Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Most vagyok azon a ponon hogy kifogytam az ötletekbõl. A lányom Bogi 16 hónapos és nem ér rá pelenkát cserélni és öltözni. Félti a kakiját nem akar megválni tõle. Már a pelenkázó látványa is elég ahhoz,hogy üvöltsön és mindent elkövessen hogy ne cseréljünk pelst és ruhát. Õrület! Mg fog vátozni valamikor?????
Ha van hasznos tapasztalatotok ,ill.tanácsotok várom!!
Köszönettel Emese
 
 


Szia Emese

Nekem van egy 20 honap koruli lanykam. O se imadja ha fekve adok ra tiszta pellust. En ezert zuhanyozva mosom le a feneket. O all a kadba es kapaszkodik hol a labamba hol a kad szelebe. Utana mint a nagyok allva megtorulkozik. Ezek utan jonn nalunk is a nehezebb feladat. Pellust adni ra. Leggyakrabban allva kap pellust, vagy tehet par tisztelet kort a lakasba puceron es utan nagyszobaba az agyon, a foldon fektetem le es kapja meg a pellust. Attol fuggoen mikor hol siekrul ot becserkeszni. Ha vegkep csodot mondok tepozaras pellussal akkor jonn a bugyi pellus. Azt csak fel kell huzni. Aztan jonn az oltozes.
Szerencsere nalunk nyar van es meleg igy nem kell tul sok ruha. Egy polot vagy egy kisruhat kap csak. Ha szerencsem van rohanva ra tudom adni, ha nem akkor o veszi fel. Nem mindig tokeletesen. Ha neki se sikerul magara adnija akkorr mi lakasunkba akar egy pellus is eleg egyenlore. Telen kicsit szigorubb vagyok es ha elosre nem megy akkro kis ido utan ujra probalkozok vele. Alltalaba 3-4 probalkozas utan ruha rajta lesz. Mar csak az szokot kerdeses lenni hogy meddig. Barmilyen ruhat kepes levenni magarol. Lehet az zippzaros, patentos, gombos, elol, hatul vagy alul. O ha meg akar szabadulni tole akkor meg tud.
Meg valtozik e valaha ez? Hat tapasztalatom szerint 2-3 eve skor korul mikro nem kell mar pellus es amikor mar tud egyedul tokeletesen oltozni akkor valtozik csak a helyzet. Legalabbis nalunk nagyokkal ugy volt.

Napocska
 


Sziasztok Lanyok!Kép

Hat az en Kamillam is nagyon utalja a pelusozast es az oltozest. Sokszor ketten nem birunk vele. Azt meg megvarja amig leszedem a pisis-kakis pelust, utana uzsgyi, kereket old!Kép Arra az esetre, amikor nem lehet vele birni, en is bugyipelust szoktam hasznalni, azt gyorsan rahuzom es kesz, utana hagyom, had szaladgaljon pelenkaban es ahol erem ott egy-egy ruhadarabot raadokKép De ahogy olvasom, ez meg sokkal jobb leszKépKép

Maci
Maci
 

 
 

:oops:
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó