Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hogy lehet beleszoktatni a picit a járókába, és mikortól?
Nekem az első nem nagyon szokott bele, sőt 8 hónapos korára már üvöltött benne és felállt és borogatta volna fel, ha tudta volna.

Most a másik 5 és fél hónapos max. 15 percet tud benne lenni, ha teljesen kipihent és jókedvű. És persze sokkal jobban szeret az ágyon lenni, ahol a tesója és az én közelemben van, akkor is ha a járóka ott van mellettünk.

De néha van, hogy el kell szaladnom valahova 1 percre, és már átfordul nem biztonságos az ágy. Ilyenkor ha "beledobom" a járókába kifejezetten sértésnek veszi, hogy Őt oda letették mint egy szatyrot Kép

Lilla
 
 


Szerintem a babák többsége igy érez ha a mamája beteszi a járókába.
Nekem a második fiam is így volt ezzel, azonban lehet csúnyán hangzik, de én hagytam benne egy kicsit ha sírt. Meg kell ugyanis szoknia, rájönnie, hogy ott is lehet játszani ha vannak bent játékok. Viszont azt semmilyen körülmények között nem viselte el, hogy ha lát engem vagy a tesóját akkor ő ott bent maradjon. Ezért nálunk a járóka a gyerekszobában volt, nem a nappaliban.

Üdv
Cseni
 


Igen, én is hagyom nyekeregni benne egy kicsit, de nem nagyon akarom, hogy sírjon benne, nehogy megutálja.
Persze ez a kisággyal, meg nagyággyal is így van. Kép Kép Szóval nem egyszerű, de azért a nagyágyat sosem fogja nem szeretni, mert hát sokszor van azon a család, meg a játszás.
Ja, és a játékokat hamar kivégzi, akármennyit teszek bele, ha sokat, ha keveset....

Ha ül majd akkor jobban eljátszik benne?

Üdv, Lilla
 
 

 
 

Vegre talaltam jarokas topicot, de kevesen jarnak errefele.
Engem is erdekel masok tapasztalata.
En ugy latom, a kicsim amiota ul, elmelyulten jatszik ott, ha kiengedem, allandoan vele kell lenni, egy ido utan nem tud mit kezdeni a nagy szabadsagaval. Ezt figyeltem meg.
Rahel
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó