Új privát üzeneted érkezett!

:D
Sziasztok édesanyák, édesapák :D

Nemrég olvastam a téma címében szereplő könyvet. Le vagyok nyűgözve. Minden porcikám azt kívánta hogy létrehozzak egy ilyen fórumot hogy egymásra találhassanak azok az emberkék akik szintén olvasták a könyvet, vagy egyszerűen csak ösztönből ebben a szellemben nevelik gyermekeiket. Jó lenne megosztani egymással sikereinket :D , kudarcainkat :roll: . És arra is kíváncsi lennék hogy mások mely más területeken tudták hasznosítani a könyvben leírtakat.
üdv
zsu

Zsu&Borka
KépKép
 
 


Tényleg jó könyv!
Van folytatása is: Testvérek féltékenység nélkül.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Szia Boeske!

Látom te kőkemény gyakorló anyuka vagy :lol: . Szóval az elmélet tényleg működik gyakorlatban is? Az én kiscsibém még csak 16 hós. Kommunikációra még viszonylag keveset tudok építeni de azért próbálkozom :lol: . Pár hete léptünk be a kőkemény(bár állítólag lesz ez még ennél sokkal rosszabb is :roll: ) dackorszakba. És ha azt mondom "papucs" a kicsilány arra is azt mondja hogy NEM!!! Jó lenne minél kevesebb hisztikével megúszni ezt az időszakot, ezért is örültem ennek a könyvnek, mert rengeteg jó ötletet adott.
A könyvben olvastam mindenféle kis társaságokról akik segítették egymást . Gyakorlati ötleteket adtak egymásnak és abban reménykedem hátha virtuálisan tudnánk egy kis csapatot összeszedni.
Jó lenne :D
Kedves a hegedűs kiscica :lol:
Örülök hogy írtál :)
zsu

Zsu&Borka
KépKép
 
 

 
 

Szia!
Valóban vannak jó ötletek benne, és sokminden működik is.
A dackorszak java tényleg majd 2 éves kor felé jön.
Ha Borka ellenkezik, próbáld meg Te kérni az ellenkezőjét. Pl. ne vedd fel a papucsot, ne edd meg a főzeléket.
Nekem sokszor segített ez is. Főleg, ha utána látványosan mérgelődtem, hogy irgum-burgum miért etted meg mégis, amikor azt mondtam, hogy ne.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Sziasztok!

Én is olvastam a könyvet, bár még csak 7 hónapos a lánykám. Nagyon tetszett, és szerintem újra olvasom még egy párszor, mire aktuálissá válika dolog, bár nem lehet elég korán elkezdeni. :)

Kép

Kép
 
 


Szia!

Látom a fórum ezen topic-ja leült, de hátha van idetévedő látogató vagy visszatérő régi, akit érdekel a könyv és szívesen beszélgete róla. Felelevenítené ismereteit és részt venne az eredeti módszeren alapuló szülőknek szóló kiscsoportos interaktív tréningsorozaton, amely már Magyarországon is elérhető!

A hat alkalomból álló, 8-10 fős csoportfoglalkozásokon egyszerű és hatékony kommunikációs technikákat sajátíthatsz el és gyakorolhatsz be.
A tréning hozzájárul a sikeres szülő-gyermek kapcsolathoz és családi életedet örömtelibbé, stresszmentesebbé, mindkét fél számára eredményesebbé varázsolhatod.

Ha többgyermekes szülő vagy és a testvérek közötti rivalizálás hatékony kezelésére keresel megoldást, akkor sem kell sokáig várnod, mert a Testvérek féltékenység nélkül című foglalkozások tervezett kezdése 2010 ősze.

További információ: www.szuloimuhely.hu
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó