Új privát üzeneted érkezett!

Úszó tábort keresek a nyárra 5 éves fiamnak Pesten. Segítségeteket elõre is köszönöm.
hil
hil
 
 


Bocsi, máris kicsit off leszek, de ha valaki tudna igazán eredményes úszóoktató helyet iskoláskorúnak, légyszi' írja meg.
A lányom nem egyszerû eset, évek óta jár a legkülönbözõbb helyekre, a vízbiztonsága jó, "leúszik " akár 400 m-t is , de botrányos stílusban.
Hil: mi a Darnyiba jártunk ovisan, a Szigetre a Spotrusziba, de a Komjáditól is megy be busz...Fanni szerette, az eredményt lásd fennt, de ez minket minõsít és nem Õket...

F. Dia
fd (fd)
 


Én kelet pesten ismerem a dolgokat. A Malév uszi is csinál úszótábort (XVIII kerület), valami 8-9 ezer körül van egy hét, pontosabban öt nap. Mi év közben Kistarcsára járunk, az az uszi is csinál úszónapközit, náluk majdnem 11 az egy hét. Ha helyileg érdekel valamelyik, megpróbálhatok telszámot szerezni róluk.

Ildi

Ildi
 
 

 
 

Szia Fd!

A Margitszigeti Sportuszodában keresd meg Szûcs Beát. (Ha kell adok telefonszámot)
Õ nem tagja a Darnyi féle úszóiskolának. Nem fogsz csalódni benne. Az én kicsi lányom nem egyszerû eset ha úszásról van, csodálatos élményt adott, ahogy Bea bánik a gyerekekkel és amilyen eredményt elért vele.

Anita
Anita
 


Szeretném felhívni Mindenki figyelmét hogy az ANGOLNA USZÚISKOLÁT messze kerülje el. Ugyanis a Dagályban mûködik, ott úsztatják víz alatt a kicsi gyerekeket, abban a medencében, ahol az öregek áztatják ki magukat.
Kissé fertõzésveszélyes, ugyanis a gyerek vizet is nyel tanultanulás közben. Nem beszélve arról, hogy milyen drága, 1600,- Ft/fél, azaz fél óra foglalkozás, bár õk azt jondják 45 perc, - akkor miért hozza ki a gyereket fél óra múlva, hogy készen vannak.
névtelen
 


Sziasztok!
Bár ez a topik teljesen kihalt, de én mégis csak keresek egy úszásoktatót a kislányomnak. (5 éves) Olyasvalakit, aki JÁTÉKOSAN meg tudná őt tanítani úszni. Ugyanis már jártunk egy pár helyre, de mindig nagyon unta az oktatást, és ő csak pancsikolni szeretne.
Előre is köszi !
Andi
 
 


Andinak válasz:
Az én kisfiam most múlt 4 éves. Néhány hete kezdtem úszásoktatásra járatni, az eddigi benyomásaim nagyon jók mind az oktató játékos, mégis célratörő módszereiről, mind a gyerekek hangulatáról. A csoportban max. 5-6 fő lehet, egy foglalkozás 3/4 óra (hetente egyszer). Egy hónapra a díj: 6.200 Ft, ami nem a legolcsóbb, de eddig mindenki azt mondta, hogy szorozzuk be annyival, amennyi idő az úszás elsajátításához szükséges és rájövünk, hogy megéri!!! Az oktatás a MOM Wellnes keretein belül működik. Saját élményekről, részletekről szívesen beszámolok, ha érdekel.
Mónika
 


Szia Mónika!
Bocsi, hogy így eltüntem, valahogy elvesztettem ezt a topikot! Most szombaton ki fogunk próbálni egy új helyet Kőbányán, de ez nekem elég messze van és nem is esik útba, szóval lehet, hogy el fogunk menni egyszer a MOM-ba is. Már többen dícsérték nekem.
Persze, hogy érdekelnek a részletek!
Remélem most nem veszek el!
Mégegysze köszi!
Andi
 
 


Sziasztok! Ha vki tudja Szűcs Bea telefonszámát, kérem tegye közkinccsé. róla már annyi jót hallottam, és a sportuszi nekünk tök jó volna év közben is! Köszi!
Még egy kérdés! Ki tud vmit ovisoknak szervezett csoportos úszásról a ll.-lll. kerületben. Már arra a fajtára gondolok, amikor az oviba értük jönnek busszal, stb! Köszi előrre is az infókat: Klári
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó