Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a 16 honapos kislányom mindent megeszik, most nem az ételekre gondolok, de gondolkodás és válogatás nélkül, ami a keze ügyébe kerül, kavics, föld, növény, matrica, papír.... mindent nem csak a szájába vesz, hanem élvezettel el is fogyasztja, a játékokról addig ügyeskedik amig le nem sikerül valami darabot rágni. Számomra ez elég ilyesztõ dolog, már csak azért is mert van egy 3 éves lányom és nála nem láttam ilyet, söt még a bölcsiben is szoltak, hogy tulzásba viszi a leány. Probáltam rászolni erélyesen is, bántani azért nem akarom.
Nem tudom mit tegyek
Tudna valaki segíteni?
Mea
Mea
 


Kedves Mea!

Ezt a jelenséget picának nevezik az orvosok. (Nem étel fogyasztása.) Általában vmilyen lelki probléma áll a háttérben. Szerintem mindenképpen érdemes orvoshoz fordulnod, mert ez nem normális. (Ha gondolod, utána tudok nézni a szakirodalomban.)
Orsi

Orsi
 
 


ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ ijesztõ
ijesztõ
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: