Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Segítsetek nekem a következőben: A kislányom szeptember óta jár óvodába. Eddig semmi gond nem volt az egészségével, de most, hogy a sok gyerek közé bekerült lépten-nyomon összeszed valamit. Én Supradynt szedek folyamatosan és már nagyon régen voltam megfázva. Vajon az óvodás korú gyerekenek részére is van-e ilyen vitamin ami segít abban, hogy ilyenkor télen kevésbé legyen fogékony a betegségekre?

Ha olvassátok kérlek segítsetek!
kkryxta
 
 


Szia kkryxta!
A közösségbe járás első fél évében természetes, hogy mindent összeszed, de idővel megszokja, és egyre kevesebbet lesz beteg. Egyébként nekünk a gyerekorvos béres cseppet szokott javasolni, de mindenféle gyerekeknek való rágótabletta kapható a gyógyszertárakban. (pl: multitabs; marslakócskák) Ezeket szívesen elrágcsálják, a bérest nem szívesen isszák meg.
Éva (3 gyerkőccel)
 


Kedves Éva,

Köszönöm a nyugtató szavakat. Az interneten utánakerestem ezeknek a dolgoknak. Megnéztem, hogy mit tartalmaznak. A Béres Cseppben például nincs vitamin, a Marcslakócskákban meg szinte csak vitamin van. Úgy nézem, hogy a kettő szinte kiegészíti egymást. Lehet, hogy egymás mellett kellene szedni őket? Az a Multi Tabs Immuno pedig tartalmaz ezt is azt is, de ami a megdöbbentő azt írták róla, hogy valami jótékony bacilust(?) tartalmaz. Ráadásul nem is akármennyit, hanem 1.000.000 darabot! Ilyen mennyiség is lehet jótékony? Nem túl sok egy kicsit?
Ráadásul az árak is különbözőek. Most így hogy döntsön az ember, hogy a gyereknek melyik a legjobb?

kkryxta
 
 

 
 

Szia kkryxta!
Hát, igazándiból én a gyerekorvossal, és agyógyszerészünkkel szoktam konzultálni, de nem nagyon ásom bele magam a témába, megbízom az ő ajánlásukban. Egyébként csak a téli hónapokban adok nekik ilyesmit, és inkább rengeteg gyümölcsöt és zöldséget igyekszem etetni velük. A pici 2,5 éves még nem kapott semmi ilyesmit, de ő még szopik, ami mindennél jobb. Bár ő csak ősszel megy oviba, de azért a nagyok hazahoznak ezt-azt, de szerencsére nem betegesek.
ÉvaKép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó