Új privát üzeneted érkezett!

Kedves szülők!

Gyermekszerető, gyakorlattal rendelkező nő vagyok. Több évig au-pairkedtem Londonban.
Budapesten szívesen vigyáznék gyermekeikre.

Amennyiben segítségre van szükségük állok rendelkezésre:
0620-2515694
 
 


Kedves Szülők!
Csecsemő és gyermekgondozónői végzettségű, tapasztalt gyermekfelügyelőként vállalom 8 hónapos-kisiskolás korú csemetéjének felügyeletét, szombat kivételével. Mivel ezen a napon Kisgyermekgondozó-Nevelői képzésre járok. Dunaharasztin és Budapesten. Elsősorban a III. XI. XIV. kerületben, de szóba jöhetnek más kerületek is.
Elérhetőségem: 06-30-424-11-41 vagy
e-mail címem: feitherika74@gmail.com
Üdvözlettel: Feith Erika
 
 


KINCSÉRE SZÍVESEN VIGYÁZNÉK

Kedves Anyuka! Ha Önök elfoglaltak munkájuk miatt, vagy csak egyszerűen fel akarnak töltődni és KINCSÜKET biztonságban szeretnék tudni, hívjanak bizalommal. Tanári diplomával rendelkező, gyermekek nyelvén értő, kedves, nem dohányzó, 33 éves, kisgyermekes nő vagyok. http://babysitter-kispesten.blogspot.com/

Gyarmati Katalin
gyarmatik@freemail.hu
+36204980298

Kép
 
 

 
 

Kedves Szülők!

Negyedéves védőnő hallgató gyermekfelügyeletet vállal.
Január végéig akár 0-24 órában rendelkezésre állnék. természetesen megbeszélés alapján utána is, valószínűleg délutánonként.

email: aanga8889@freemail.hu
 


GIGI-OKLEVELES BABYSITTER BUDAPESTEN
Megbízható segítség családoknak, ahol kisgyermekek vannak.


29 éves egy gyermekes gyakorlott anyuka vagyok.Kisfiam 4 éves . 8 évig babysitterkedtem, és a családoknál besegítettem a házi munkába/ mosás, vasalás, néha főzés/. Magamra és környezetemre igényes vagyok.Nem dohányzom,alkoholt sose fogyasztok. Végzettséggel, referenciával rendelkezem: előző családoktól akár telefonos leinformálhatóságot is biztosítok.

Vállalom gyermekük teljes körű ellátását, foglalkoztatását,játékot. Fontos számomra a szülők , és a gyermek elégedettsége. Mindenféleképpen hosszú távra, egész napos elfoglaltsággal tervezhetnénk. Reggeltől, délutánig, naponta,néha hétvégén, este.Bár anyagilag kétség kívül az éri meg jobban a kedves szülőknek, hogy a babysitteri feladatot, és a takarítást is egyazon személy végezze, de szívesebben kettéválasztanám a két munkát, mivel mindkettő teljes embert igénylő munkakör. Ha egyik oldalon maximálisan helyt tudok állni a teljes körű takarítási munkákra biztosan nem lesz elég idő és energia . Egyik vagy másik oldal biztosan kárát látná a párhuzamos munkának.


Viszont apróbb segítségek nem akadályoznak meg a gyermek felelősségteljes ellátásában.

Mindenféleképpen a megbeszélés a legfontosabb az elvárásokról mielőtt mindketten rábólintunk, én személy szerint ha választanom kellene a babysitteri munkát választom szívesebben, mivel kreatívabb, és jobban ki tudok bontakozni . Nyugodt, stabil, játékos légkört igyekszem teremteni a kisgyerek számára..Szeretek mesélni,mondókázni, játszani, rajzolni, gyurmázni,énekelni és , szívesen viszem nagy vidám sétákra, mindemellett segítek nekik a tanulásban ha olyan korú a gyermek. Velem sokat nevethet, és egyben kreatívan fejlődhet, mintha csak a saját kisfiam lenne.

Név: Kacziba Ágnes

Tel: 0630-8292883

E-mail: kaczibaagnes@freemail.hu
kaczibaagnes
Budapest XI. kerület
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó