Most voltak egy evesek a gyerekek, ugyhogy ha minden jol megy a nyaron mar setalgatni fogunk. Azt hiszam a ham lesz a megoldas...

Gyönyörűek a gyerekek!

En minden esetre nagyon szeretem nezegetni a ti babaitokat. Pl. Borokanak a szeme sem all jol, de a teso se semmi.
, fáj a feje , torka
(hordom a szájmaszkot, nem tudom van e értelme...) 
és 21hó
köszi a hiányolást. Sajnos Petike még mindig beteg, újra lázas lett szombaton, taknyos, köhög. Voltunk fülészeten, tegnap is tettek valami gyógyszeres csíkot a jobb fülébe, és kapott antibiotikumot is mert állítólag valami baktérium okozta torokgyulladása van. És képzeljétek ma délután kifakad a bal füle, aminek tegnap még semmi baja nem volt
éjjel ülve alszunk mert úgy könnyebben kap levegőt.
. viszont nálatok igen kiegyensúlyozott így a nemek aránya. És a két nagylány mit szólt? Azért ők már komoly segítségek , nem?

és 21hó

Mi mindig ovodásoktól kapjuk a betegségeket, bár lekopogom, hogy még komoly bajunk nem volt, ritkán betegek.

Tehát érzi már az ingert, csak szabályozni nem tudja még. De én már ennek is örülök, mert Oli csak dobálózik a bilivel.

De csak az apjának, nekem még soha
Tehát valahogy azt is érzi már.
. Bezeg ha 10 év múlva azt mondom hogy súrolják ki, majd közlik, hogy "fúúúj"
), hem=nem, hnta=hinta, meg utánzások: iá=csacsi, vau=kutya, nyau=cica, bru-bru=maci, brü-brü=autó, áá=oroszlán, cuppognak ahogy a halak, "kattognak" ahogy a ló patája a kövön, szimatolnak a virágra.
), hogy milyen nagyok lesznek, stb.
És ha menni akarnak, maguktól is kimennek az előszobába és mutogatnak a fogasra meg az ajtóra. Reggelente mostanában kimentünk az udvarra sétálni, itt nyugodtan szabadon engedhetem őket, rettenetesen élvezik. Meg kapaszkodnak a kerítésrácsba, így minden járókelő megnézi őket. Szerintem szeretnek szerepelni.
Nalunk is sok mindent ertenek. beni odadja amit kerek, ha azt mondom hogy apanak v. Pankanak add azt is erti. Este lefekves elott korulnez a nappaliban mindenre ramutat es amihaez nem szabad hozzanyulni arra razza a fejet, hogy :nem-nem, Panka ilyenkor csatlakozik, bar o csak elmeletben tudja hogy mit nem szabad
Panka leull ha mondom hogy csuccs, stb. Annyira edesek teljesen odavagyok ertuk

.
Mondjuk az sem volt tul jo, hogy alig ert le a labam. Na nem vagyok egy kosaras alkat, de szerintem a 162 cm meg nem torpe meret. Igazan nem ertem miert kellett annyira feltolteni a medencet.
Na, majd meglatjuk.

De jó lehet, hogy ilyen édesen beszélnek! Jókat nevethettek rajtuk!

Samu már ügyesen próbálkozik a kanállal evéssel, ha van idegem, akkor mindig hagyom is, hogy gyakoroljon. Az uzsi joghurtot már egyedül eszi.

és 21
Pedig már olyan édes dolgokat csinálnak, pl nyalogatják egymás fejét, nektek is meg akartam mutatni.
Nikinek már 2 foga van, Dávicsinak még egy se, de egész nap csak rág, úgyhogy bizti neki is lesz hamarosan. Niki tegnap feltérdelt!!! Ezt is meg akartam mutatni.... Azt a diadalittas fejet látnotok kellett volna.
Niki már simán kikúszik az előszobába, mindig vmi rosszban töri a fejét. Dávid is haladgat, leginkább hátrafelé. Õ leginkább mászni próbál, de még nem elég erős a karja hozzá, így mindig pofára esik.

Banánból egyébként csak mindig keveset adtam Gergőnek, mert az ő hasát tényleg megfogta, ezt megfigyeltem. A mai napig vigyázok vele.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|