Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nemsokára megszületik a kislányom, és én arra gondoltam, hogy Sudocremet használok majd. De kíváncsi vagyok, hogy ti is ajánljátok?

 


Szia!

Először is gratulálok a picihez, sokegészséget és sok türelmet kívánok hozzá :)

A kisfiam 2 éves, mi születése óta a gyógyszertári tégelyes popsikrémet használjuk. Ha ritkán bepirosodott a popsija akkor Bepanthent használtunk, a pelustáskában pedig sudocrem van. Nekem mind a 3 bevált. Fürdéshez is sokáig a gyógyszertárit használtuk, aztán egy ideig a johnsons egyik fürdetőjét aminek nagyon jó illata volt, viszont kijött a kisfiam ekcémája.... Most Gabi fürdetőt használunk. Sampont pedig a Babé koszmó samponja vált be és a mai napig használjuk megelőzésként.
Ha van rá lehetőséged akkor szülés előtt írass fel a leendő gyerekorvosotokkal mindent amire szükségetek lehet, így amikor hazaértek a kórházból, nem kell ilyennel foglalkoznod amíg nem mentek az első vizsgálatra :)

Lehet ez így sok, de remélem segítettem :)
 
 


Szia.  Én is gratulálok a kicsihez, remélem egészséges és minden a legnagyobb rendben van vele.  Én az elején nagyon sokat használtam az első gyermeknél sudocrem krémet, viszont a második gyerkőcnél nem igazán vált be. Nála neogranormont használunk vagy ziaja popsikrémet szoktunk (erről van szó: https://pepita.hu/popsikremek-c1389/zia ... ?from=list). Nekünk teljesen bevált, és pénztárcabarát is egyben, szerintem kipróbálás céljából is megéri megvenni, nem buksz rajta sokat ha esetleg mégsem ez az igazi :D  De még az Oillan termékeket is tudom ajánlani, nálunk tusfürdő van ilyen márkájú és az is bevált és az illata is kellemes, élvezet vele a fürdetés.  Remélem ha még egy kicsit is aktuális segítettem!

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó