Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! 
 Lassan készülünk az első családi nyaralásra.. szerintetek az úszós pelus alá is kenhetem szokásos módon a Sudocremet? NAgyon köszi :)
elili
Zirc
 
 


Sziasztok Anyukák! Egy kis segítséget szeretnék kérni, mi az, amire nyáron oda kell figyelni a babám bőrének épen tartása érdekében? Köszi!

 


@dalmap13:


Szia 6 hónapos korig nem szabad a napra engedni őket! Legyen árnyékban, ha kint vagytok, vagy a babakocsi legyen leárnyékolva. Használjatok naptejet, babaolajat és babapopsi krémet. A nagy melegben egyébként is gyakran bepállik a bőr, főleg a popsi tájéka. Mi vettünk Sudocremet és azzal kenegetem a kicsi fenekét pelusozás után, eddig bevált!

elili
Zirc
 
 

 
 

@elili:


SZia, szerintem hogyha vékonyan kened fel akkor simán ok a vizipelus alá is.
 


Sziasztok! Úgy néz ki megyünk idén nyaralni külföldre egy hétre. Akkor lesz a kisfiunk 1,5 éves. Kinek milyen tapasztalata van ilyen téren? Mi az amit feltétlen vigyünk magunkkal (fájdalom-és lázcsilapító, mit használjunk csípésekre stb? ) Vettünk utazóágyat, esernyőbabakocsit napernyővel (hogy spóróljunk a csomagtartóval  ). Illetve a hosszó úton mivel foglaljuk el, hogy ne unja el magát?
 
 


@tniki:


Szia, Niki!


Természetesen a fájdalom és lázcsillapító mindenképp kell. A fogzás miatt esetleg hűsítő rágókára is szükség lehet. Az nálunk mindig életmentő volt. És persze a különböző pelenkázási „kellékek” is nagyon fontosak, mi popsikenőcsből Sudocremet szoktunk használni. 

 


Szia!
A rágókára ben gondoltam :) elrakjuk a Dologélt is biztos ami biztos :)
Köszönöm a tippet :)
 
 


Sziasztok!
Meg volt a nyaralás :)
Szerencsére sok dolgot feleslegesen vittünk, de jó volt hogy nálunk voltak :)
Horvátországban voltunk 1 hétig. Szerencsére a kisfiam nagyon jól bírta az utat és a víz is tetszett neki. A kavicsos part nagyon jó szolgálatot tett a kis kavics mániásnak
Vettünk neki úszógumit indulás előtt, na azt nem használtuk. Nélküle bejött a vízbe és dobálta a kavicsokat, viszont amikor bele raktuk üvöltött, arra gondoltuk hogy nem érezte biztonságosnak ha nem ért le a lába a vízbe. Mivel érzékeny a bőre kicsit aggódtam a sós víz miatt, de semmi baj nem lett abból sem :
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó