Új privát üzeneted érkezett!

Ha tudtok írjatok helyet hogy hol érdemes szülinapi zsúrt rendezni 5 éves gyerekeknek.Ha tudtok árat is írjatok.
t..agi
 


Talán élvené már egy 5 éves a McDonalds-os játszóházban rendezett zsúrt. Ott van direkt hostess aki ilyenkor szervezi a programokat.
Nem épp olcsó, de ha csak pár gyerkőc van akkor ki lehet bírni.

sasha

Kép
 
 


Kölyökpark IV.Fóti út 81/b.
399-2059
Szinte minden hétvégén van itt szülinapi buli. A kislányom 6, a kisfiam 5 éves lesz, sokszor járunk ide nem szülinapra, csak úgy és nagyon szeretik.
 
 

 
 

Akár otthon is megszervezheted. De vannak óvodák, ahol megengedik, hogy egy órát arra fordítsanak, hogy a kisgyerek a barátaival ünnepelhessen, tortát vihetnek a szülők.
Az otthoni buli sem kivitelezhetetlen, főleg ekkora gyerekek esetében. Rengeteg ötletet találsz ha beütöd a keresőben, hogy kölyökzsúr. Ingyenes részletes parti útmutató segít a buli szervezésében.
Érdemes elolvasni.

ingyen parti útmutató
 Ajánlok Nektek egy remek szülinapi ötletet kisiskolásoknak!Kipróbáltuk a LogiKoffer játékot a fiam szülinapi zsúrján és óriási siker volt.Ez egy izgalmas logikai kincskereső játékküldetés! Próbáljátok ki! www.logikoffer.hu

renanta
Budapest XI. kerület
 
 


7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó