Sziasztok!
Megvagyok en is, csak mostanaban kevesebbet ulok a gep elott, mivel sokat setalok, meg meg volt egy-ket inteznivalo. Azt is kideritetettem, hogy nem is olyan egyszeru magyar utlevelet intezni a babanak. Hamarabb el tudnank intezni a brit utlevelet, csak sajnos messze lakunk Pesttol, igy nem egyszeru az se. A magyar utlevelhez mindket szulonek jelen kell lennie, alairnia, de csak azutan lehet intezni, ha mar megvan a lakcimkartyaja a babanak. Ez azert idegesito, mivel 2-4 het, mire megjon, addigra meg a ferjem mar hazamegy, szoval, akkor meg utlevelet nem tudunk intezni. Hihetetlen, hogy itthon minden papirintezes ilyen bonyolult!

Ugy tunik, hogy sikerult ismerost talalni az Okmanyirodaban, ugyhogy talan el tudjuk majd hamarabb intezni. Legalabbis remelem, kulonben nem tudom mikor jutunk haza apahoz.
Mamoca, ez nagyon jo hir, hogy igy rendezodtek korulotted a dolgok! A birosagtol meg tenyleg ne felj, csak abban az esetben szoktak az apanak itleni a gyerkocot, ha az anyuka alkoholista vagy orvosilag bizonyitott, hogy beszamithatatlan!
Edit, remelhetoleg most mar akkor Kriszta kilabal a betegsegbol.
Kati, orulok, hogy nincs semmi koros az anyajegyeiddel. Nekem a fejemen lenne egy-ket szemolcsfele, amit le kene szedetni, de a terhesseg elott nem jutottam el csak a borgyogyaszig. O meg tovabbkuldott a sebeszetre. Oda meg mar nem jutottam el. Majd szamolj be, hogy mennyire fajt, tudjam, mi var majd ram! Vagni fogjak vagy lezerezik?
Zsuzsi, nem irigyellek a foghuzas miatt! Nekem kb. 1 eve huztak ki az egyik bolcsessegfogam, mivel nem volt neki eleg hely es furcsan nott ki. Tulajdonkeppen maga a foghuzas nem fajt es utana se, de az injekcio az borzalmas volt. A masik oldalon se artana kihuzni a bolcsessegfogam, de azzal meg varok, annak egy kicsit tobb helye van, mint a masiknak volt.
Andrea, nagyon orulok, hogy jelentkeztel! Sokat gondoltam rad, hogy milyen lehet az uj munkahelyed. Ertheto, hogy most mar csak ritkan tudsz jonni a forumra, de azert neha adjal eletjelet magatokrol!
Puszi mindenkinek:
Olive