Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
felmerült, hogy 3 hónapos kisbabánkkal 1 hetet melegebb éghajlaton (esetleg Tenerife) töltsünk. A repülős topic-ban hasznosakat olvastam az utazáshoz, érdekelne viszont olyan tapasztalat,hogy miképp reagál a baba a hirtelen időjárás változásra. Nem borítja-e fel a nehezen kialakított napirendjét a hosszabb napsütés,a meleg.
Egyáltalán: van-e értelme vele elutazni, hiszen a napsugárzástól való féltés miatt lehet, hogy a szállodában ülnénk?
Nagyon várom véleményeteket...

Beusa
Kép
 
 


Beusa:

Szia! Mi is most készülünk a 6 hónapos kisbabánkkal Mexikóba utazni két hétre, de mi a -20 fokból! :D Szerintem ne aggódj, a kisbabák (legalábbis tapasztalatom szerint) nagyon jól alkalmazkodnak, csak az a lényeg, hogy ti nyugodtak legyetek, akkor biztonságban érzi magát. Szerezz be napsapkát, ami védi az arcát a naptól és olyan vékony, szellôs de hosszúujjú ruházatot, ami nem sokat hagy pôrén a bôrébôl. Ezenkívül van olyan naptej, amit kisbabáknak készítenek, kérdezd ki az orvos véleményét róla. Valószínüleg nem ajánlatos a déli órákban kimenni, de mikor nem t?z annyira a nap, szerintem nyugodtan kivihetitek. Elvégre szobában való ücsörgéshez nem kell otthonról kimozdulni! :wink: Biztos többet fog inni a melegben, gyakrabban kell szoptatni, itatni.

Üdv:
 


szia ZSuzsi,
köszi a reagálást. Közben az is eszembe jutott, hogy végülis a napi 4-5 óra levegőzésén kívül most is 22-24 fokos hőmérsékletet élvez itthon:-) szóval azt hiszem belevágunk. Ti mikor utaztok?

Beusa
Kép
 
 

 
 

Beusa:
jövô pénteken! :D
 


Szia Zsuzsa,
Milyen volt a nyaralás? Volt bármi gondotok?Hogy sikerült tartani Alida napirendjét - ha van ilyen?
Mi csak januárban utazunk, már nagyon várom...
Szia

Beusa
Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó