Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kislányom õsszel lesz 3 éves és még nem használunk párnát alváshoz. Nem tudom, hogy lehet-e illetve szükséges-e párnával aludni (erre fõleg orthopédiai szempontból gondolok). Tudom, hogy a lapos az egészséges, nem is szeretnék mást adni, de nem tudom kell-e?

Várom válaszotokat, ha van köztetek orvos, az õ véleménye különösen érdekelne.

Judit
Fjudit
 


Szija Judit!
Nem vagyok orvos, csak anyuka.
Látom, hogy fél éve kérdezted, de csak mostanában olvastam.

A fiamnak (másfél éves) pár hónapja oda kellett adnom a kispárnáját, mivel nagyon megszerette, és alváshoz is kifejezetten kérte.
Nemrég voltunk a dokinéninél, megkérdeztem hát mi a véleménye a párnáról. Aszonta azokat a bizonyos lapos babapárnákat nyugodtan adhatom neki, olyan lapos, hogy nem okoz semmilyen orvosi problémát. Az Õ szavaival élve: csak "komfort-fokozó" hatása van.
Engem megnyugtatott.
Mikoo
 
 


Kedves Judit&Mikoo!
Jo, hogy olvastam, miket irtatok a parnarol, épp a napokban beszélgettem erröl a védönövel, mivel engem is foglalkoztatott a téma. ö mondta, 1 éves kor utan lehet mar parnat adni, ha igényli a kicsi.....
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Judit!
Nekem azt mondtak altalanos szabalykent, hogy, ha a gyerek keri, akkor adjunk neki parnat. En is olyan okbol, mint Pocok, adtam Aaronnak parnat, talan masfel eves kora körül. De olyan lapos, hogy szinte nem is parna. De szereti ö is nagyon.
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
 
 


Pocok,Kryss!
Az én fiam is mindig a feje ala gyür vmi plüssallatot,mielött a délutani szunyat elkezdené. Akar a jarokaban, akar a szönyegen...Ezért is beszéltem erröl a védönövel. De mivel a fiam még nincs 1 éves, éjszakara nem kap parnat.
Puszik.
Vendég
 


Kukacz!
Akkor "szegeny " gyerek gyürhet tovabbra is a feje ala valamit!Kép De szerintem, nem tema, eszrevetted, megoldja ö, nem kell neki "holmi" parna...Kép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
 
 


Sziasztok!
Trixikém is 1 éves kora előtt valamivel kapott bébipárnát. Lapos, puha, nem tud megfulladni benne.
Imádja, szinte párnamániás.
Ha a kocsiba megyünk valahová és tudom, hogy útközben fog aludni, vinni szoktam magunkkal, azon alszik a hátsó ülésen velem.
 
 


Kedves Kryss, Kösz, ennek ellenére jol van. Gondoltam, érdekelhet valakit a téma rajtam kivül. Mas: nekem miért nem sikerülnek azok a vigyorgo, vagy szomoru izék, csak topiknyitaskor???Te hogyan illesztetted be öket a szövegbe???Elöre is kösz a valaszt!!!
Vendég
 


KépJéééééééééééé, sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép, Kép
Vendég
 


Kukacz!
Kép ügyes vagy!Kép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
 
 


Kép Ari lehet a foto!!!
Nem tennéd fel???Kép
A törülközös buli nem rossz, lehet, hogy én fogom kiprobalni. En (nem a megfulladastol félve...)parna nélkül alszom, de a mini-parnak is idegesitenek, tul puhak. Kiprobalom a törülkét!!!
Vendég
 


Kép En is mindenhova parnakat rakok a lakasban, ha a fiam esik legalabb azokra essen. Mert most, hogy kezd 1 picit jarni, rengeteget esik. Föleg a parnak mellé... Kép
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó