szerda 16-19,csütörtök 16-, miden második péntek 13-21) és hétvégeken egy megbizható, lelkiismeretes, és viidám bébiszitterre van szüksége hosszú távon. Nem csak vigyázok a gyermekekre, hanem játszva tanitom is őket!

1100,- Ft-os órabérrel dolgozom.
Esti, éjszakai gyermekfelügyelet 20-08 között 4500,- Ft alkalmankénti dij.

Pest környékén is vállalok gyermekfelügyeletet, de ilyen esetben a benzinköltség az óradijon felül fizetendő.
Saját autóval rendelkezem, amiben 2 db gyermekülés található, ha a gyermeket, gyermekeket szállitani kell.

Telefon: 06-30-811-44-54

Várom hivásukat, hivjanak bizalommal!
Kérem, csak azok jelentkezzenek, akik komolyan gondolják!
 


Nagyon megbízható és kedves bébiszittert szeretnék ajánlani Budapesten. Egyetemi hallgató, de elég sok szabadideje van, és több éves a tapasztalata. Ikrekre is rendszeresen vigyáz, úgyhogy több gyerek sem gond neki. Mi külföldre utazunk hosszabb idôre, és szeretném, hogy másokon is segíthessen. Mi nagyon elégedettek voltunk vele!

Tel.: 20/523?2903
 


:lol: Több mint öt éves gyakorlattal,referenciákkal rendelkező baby sytter vagyok.Elsősorban a( XVI.KER )saját lakásomon vigyáznék a gyermekére.Végzetségem:baby sytteri tanfolyam,pedagógiai asszisztens.Amit nyújtani tudok:játékos fejlesztő foglalkozások,szabadidős programok szervezése,játszótéren eltöltött idő.Mindig igazodva a Szülők és a Gyermek igényeihez. Elérhetőségeim:0630/542-7041,veronika.t@vipmail.hu.


Zircen és környékén gyermekfelügyeletet vállalnék.
Saját kertes családi házunkban.Szó lehet hosszabb időről, de 1-2 órát is vállalok.Pl: oviból, bölcsiből elhozni és később hazavinni a gyermeket.
Az udvarunkon sok szabadtéri játék van: hinta, homkozó, gyűrű, kisbicikli.A felügyelet sok játékból, mesélésből foglalkozásból áll.
Elérhetőségem: 30/ 2489217

Kép
 
 


Sziasztok!

Etyeken lakunk, bébiszittert keresek a három fiam mellé. Fix napokon, megegyezés szerinti időben lenne szükségem a segítségére.

Aki hallja, adja át!

Köszi
 
 


Budapesten, a X. kerületbe keresek 4 hónapos csecsemő mellé keresek tapasztalt, referenciákkal rendelkező, gyermekszerető nyugdíjas dadát, pótnagyit, felügyelőt, aki alkalmanként pár órára tudna gyermekemre vigyázni.

E-mailem:
farkasam@freemail.hu
 
 


Sziasztok! Ha esetleg valakinek bölcsi problémája lenne, és csepeli, szívesen segítek, és vigyázok gyermekére!
Pedagógus végzettségű, megbízható, ötletgazdag anyuka vagyok. Alkalmi illetve rendszeres gyermekfelügyeletet vállalok Csepelen 1,5 éves kislányom és 4 éves óvodás nagyfiúnk mellett kertes családi otthonunkban. Az itt töltött idő alatt a gyermekeknek életkorúknak megfelelő színvonalas zenés-mondókás foglalkozást illetve kézműveskedést tartok a sok-sok közös játék és mese mellett. Teljes ellátást biztosítok. Létszám korlátozva.
Érdeklődni: pamer.henriett@net-tv.hu e-mail címen lehet.

Heni
 


Kedves Szülők!

37éves, ovónői diplomával rendelkező baby sitter, 18éves gyakorlattal /referenciákkal/ vállalja 2 hónapos kortól gyermekek felügyeletét, fejlesztését Bp-en és környékén a délelőtti órákban, /Du-n már 4.éve fix munkával rendelkezem/ valamint este 21 órától és hétvégéken.

Jómagam jó kézügyességgel, művészi érzékkel, kimagasló zenei tudással /5éves koromtól zongora, orgona, gyermekkórusban-kórusban éneklés/ rendelkezem.

1100-1200ft/óra, 1-2 kisgyermek esetén is./hétközben és hétvégén is/

Hívjanak bizalommal:
F.Szilvia

0630-5429202


Tapasztalt,megbízható gyógypedagógus/óvodapedagógus szívesen vállalja gyermekek játékos fejlesztését,felügyeletetét Veszprémben és környékén hétvégén és keddtől-péntekg 17 óra után.
:)
06-20/9163678
 


Sziasztok! :D

Szívesen vigyáznék a nyári szünetben 0-4 éves bébikékre! Pedagógus diplomám van, munkámból eredően imádom a piciket. Sajnos az én bébikéim már elég nagyok (20, 18), így őket már nem lehet babusgatni. Budapesten lakom, a Blahától 5 percre! Park 2 perc sétára, játszótér szintén! Forduljatok hozzám bizalommal!
szabarabi@freemail.hu
 


KINCSÉRE SZÍVESEN VIGYÁZNÉK

Kedves Anyuka! Ha Önök elfoglaltak munkájuk miatt, vagy csak egyszerűen fel akarnak töltődni és KINCSÜKET biztonságban szeretnék tudni, hívjanak bizalommal. Tanári diplomával rendelkező, gyermekek nyelvén értő, kedves, nem dohányzó, 33 éves, kisgyermekes nő vagyok. http://babysitter-kispesten.blogspot.com/

+36204980298 Kép
 
 


4.éves védőnő hallgató gyermekfelügyeletet vállal.
Tapasztalatot a gyakorlatok során bőven szereztem, szeretem a gyerekeket és ők is szeretnek engem.:)
Január végéig akár 0-24 órában ráérnék:)

email : aanga8889@freemail.hu
 


Kedves Szülők!

29 éves egy gyermekes gyakorlott anyuka vagyok. 8 évig babysitterkedtem, és besegítettem a házi munkában/ mosás, vasalás,stb/. Magamra és környezetemre igényes vagyok. Nem dohányzom,alkoholt sosem fogyasztok. Végzettséggel, referenciával rendelkezem. Mindenféleképpen hosszú távra, egész napos elfoglaltsággal tervezhetnénk. Bérezés, órabér vagy fix. megegyezés szerint.
Elsősorban I.II. V.VI.VII.VIII.IX. XI. XII. XXII. kerületben és Budaörsön keresek családot.
Csecsmőtől-iskolásig vállalom a gyermekek gondozását. Hétfőtől -péntekig, megbeszélés szerint hétvégén is, és éjszaka is....megegyezés szerint.


Telefon: 06308292883
Email: kaczibaagnes@freemail.hu
kaczibaagnes
Budapest XI. kerület
 
 


Megbízható szülésznő és csecsemő gyermek szakápoló gyermekfelügyeletet vállal újszülött kortól. Kedves Szülők! Több évtizedes gyakorlattal és referenciákkal szívesen vállalom gyermeke szakszerű gondozását. Gyakorlatom van ikrek gondozásában is. Jelenleg hétközben 10-16 óra között tudnék munkát vállalni. Szeretettel várom jelentkezését.
Telefon: 06305959473
Email: babysitter.ildiko@gmail.com Kép
ildiko52
Budapest XVI. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó