Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Akinek van tapasztalata, nagyon kérem ossza meg velem, mert már kezdek kikészülni....
Az a helyzet, tavaly februárban eljöttem Bp-ről, a kisfiam édesapjától az akkor 17 hónapos kisfiammal. Novemberben gyermekelhelyezési pert indított és pszichológus szakértő bevonását is kérte.Ő egyébként bulizós, sokat kiamarad éjszakánként és szeret a pohár fenekére nézni, ezért is romlott meg a viszonyunk. A kisfiam 2 hónap múlva lesz 3 éves és rendkívűl értelmes, barátságos gyermek. Amikor jön az apja, természetesen örül neki, lóg rajta...stb, dehát ha ellene nevelném, csak rontanék a helyzeten azt hiszem. Nekem új kapcsolatom van, ismét babát várok és nagyon megvisel ez az egész huza-vona, ráadásul 2 nap múlva megyünk a szakértőhöz és fogalmam sincs, mire számíthatok ott, mi fog történni...
2 éves koráig szoptattam a kisfiamat, velem alszik el minden éjjel, nagyon kötődik hozzám és belehalnék, ha elveszíteném.
Kérem, akinek van tapasztalata írja meg, hátha megnyugszom 1 picit!!!Hálás köszönet, mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!
Györgyi


Györgyi!

Bár tapasztalatom konkrétan e téren nincs,de a magyarországi gyermekelhelyezési gyakorlat az (amennyire tudom),hogy az anyának ítélik a gyermeket.

Amennyire én tudom, csak kritikus helyzetben veszik el,mint pl bizonyítható alkoholizmus, drogozás, vagy a kiskorú bármiféle egyéb veszélyeztetése.

Tehát valószínűleg aggodalomra semmi ok.

Nem tudom,miért akarja az apja elperelni tőled,de azt mondom,egy ügyvédet azért érdemes lenne felkeresned.

 
 


Kedves Anyapoc!

Nagyon köszönöm válaszod. Van ügyvédem, de azért jó olvasni megnyugtató válaszokat.
Tavaly novemberben kiutaztam a mostani páromhoz külföldre 3 hónapra, természetesen a kisfiammal és az apja ekkor kezdte a pereskedést. Azt hiszik, újra elmegyek, de nem fogok mert a párom végleg hazajön és összeházasodunk. Mden láthatás egy rémálom. Elvileg páros vasárnapokon 10-18 ig lehet a gyerekkel, de volt hogy 6 hétig nem jött. És ha jön is, általában másnapos... :( ez azért elég visszataszító számomra. A kicsi megkérdezte egyik alkalommal, hogy apa milyen szagod van?
Nagyjából ez a helyzet...
Szép estét Nektek!!
Györgyi

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó