Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kriszti vagyok, kislányom jövő héten lesz 4 hónapos, és tipikus többemberes baba. Főleg az első 3 hónapban volt iszonyú nehéz és fárasztó, mert hasfájós volt, és amúgy is elég nyűgös, sírós baba. Ezért rengeteget volt kézben, bár most már e téren javul a helyzet, elvan akkor is, ha leteszem, de állandóan foglalkozni kell vele, sokszor enni vagy wc-re menni sincs időm.
És ami jelenleg számomra a legnehezebb, az a napközbeni altatás, ugyanis csak cicin tud elaludni, vagy kézben, ringatással, mászkálással, de már nem bírom el, úgyhogy marad a cicin alvás, ami elég fárasztó tud lenni. Ja, és néha babakocsiban is alszik :)
Találtam már itt ilyen elnevezésű fórumokat, de sajnos, azok már régiek, így már nem aktuális. Szeretnék olyan anyukákkal levelezni, akik hasonló cipőben járnak.
Szóval várlak benneteket! :)
Kriszti


szia nem tudom, jobb-e már a helyzet... :)
ha olvasol még, mi újság????

 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó