Új privát üzeneted érkezett!

babáknak-mamáknak, kicsiknek-nagyobbaknak mindent egy helyen!

www.mamavar.hu


Új szolgáltatásunk:

Horváthné Kiss Andrea vagyok.
12évig dolgoztam óvódapedagógusként.
Óvodapedagógusi és Fejlesztõ óvodapedagógusi diplomám van. Elvégeztem egy tanfolyamot is ami segiti fejlesztõi munkámat oly módon,hogy
számomra is és a szülõk számára is
világos,áttekinthetõ képet ad a gyerekek tanuláshoz szükséges
részképességikrõl,esetleges lemaradásokról.
Amit nyújtani tudok Önöknek: Az esetleges részképesség gyengeségek
felismerése egy játékos feladatokból álló
vizsgálattal , az esetleges részképesség gyengeségek következtében
kialakuló tanulási zavar megelõzése,terápiája.

Szeretettel várom a gyerekeket 5 éves kortól a Mamavárban.
aja
 
 


Március 8-án 11órakor Misi bohóc érkezik a MAMAVÁR-ba!
Bohócműsor+ játszószoba 700Ft./fő

Jelentkezni telefonon kell:
260 85 90, 06 20 9 604 214
aja
 
 


Menő Manók Alapítvány a Kőbányai MAMAVÁR-nál is!

Tapasztalataink alapján a szülők nagy része hiányolja azt a segítséget, amellyel a gyermeke fejlődésében esetlegesen fellépő problémákat felismerheti. Ha ez meg is történik, a megoldásig legtöbbször nem jutnak el.
Elengedhetetlen volna már az óvodában megkezdeni a szűrést, hiszen a terápia korai elkezdése megelőzhetné a későbbi tanulási problémák kialakulását! Amennyiben a szülők, illetve a pedagógusok problémát tapasztalnak, terapeutáink egy komplex vizsgálat segítségével ki tudják szűrni, hogy kinek van szüksége intenzív fejlesztésre. Az alapítvány által végzett tevékenység az alapozó mozgásterápia.

Milyen problémáknál hatásos:

Fejlődési dyslexia, Fejlődési dysphasia, megkésett beszédfejlődés, beszédindítás, Kiegészítő terápiaként a beszédprodukció zavarainál, Kivétel nélkül minden mozgáskordináció elmaradásával, gyenge voltával kísért esetben, Iskolaéretlen vagy dyslexia veszélyeztetett óvodásoknál a fejlődés elősegítésére, Organikus hátterű figyelemzavaros-hyperaktív-részképességgyenge gyerekeknél a mozgáskoordináció és anyanyelvi részképességek fejlesztésére, Dominancia problémás gyerekeknél (kétkezesség, átszoktatott kezesség) a dominancia megválasztására a jobb anyanyelvi készség elérésére, Enyhe fokban értelmi fogyatékosoknál idegrendszeri funkciók elérésére, serkentésére

Az alapozó terápia közvetlen (tapasztali) hatása:

Beindítja a megkésett beszédfejlődést; Beindítja a rajzkészség igen erős fejlődését óvodásoknál, Erősen segíti dyslaliák, paraláliák esetén a logopédiai munkát, a beszédhangok automatizálódását, beépülését, Technikai dyslexia esetén megkönnyíti az olvasást, főleg az olvasás gyorsasága nő, ezáltal a szövegértés is javul, A féltekei dominancia helyes megválasztása esetében igen erősen javítja az anyanyelvi készséget dominancia-problémás gyerekeknél, Fejlődési dyspraxia esetén a mozgástervezés megjavul, Mindig javítja a mozgáskoordinációtÉrdeklődni és felmérő órára jelentkezni a 06 20 9 604 214-es számon lehet.Első felmérő nap a MAMAVÁR-nál: május 10-e.

Játszóházról bővebben:www.mamavar.hu
aja
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó