Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

Kép


www.kisslaura.fw.hu


Laura-lánc

Egy ékszerkészítő felajánlása Lauráért. Gyönyörű halványrózsaszín Swarovszky-kristály. Ára 1000 forint, amit teljes egészében a kijevi őssejtkezelésére ajánlják.

Az OTP-s számra kell utalni az árát, vagy ha akarsz többet is. Az utalásnál közleménybe írd oda, hogy Laura-lánc.

Aztán ott van az anyukája e-mail-címe is a honlapon, neki kell megírni, hogy pl Kiss Tamás néven átutaltál a láncra pénzt, és megírod a címeteket. Így fogják nektek küldeni a láncot.

Nem ismerősöm, véletlen bukkantam rá a neten, fogalmam sincs hogyan. És végigbőgtem... Azóta csak rajtuk jár az eszem,hogy hogyan tudnék segíteni. Kupakgyűjtésen is gondolkozom, csak még nem nagyon találok támogatókat rá, de nem adom fel. Megvannak a kupak-leadó helyek címei országszerte, sajna a honlapon ez még nem olvasható.

Ő nem haldoklik, nem reménytelen, túl van a leukémián (hivatalosan szeptemberben nyilvánítják gyógyultnak), csak épp a kemoterápiák és a transzplantáció után kómába esett, és leépült az oxigén-hiánytól. De FEJLESZTHETŐ, GYÓGYÍTHATÓ!!!!

Biztos van rajta kívül még akár 300.000 beteg gyerek, akinek segítség kéne, de erőn felül mindenkit nem lehet és nem is kell támogatni. De SOSE TUDHATJUK, mikor lesz a mi gyermekünk a következő- bár ne történjen így!!!!!

De gondolj bele, ha a ti kisfiatokról-kislányotokról lenne szó, ti is minden követ megmozgatnátok érte és milyen rossz lenne, ha mindenki homokba dugná a fejét a segítségkérésetekre, vagy annyival elintézné a dolgot, hogy max továbbküldi a levelet és kész, nyugodt a lelkiismerete.

ÉDESANYÁK ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Segítsetek segíteni!!!!! Valaki?????????????


Kép

Kép

Kép
 


Íme a lánc:

Kép

Kép

Kép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó