Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltam régen már itt, elég sokat, aztán különböző okok miatt kiléptem.
Most újra itt vagyok és ha van kedvetek, beszélgessünk, éppen amiről jólesik.

Rólam: 3 gyerkőccel rendelkezek, 12 és 10 éves fiúk és egy 5 éves kiscsaj.

Írjatok, ha van kedvetek.

Ági

KépKép
KépKép
KépKép
agica36
Budapest II. kerület
 
 
 
 
 


Szia! Nekem van egy 19 éves fiam és egy 14 hónapos kisfiam,és várandós vagyok a harmadikkal, aki kislány:) Vagy is csatlakoznék, a beszélgetéshez.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Szia!

Már azt hittem, nem ír senki. :)

Gratulálok a gyerkőcökhöz! A nagyobb fiad akkor már szinte felnőtt. Segít a kicsi körüli dolgokban? Kíváncsi vagyok, hogy egy 19 éves "gyerkőc" hogy áll a kicsihez és az új terhességhez. Ha mesélnél róla, örömmel olvasnám.
Mi most szeretnénk negyediket, egyenlőre nagy az öröm a gyerekeknél, hogy kistesót szeretnénk nekik, bár nem tudom, meddig tart majd a lelkesedés, főleg a 12 éves Attilámnál, aki most kezd kamaszodni.

Egyébként van még egy lányunk, vagyis az a férjem első házasságából született és nem velünk él, de én úgy imádom, mintha a sajátunk lenne, szerencsére ő is bír engem, ő 12 éves mint a fiam. Szóval a két fiam első házasságból van, a kislány a közös gyerkőc a jelenlegi férjemmel.

Szuper jó érzés egyébként, amikor két fiú után kislányt vár az ember, én majd kiugrottam a bőrömből, amikor kiderült. :)

Mesélj, ha van kedved.

Ági

KépKép
KépKép
KépKép
agica36
Budapest II. kerület
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is szívesen csatlakoznék. 
Nekem 3 fiam van, de szeretnénk még egy gyerkőcöt. Sajnos a 9 héten elvesztettem egyet nemrég, így most egy kicsit várunk, aztán újra megpróbáljuk. De nagyon lassan telik az idő.

Nálunk mindhárom fiú várta már a kicsit, csalódottak voltak, hogy mégse lett. Remélem legközelebb már nem lesz baj.

Na most nézem, mindkettőtöknek a 3. gyerek lett kislány. :) Én sem bánnám, ha a 4. nekem is lány lenne, bár alapvetően mindegy. Állítólag nagyon mások a lányok. Igaz ez? Egyszer kipróbálnám én is. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Szia Boeske!

Sajnálom a babát és szorítok, hogy legközelebb semmi gond ne legyen és hamar összejöjjön a 4. baba.

Szerintem nagyon más a kislány. Két fiú után meg főleg. Nekem a terhesség és a szülés is teljesen más volt. Míg a fiúkkal semmi említésreméltó kellemetlen "élményem" nem volt a terhesség alatt, addig Zsófival mindent produkáltam, amit csak lehet. :) A fiúkat megszültem 5 óra alatt, addig a kiscsaj 12 órát szenvedtetett és indítani kellett.

Most vegyes érzésekkel várjuk, hogy ha összejön még egy bébi, fiú lesz-e vagy kislány. Jelenleg nem tudom eldönteni, melyiket szeretném jobban. A fiúk nálam sokkal kezelhetőbbek voltak kicsinek is, Zsóka szöges ellentétük. Szoktam is neki mondani mostanában, hogy ha ilyen hisztérika és verekedős marad, nem lesz kistesó...

Bár én még azt nem tudom, a családnak hogy fogjuk elmondani, ha baba lesz, mert Zsófit is nehezen fogadták el, hogy lesz. Anyu mindig azt mondja, azóta is, hogy ugye nem akarok még egyet? Na, ezek után kellemes lesz az a beszélgetés, bár pár napja próbáltuk pedzegetni neki, hogy szeretnénk babát....

KépKép
KépKép
KépKép
agica36
Budapest II. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Én is gratulálok a tieidhez!
A nagy fiam már felnőtt, amikor megszületett a pici akkor pont itt volt velünk amúgy Hollandiába kiment dolgozni,azóta haza jött ,majd megint ment ,szóval hol itt van hol dolgozik kint.
Örült neki amikor megtudta hogy várandós vagyok , de amíg nem született meg amíg nem volt kézzel fogható ,szóval akkor jött rá igazán .Amikor a kissebbik pár hetes volt olyanokat bíztam rá hogy ringassa tologassa amit megtett de hamar megunta ,de szerti. Mostmár ölbe veszi játszik vele látszik hogy szereti.
Most mikor elmondtam neki hogy hogy kislány lesz nagyon örült azt mondta a telefonba legalább lesz egy lány is a családba.
A várandósságom neki még nem kézzel fogható úgy hogy azzal kapcsolatban nem tudok mit írni, inkább azt tapasztalatam hogy tudod ilyenkor elnézőbbnek türelmesnek kell lenni a várandóshoz ez neki mint a gyermekemnek nem sikerül ,tehát ő nem tudja megállni hogy ne idegesítsen fel, ilyen szempontból még gyerek. De boldog baba várásban van részem ,megtaláltam a nagy őt :):)

Én mindig is kisfiút akartam régen az elsőnél is és a másodiknál is ,aztán észrevettem a másodiknál hogy szinte mindenben olyan mint az apukája ,ezért el kezdtem vágyni egy kislányra hogy rám hasonlítson.
Szerencsés vagyok mert amikor kisfiút akartam az lett,amikor lány akkor is:)

Szia boeske!

Igen én is azt hallottam a lányokról. Akkor szorítunk neked hogy lányod legyen a következő próbálkozás és minden rendben legyen!

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Andzs!

Attila, amikor Zsófi megszületett, nagyon sokat segített, mindig jött, hogy ő kiviszi a pelust, hozza a tiszta ruhát, megfésüli és majd odafekszik mellé az ágyra, amíg én előkészülök a szopizásra. :) Szóval imádnivaló volt, ahogy sürgölődött körülöttünk, pedig akkor még csak 7 éves volt.
Tudom, hogy most is segítene, csak nem tudom, a kamaszodás mennyire fogja befolyásolni a hozzáállását és esetlegesen a féltékenységet. Mondjuk, a fiúk sosem voltak féltékenyek Zsófira, de ugye a kamaszkor sok mindent kihoz a gyerekből, amire addig nem is gondoltunk. :)

KépKép
KépKép
KépKép
agica36
Budapest II. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok! Hogy vagytok?
Gondolom nem unatkoztok. :)

Pénteken kipróbáltam milyen a taxisofőrök élete. 
Fél 1-re az oviba mentem, majd fél 2-kor az iskolához a gyerekekért. Majd 3-ra focira vittem az ovist, 4-kor, ill. fél 5-rkor cserkészetre a nagyokat, kettő közt elhoztam a kicsit. Végül fél hatkor összeszedtem a nagyokat. Ééééés, még súlyosbítva volt azzal, hogy a férjemet is vittem-hoztam egy céges vacsora miatt, hadd igyon egy sört. :)

Ti is sokat szaladgáltok a gyerekekkel?

Persze tudom meg lehetne oldani egyszerűbben is, napközivel, oviban alvással, de ha nem muszáj.... 
Meg lassan a nagyok amúgy is önállóan fognak közlekedni. Hiába rohan az idő......

Írjatok!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 Sziasztok!

Régen írtam, azóta született egy kislányom, Hanna,aki már 9 hónapos.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Sziasztok!
Gratulálok a kislányodhoz Boeske!!Gondolom a fiúk után nagyon örültetek ,lányt akartatok?!
Én is rég írtam ,most néztem két éve.
azóta az én kislányom is már 19 hónapos,én kislányt szerettem volna két fiú után.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Szia Andzs!

Örülök, hogy írtál!
Igen, örültünk, hagy kislány, bár egy fiúnak is örültünk volna, de így most már van ilyen is, olyan is, ez a legjobb.

Nálatok is más a kislánnyal? Én nagyon érzem a különbséget. 
A kisebb fiad óvodás már? Jól megvan a hugicával?
Nálunk nagyobb a korkülönbség, de a fiúk odavannak a kistesóért. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Szia Boeske!
Én is örülök neked:)
Igen más :) olyan csajos,sírosabb ilyedősebb,és a legfontosabb hogy csábít :) Ja és már most öltözködik.Teljesen más mint a fiúkkal.Jó hogy megtapasztaltam ezt!
Igen a kisfiam szeptemberben kezdte az ovit,na az is egy külön téma:)
Nálunk sajnos András nagyon féltékeny a hugára.
Akkor nálatok könnyebb? A nagyobb korkülömbség másabb lehet,nálunk 19 hónap van köztük párnap híján. De nagyon kemény volt idáig most hogy oviba jár most kezd könnyebb lenni ott lefárasztja magát ,de még így is nyúzza a hugát.
Amúgy ismerős a nick neved talán a januári babák -ban voltál?href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Szia!

Igen, ekkora korkülönbséggel más a helyzet, én is inkább a középsők civakodásától szenvedek, valahogy nem férnek meg egymás mellett. De a kicsit mindegyik szereti.

A januáriban nem voltam, de régebben több helyre irogattam, láthattál máshol is.

Mi a baj az ovival? Nehezen szokta meg Andris?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Én még új vagyok,63 éves nagymama és a segítségeteket szeretném kérni.Ha valakinek lenne felesleges elalvást segító macíja morzsikendővel nagyon szívesen átveném.Sajnos a kisunokám elvesztette a morzsikendőt és rettenetesen hiányzik neki.
marcsianyu52
Pápa
 
 


Sziasztok :) A kérdőívem kitöltéséhez kérnék segítséget :) A téma, hogy mennyire jelenik meg a 2 és 6 és közötti gyermekek szabadidejében a média. A kérdőív teljesen anoním, nagyjából 5 percet vesz igénybe. Köszönöm :) http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/b41dd76a463f049186b4a171c010a0c0

Pete Zsófia
zsoca1426
Zalaegerszeg
 
 


Sziasztok ! Hegedűs Vivien vagyok végzős, Ápoló szakos hallgató. Szakdolgozatomban a koraszülött anya-gyermek kapcsolatot kutatom, az édesanyák pszichés, fizikai és szociális megterheltségének és támogatásának fokát, valamint fejlesztési lehetőségeket az ellátó intézményekben. Nagyon hálás lennék, ha koraszülött gyermekes édesanyák kitöltenék nekem a kérdőívemet, akiknek a gyermekük még nem több mint 6 hónapos. A kérdőív kitöltése mindössze 10 percet vesz igénybe . Előre is köszönöm a kitöltők segítségét !


Az alábbi linkre kattintva megtekinthetitek a kérdőívet : https://docs.google.com/forms/d/1H2XBSq ... =send_form

vivien00409
Szegvár
 
 


@agica36: Szia! A párommal már egy idelye nem védekezünk,és a menstruálcióm elött érzek enyhe alhasi görcsöket és a mellem is bevan duzzadva. És ez a tünet a menstruálcióm idelye elött nemszokott jelentkezni. Ez lehet terhesség is? :)

szandi555
Budapest I. kerület
 
 


Sziasztok !!
hihike
Zalaegerszeg
 
 


Szia!! :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 


Sziasztok. én még új vagyok. Ramónának hívnak. 22 évesvagyok 2 gyermekes család anya vagyok. segítségetszeretnék kérni. ha van aki hisz a szellemekben kérem keressen fel. nagyon megköszönném.
amalia0527
Tápiószele
 
 


@agica36: "Sziasztok!Voltam régen már itt, elég sokat, aztán különböző okok miatt kiléptem.Most újra itt vagyok és ha van kedvetek, beszélgessünk, éppen amiről jólesik.Rólam: 3 gyerkőccel rendelkezek, 12 és 10 éves fiúk és egy 5 éves kiscsaj.Írjatok, ha van kedvetek.Ági"


szia agica lenne egy kerdesem nagyon faj a hasam mintha meg akarna jonni de meg van hatra 8napom a jobb oldalam is neha szurkal tobszor megyek wc re ennek lehet baba is az oka?
dori98
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem Ti tudtok legtöbbet az 1-nél több gyermek neveléséről :)
26 éves vagyok, van egy 19 hónapos kisfiam. A párom szeretne még  babát minimum. Az egyik felem szeretne kistesót a másik viszont parázik hogy mi lesz a későbbiekben (ez lehet azért is mert 15 évesen elvesztettük édesanyámat és elég nehezen éltünk meg, főleg miután édesapám 1 évig nem kpott munkát). Itt főként a megélhetésre gondolok.
Én parázom túl a dolgokat?
Jelenleg mindenünk megvan, 2 kisfiútól örököljük a ruhákat és a játékokat és azt mondhatom hogy semmire nem kell költenünk.
A páromnak és nekem is van testvérem és igazából nem is tudom milyen lett volna a testvérem nélkül felnőni.
Barátnőm 2 húgával nőtt fe, amikor 20 évesek voltunk akkor született meg a 3. húga :) Ő azon van, hogy ne legyen egyke a kisfiam, jobb ha van egy testvére.
Ismerősnek 10 év van a 2 gyerek között, ők azt mondták, hogy most vállaljunk még babát mert nekik nehéz ekkora korkülönbséggel.
Ne aggódjam túl a dolgot ennyire? 
Tudom ezt nekem/nekünk kell eldönteni.
Köszönöm a válaszokat.
 
 


@tniki: "Sziasztok!Azt hiszem Ti tudtok legtöbbet az 1-nél több gyermek neveléséről 26 éves vagyok, van egy 19 hónapos kisfiam. A párom szeretne még  babát minimum. Az egyik felem szeretne kistesót a másik viszont parázik hogy mi lesz a későbbiekben (ez lehet azért is mert 15 évesen elvesztettük édesanyámat és elég nehezen éltünk meg, főleg miután édesapám 1 évig nem kpott munkát). Itt főként a megélhetésre gondolok. Én parázom túl a dolgokat? Jelenleg mindenünk megvan, 2 kisfiútól örököljük a ruhákat és a játékokat és azt mondhatom hogy semmire nem kell költenünk.A páromnak és nekem is van testvérem és igazából nem is tudom milyen lett volna a testvérem nélkül felnőni. Barátnőm 2 húgával nőtt fe, amikor 20 évesek voltunk akkor született meg a 3. húga Ő azon van, hogy ne legyen egyke a kisfiam, jobb ha van egy testvére.Ismerősnek 10 év van a 2 gyerek között, ők azt mondták, hogy most vállaljunk még babát mert nekik nehéz ekkora korkülönbséggel.Ne aggódjam túl a dolgot ennyire?  Tudom ezt nekem/nekünk kell eldönteni.Köszönöm a válaszokat."


Szia nekem 4 gyerekem van 11, 7 ,4 évesek és egy 9 hónapos. A nagyok nagyon szeretik a kistesót. Én minimum 2 gyerkőcöt akartam, mert jó az ha van egy testvér. A ruhák és a játékok nálunk sem gond mivel nagy a család, nekem 5 testvérem volt, sose voltam egyedül.
 
 


Szia gvendolin31!

Köszsönöm a választ!
Egyre inkább hajlok a kistesó felé, lehet az a legjobb ha rábízom a sorsra :) Ha jönni akar akkor úgyis jön majd, ha meg nem akkor meg egyke marad a kisfiam. Ha nektek sikerül 3-4 esetleg több gyerkőcot felnevelni (amiért elismerésem! )akkor nekünk is menni fog kettő. Ki tudja, lehet lesz 3 is a végén :) 


 
  

 
 


Sziasztok! Azert irtam ide mert nem tudok már kihez fordulni! 9 hponapra születet egy kislányom aki 2500gr mal es 48 cm el születet köldökzsinor volt a nyakára tekeredve és bele kakilt a magzat vizben. Rá egy hétel bekerültünk a korházba aluszékonyságal akármit csinátunk vele nem tutuuk felkölteni. Aztán rá 1 es fél hétre táplálkozási problémákal 20 30 ml evet aztán kiengedtek minket ugy hogy 60ml evett . Aztán visza kerültünk megint rá 2 hétel aval hogy 20 30 ml evett volt neki sok féle vizsgálat mint pl: hasi ultrahang, koponya ultrahang, vizelet vizsgálat, nszéklet vizsgálat, nyál vizsgálat, anyagcsere vizsglatot küdtek neki szegedre és nem csak nekem nem evett orvosok sem tudták meg ettetni aztán kiengedtek minket mer ök már nem tudják mi a baja és honaprol honapra igy van várjuk a nagy semit saját szájukal kimonták h sajnos nem tudják mivan és már 3 honapos gyerek is tulépet rajta ugyértve h nagyob let és a sulya is nagyobb gyogytorbára járunk maszásra dévényre . Aztán most azt mongyak lehet törpe a gyerek ara gyabakodnak szerintetek is? Én r bene hogy nem az a kislányom fogalmam sincs mit tegyek már igy?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: