Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Indítanék egy régi-új témát.A többemberes babákról. Kinek mi a tapasztalata? mikorra várható a nyugodt élet, és egy boldog baba? Mi nagyon fáradtak vagyunk már az 5 és fél hónapos többemberes babánkkal, de jobban elszomorít, hogy őt nem látom boldognak, csak remélni tudom, hogy ez nem hagy nyomot a további életére. Kérlek, írjatok!
Nóra
krnora
Gyömrő
 
 


Nóra, bár az én többemberes babám már bőszen iskolás, szeretnélek megnyugtatni: nem lesz boldogtalan! Persze, ha kifejted részletesebben, hogy miből gondolod, hogy nem boldog, stb., akkor lehet, hogy használhatóbbat is tudnék mondani.:)

Nálunk egyébként úgy a 6-7. hónap táján lett egy picit könnyebb a gyerekkel az élet, addig pisilni is úgy mentem, hogy az ölemben volt.

És nem, nem gondolom, hogy egy életre nyomot hagyna benne bármi is. Nyilván követünk el hibákat - hajjaj -, és nyilván annak lehetnek következményei is, de nyilván lesz idő arra is, hogy javítsunk magunkon, a gyerekkel való kapcsolatunkon, tehát a hibák helyrehozhatók!:)

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó