Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Anyukák!

Szedjük össze kinek a gyerkőct milyen baleset érte a ház körül, hogy segítsünk egymásnak elkerlni az újabbakat. Lehet hogy te nem is gondolnád, hogy adott dolog veszélyes, de másokkal már megtörtént!

Köszi

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó ötlet ez a téma.
Én két dolgot osztanék meg veletek.
Az első a kisfiammal történt.1 éves múlt nemsokkal,addig még nem kapta be a játékokat(nagy büszkeségemre)aztán egyik nap hugomnál játszott,volt neki egy kis figurája ami megszólalt ha az alján két kis érintőt egyszerre érintette meg.Ebből máig sem tudom hogyan de kivette az elemet,pedig csavaros rögzítése volt,egy 5ft-os nagyságú laposelem,és lenyelte.Pár nappal később betegnek nézett ki,a dokinő szerint influenza szerű valami volt,lázas volt,nem akart nagyon enni,a paradicsom levet itta.Aztán visszavittem akkor tüdőgyulladást mondott,be a röntgenre,átvilágítás,kiderült lenyelt egy 5ft-ost.Onnan műtő,hát elem volt,amit megmart a paradicsomlé és kifolyt egy ki sav,onnan Szegedre átvitték,de nem volt semmi baja aztán szerencsére.
A másik eset pedig már a kislányommal.Férjem a munkahelyén midig kapott szilveszterkor egy üveg pezsgőt ajándékba.Mi meg a szobában a szekrény tetején tároltuk.Hát ne tárolja ott soha senki!Egyik nap leesett az egyik üveg,szétdurrant,az pedig 100 fele repült,át a szoba másik felébe is és elvágta a kislány karját.Rettentően vérzett,de nem kellett varrni,csak egy ragtapaszt tettek rá a kórházban.
Szóval mindenki figyeljen oda nagyon mindenre,olyan dolgokból lehet baj,amiről nem is gondolná az ember!
 
 


Sziasztok!

Cisa hát valóban olyan balesetek történtek veletek :( még jó hogy semmi komoly gond aztán nem lett.

Nekünk egy balesetünk volt amikor elindult Alíz 11 hónaposan, futott a szobába nem tudott megállni és a számítógép asztal sarkának nekiment a szájával. Dőlt belőle a vér már azon voltam ha nem áll el kihívom a mentőket. De szerencsére erre nem volt szükség, viszont mikor megnyugodott és megnéztem láttam hogy felül a fog és a száj között van egy kis hártya és az teljesen ketté nyílt :( Hívtam az ügyeletet akik a fogászatra küldtek be minket, ott megnyugtatott a doktornő hogy ez hamar megyógyul és ahogy látja a fogának sem lett baja :)
anett1008
Veszprém
 
 

 
 

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Gyuszkó fiam 17 hónapos, eddig szerencsére még megúsztuk a baleseteket, illetve "csak" egy történt idáig. Remélem, hogy továbbra is elkerül majd minket, legalábbis nem lesz sűrűn.

Nos, az a baleset (pár hónappal ezelőtt) úgy történt, hogy állt a fürdőszobaajtónál és várta, hogy az Apja kijöjjön. Szóltam a Férjemnek, hogy vigyázzon, mert ott a Gyerek. Nem is volt gond, óvatosan jött ki, de fene sem gondolta, hogy a Fiam bedugja az ujját az ajtó és az ajtófélfa közti résbe... Persze nem látta a Férjem sem, hogy ott az ujja, mert az ajtó mögött állt a gyerek. Odacsípte Neki :( Persze a gyerek elkezdett ordítani, akkor jött rá, hogy ott a keze és gyorsan kijjebb nyitotta az ajtót. Jó, hogy nem csukta be teljesen, talán le is vágta volna az ujját :( Csúnya lett az ujja, bedagadt, véraláfutásos lett. Nagyon megijedtünk és elvittük az orvoshoz, de szerencsére nem tört el, "csak" megzúzódott. Utána még egy ideig mutogatta nekünk és mondta, hogy "bibi" :) Nem engedte, hogy hozzáérjünk, beborogassuk. Aztán szépen lassan helyrejött.

Lívia

livia82
Budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó