Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, nem találtam ebben a témában topicot, ha mégis van, akkor elnézést.
Az én kislányom lassan két éves, nagyon boldog és kiegyensúlyozott. Apukája viszont nincsen. Amiért írok a következő. A hétvégén a nagyszüleinél volt és anyukám boldogan mesélte, hogy megint megnézték a papát ahogy meztelenül borotválkozik (ez már korábban is előfordult, hogy bevitte hozzá a fürdőszobába, hogy lássa a fütyijét, már akkor is furcsa volt nekem. Nyilván a jó szándék vezérelte, hogy "lásson ilyet is") és a kislányom most megkérdezte, hogy mi ez? Mondták, hogy nagypapának a fütyije és ő azon keresztül pisil. Petra meg szerette volna érinteni, a nagypapa pedig zavarba jött, a nagymama pedig mondta, hogy nyugodtan lehet, így hát hozzáért.
Amikor ezt elmesélte nekem büszkén édesanyám, teljesen lesápadtam. Egyáltalán nem vagyok prűd, de nekem ez sok volt. Egész más lenne, ha férfi lenne mellettem, az apukája vagy pótapukája, biztos meztelenkednénk előtte, nálunk is előfordult otthon és senkinek nem volt ezzel problémája, de valahogy engem ez zavar a nagypapával, akit egyébként Petra rajongásig imád. Mondtam is édesanyámnak, hogy én ennek egyáltalán nem örülök és nem helyeslem, ő pedig rám rontott, hogy ne legyen ilyen prűd. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről?
 
 


Én is elég szabad felfogású vagyok, de ez nekem is sok(k)!
Az, hogy látja, még csak-csak...de megérinteni?!
Ezt sok országban már büntetik.
Én nem értek vele egyet!
Én egyedül nevelem a fiam, de a saját anyám lekapnám a 10 körméről, ha (tanító jelleggel is, de) azt mondaná a fiamnak, hogy fogja meg a ******!

 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó