Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyerköcünk, most 4 hónapos es szerencsére eddig nem volt semmi baja. Viszont a dokinkkal egyaltalan nem vagyunk megelégedve.
Olyan orvost szeretnénk, aki havonta kijön es megnézi a gyereket.
Köszi elõre is mindenkinek
Inter
 


Szia Inter!

Balogh Örs nem tetszik? Neki a Móricz Zsigmond körtéren, Fehérvári úton van betegrendelése. Én elég korrektnek ismertem meg, bár nem jár ki havonta, nekem kellett bevinni õt. Ha esetleg megkéred nem menne ki az orvosod? (Gondolom ezért valamennyi pénzt elvárnak)
Névtelen
 


Szia!

A Vahot utcai rendelõben új doktor "bácsi" Dr.Benei László. Mi hozzákerültünk, semmi extrát nem tudok róla mondani,de szerencsére nem volt még szükségünk rá a szúrikon kívül. Igaz,hogy mi nem kérdeztük meg,hogy ki jönne -e ,mert egy háznyira vagyunk a rendelõtõl,de szerintem nem kizárt. A gyerekhez mindig kedves,de nem nyálasan.

Üdv: Jucusmamus

 
 

Dr. Kuti Mária Fehérvári úti rendelõben van, nagyon aranyos.
Anita
Anita
 


Sziasztok!

Köszi a dokikat.
Igazabol nem csak az a problema, hogy nem jon ki az orvosunk.
Amikor megszuletett Anna penteken vittuk haza es csak hetfo delutan otodszori telefonalasra jott ki az orvosunk. Minden kerdesunkre egy mondatban valaszolt, ha valaszolt, ugy mintha hulyek lennenk.
Elmondtuk, hogy szeretnenk, ha kijonne es "halank jeleul" adtunk 5000. Aztan kifejtette, hogy neki maganrendeloje van es csak nagyon surgos esetekben jon ki, ha az nekunk igazan fontos (ergo fizetunk erte)
Azota csak a szurikon voltunk nala. Beadta es kesz. Semmi kedvesseg...
Ja amugy a vedono is csak egyszer volt nalunk eddig. (ugy tudtuk, hogy hetente, vagy havonta jon)
Azert csak felno majd valahogy a gyerek... Kép))
Inter
 


Sziasztok!

Inter, ismét ajánlom balogh Örsöt. Amikor beteg volt Zita telefonáltam neki, és rögtön kijött. Nem várt el semmit! En csak azt akartam megkerdezni, hogy mit csinaljak vele, mert ejjel 4-tol hanyt, es feloran belul itt volt. S mondta maskor is kijon, ha "errol" van szo.
Zitak
 


Sziasztok!

Csak érdeklődöm, tudom kicsit off, de nagyon érdekel, mi van régi doktor bácsinkkal, Stéger doktor bácsival (Vahot u.). NAGYON szerettük, ideális volt, csakhát 2002. januárban elkötöztünk Békásmegyerre.
Tud valaki valamit róla?

Köszi előre is.
Kinga
 


Sziasztok,
látom már nagyon haldoklik a topic, de mégis lenne kérdésem... nekünk is kéne itt a XI. kerületben egy normál gyerekorvos. A lányom nyáron szül, igaz nem itt lakik, de a gyerekágyat itt fekszi ki a férjével, csak ősszel költöznek haza, de úgy néz ki, hogy a nyarakat itt fogják a kertes házunkban tölteni (van egy önálló lakrészük), szóval nem csak erre az időre kéne. A védőnőhöz állitólag átküldik a papírjait, de nem vagyok képben az itteni gyerekorvosokat (különösen azokra gondolok, akik a sashegy környékére járnak) illetőleg, ha valaki tudna javasolni egy normálisat, aki kijön, nem kér túl sokat és nem rémisztget, viszont észrevesz mindent, az kérem szóljon!
 


Dr. Balogh Örs nagyon jó doki volt, nagyon szerettük. Sajnos 2003-ban meghalt. Azóta nem találok jó orvost a kerületben. :(
 
 


Sziasztok Kismamik, Anyukák!

Hátha tudtok nekem segíteni...
Érdekelne, hogy ismeritek-e az Albert utcai rendelő gyermekorvosait.
Az van hozzánk a legközelebb, de tapasztalat és környékbeli ismerősök híján nem tudok dönteni :)

Ők a dokik:

Dr. Bene Márta
Dr. Sziráki Katalin
Dr. Szakolczai Ilona
Dr. Rapp János


Minden véleményt megköszönök :) A legjobb lenne priviben :)
Ezer hála!

Kép

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó