Új privát üzeneted érkezett!

Akkor nem lesz tali Krisztáéknál? :(
Most visszaköltözünk a babaszobára?
Vendég
 


Magdi!

Azért erről kérdezzük meg Krisztát is! ;-) Egyébként teljesen véletlenül, de úgy alakult, hogy talán péntek délután mégis Velencén leszünk, Szabi le akar menni strandolni! Úgyhogy esetleg beszélhetünk róla! ;-))

Bocsi, elírtam, Anyatanyát akartam írni!!!!! (www.anyatanya.hu) Nem a ruhaturis oldal!

Ja, Csengét felvették a bölcsibe!!!!!

Puszi

Móni
 


Megtaláltam. Remélem hamarosan odaérnek a többiek is.
Zsombor is ma kapta meg az értesítést, hogy mehet az oviba. Az első szülői augusztus 5.
Nagyon pöpec lenne összefutni Velencén. Majd körbecsöröglek titeket pénteken. Tarthatunk ott egy közös uzsonnázást. Balatonboglár felé úgyis meg kéne állni egy kis pihire.
Vendég
 

 
 

Az anyatanya nem hagy engem regisztrálni. :(
Vendég
 


Sziasztok!
Mi is 2007. júniusi gyerekesek vagyunk... gondoltam megosztom veletek is a pancsolás biztonságos élményét: uszokorong.hu
Próbáljátok ki, tutira beválik!
Üdv,
Györgyi
 
 


Sziasztok!
Sajna a randi nem jött össze Krisztával. Voltak programjai, amik miatt nem fért be egy váratlan találkozó.
Gondok vannak Zsomborral. Jobban mondva az egészségével. Olyan három hete kezdett panaszkodni, hogy fáj a bal térde. Nem vettem túl komolyan, mert ettől még vígan szaladgált és játszott egész nap. A fájások mindig az alvásidőre korlátozódtak. Egy hét után addig fajult a dolog, hogy éjjel fél, egy óránként ébredt sírva. Elvittem a gyerekdokihoz. Beutalót írt vérvételre, röntgenre és felírt neki cataflan cseppeket. A gyógyszer semmit nem ért. A vizsgálatok semmit nem mutattak. Beutaló a Heimbe ortopédiára péntekre, amikor indultunk a Balcsira. Ortopédián szintén nem találták az erős fájdalom okát, ami csak pihenésnél jelentkezik. Szedje tovább a gyógyszert és kedden kontroll. Maradtak az éjszakai kelések, fájdalmas felsírások. Kedden arra jutottak, hogy kicsit befelé dől a bokája, felírnak neki ortopéd cipőt. Múlt péntekre már a bal térdét fájlalta annyira, hogy egyáltalán nem volt hajlandó lábra állni. Ölben vittük mindenhova, persze vissza a dokihoz is. Ismét beutaló a Heimbe, hogy most már aztán fektessék be inkább és derítsék ki végre mi a csuda ez. Egy három éves gyereknek nehogy már vándorló izületi gyulladásai legyenek és fetrengjen heteken keresztül a fájdalomtól és fájdalomcsillapítókon éljen. Apóca vitte be, mert ha tényleg maradni kell azt én nem tehetem meg, mert még szoptatom Vincét. Az ortopédián megint csak azt mondták, hogy semmi oka a fájdalomnak, nem a térdétől fáj a térde. Átküldték a sürgősségire. Előírtak ott belgyógyászatot, röntgent, ultrahangot. Ezek sem derítettek ki semmit. Tovább küldés a Tűzoltó utcába immunológiai kivizsgálásra. Nem kellett befekedniük, illetve Apóca kérte, hogy inkább ne, mert hétvégén úgyis csak megfigyelték volna és a fájdalmát csillapítják, akkor nincsenek vizsgálatok. Szombat, vasárnap varázsütésre megszűnt a fájdalma. Ismét szaladgált, játszott rendesen, éjjel sem ébredt és gyógyszert sem adtam neki.Most, hétfőn reggel megint szenvedett és nem akart járni. Apóca ölben vitte el. Remélem a mai vizsgálatokon végre rájönnek a baj okára.
Vendég
 


Szia Magdi!

Remélem hamar megtalálják Zsombornak, hogy mi okozza a fájdalmait! Nem lehet, hogy a növéstől (lehet jó nagy hülyeséget mondok) de épp a barinőm mesélte hétvégén, hogy a nagyobbik gyereke is szenvedett éjszakánként, és most az alig 3 éves kislánya is kínlódik, hogy fáj a combja, meg a térdei és alig tudnak aludni éjjel tőle.

Írj, amint tudtok valamit, szorítok nektek.

Puszi Cili
 
 


Szió Cili!
Bár igazad lett volna. Az immunológiai vizsgálatok eddig gyermekkori idiopátiás artritist állapítottak meg. Ez egy autoimmun betegség. Az immunrendszere fordult a saját teste ellen, konkrétan az izületeit támadta meg és okoz gyulladásokat neki. Ez a betegség a szemet is károsíthatja. Három havonta szemészetre kell járni réslámpás vizsgálatra. A kór eredete ismeretlen, így gyógymódja sincs igazán. Csak tüneti kezeléseket tudnak adni neki. Jelenleg jó nagy dózisban a fájdalomcsillapítót. Júli 8-án kontroll az immunológián, addigra meglesz a vérvétel eredménye is. Hátha abból többet tudnak majd. Sajnos évekig is eltart, míg lecsillapodik teljesen a dolog és gyógyultnak mondható. A jó hír, hogy jelenleg panasz mentes. Végre alszunk éjjel és a nappalok is a megszokott módon telnek, leszámítva az orvosokhoz járkálást.
Vendég
 


Szia Magdi!

Nagyon sajnálom, és remélem tünetmentes is marad és nem fog előtörni nála többször.
Meséltem anyumnak is és ő is mondta, hogy húgomnál is volt ilyen kiskorában és utána is 8-9 évesen, amikor nőtt akkor gyulladás volt a lábában, és bizony őt is cipelték, mert nem bírt lábra állni, csak sírt meg sírt, aztán egyszer csak magától megszüntek a panaszok. ő is csak fájdalomcsillapítót kapott.

Remélem, hogy a dokik tévednek és tényleg csak erről van szó. Kíváncsian várom az eredményeket, addig is maradjatok tünetmentesek és szorítok nektek!!!!!!!!

Pussz Cili
 
 


Sziasztok!

Magdi! Nagyon sajnálom, ami Zsomborral történik, remélem, hamarosan ki fogja nőni!

Egyébként felvettelek Benneteket a Tanyán! Most már tessék oda jönni! Ott én is mesélek majd, van mit! ;-)

Móni
 


Móni én jönnék, de valahogy nem enged be engem az anyatanya a fórumba
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó