Új privát üzeneted érkezett!

Karácsony közeledtével már azon gondolkodom,hogy a most 21 hóhapos kisfiamnak,milyen kitalált sztorit adjak elõ a jézuskáról.Ti hogy szoktátok megszervezni a szentestét? Télapóról is szivesen hallanák történeteket tõletek.Pld: mivel magyarázzátok meg a gyereknek, hogy minden utcasarkon van egy télapó,mikor belõle elvileg csak egy van.


Üdv

Szidi
Szidi
 


Szidi, nálunk Télapó ügyben jól bevált a Póttélapós mese. Igaz ugyan, hogy a lányom már 4,5 éves. Szóval azért járkál sok Póttélapó, mert az igazi nem gyõzné egyedül elvinni a sok gyereknek a még több ajándékokat. Mi pl. ma voltunk egy ünnepségen a közeli mûvelõdési házban, lesz majd az oviban és a párom munkahelyén is. Szóval az igazi mikulás segítségére siet a sok Póttélapó, hogy a gyerekek örülhessenek. Fut egyébként már egy topic, ahol ilyesmirõl szó esik "Ünnepi készülõdések" címen.
Gabó
 


Bocs, de nem figyeltem az egyeztetésre, mert menet közben alakítottam át a mondatot: még több után természetesen egyes szám Kép
Gabó
 

 
 

Nálunk a sok télapó ügyét a 3 éves lányom oldotta meg. Közölte, hogy sok télapó van, mert nagyon sok gyerekhez kell elmenniük.
Szóval ilyen egyszerû.
Amúgy a póttélapó sztori is jó.
Ami a Jézuskát illeti, a karácsonyfát együtt díszitjük, de az ajándékot a Jézuska hozza, amíg alápakol vissza kell vonulni a másik szobába.
Csilla
Staudt Gáborn&eacu
 


Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.


Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft


Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo.....mp;start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.


KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó